Orosz csapatok 14 tonnányi, Melitopolba tartó humanitárius szállítmányra csaptak el csütörtökön. Verescsuk szerint ez volt az ára annak, hogy az oroszok belementek a humanitárius folyosók megnyitásába. Elmondta, hogy a tárgyalások megkezdődtek a buszok visszaszerzéséről, hiszen azokat a város evakuálására akarták felhasználni.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Ugye, hogy igaza van Orbánnak, ha fegyvereket küldenek azt is elveszik és örülnek neki. Ők is éhesek, meg még plusz fegyvert is kapnak ha "ügyesek".
Giovanni Alba
@magyar1: ma, 07:48
Ugye hogy a putyinistáknak egy szavát sem lehet elhinni? Miféle aljanépség az, amelyik az ostromlott város nélkülözőinek szánt élelmiszert és gyógyszert is elzabrálja? De ők a hős felszabadítók, jöttek megmenteni oroszajkú testvéreiket az elnyomatásból. Mekkora lehet Melitopolban a magukat orosz nemzetiségűnek vallók aránya?
Most nekik is az jutott, ami a többieknek.
Egyébként szerinted mi a megoldás? Senki ne küldjön semmit, mert azzal csak az ellenállást segítik, holott ha putler első szemöldökráncolására bársonypárnán kínálták volna fel az összes ukrán város összes kulcsát, akkor TALÁN nem lettek volna civil áldozatok?
A Collateralban van egy beszélgetés: -Maga megölte azt az embert. -Nem én öltem meg, a golyó ölte meg. -Amit maga lőtt rá.
Azt mondod, ők is éhesek. Én azt mondom, menjenek haza, vacsira hazaérnek.
Azt mondod, a megtámadott ne védekezzen, mindenkinek egyszerűbb lenne a dolga. Én azt mondom, a védekezés feladása a beleegyezéssel egyenlő.
Ha egy sötét utcán felszólítanak a tárcád átadására, akkor te se csinálj semmit, jámbor birka módjára add át annak aki kéri, hiszen neki nagyobb szüksége van rá, mint neked.
Így gondolod? Ha valaki a segítségedre sietne, küldd el, nem kell másokat is belevonni a csetepatéba.
magyar1
@Giovanni Alba: Én mondtam már, az orosz katonák is anyák gyermekei, azokat is sajnálom. De mi az oka, hogy Putyin egyáltalán az őskorban szokásos háborút indított és nem diplomáciailag rendezte a dolgokat?
Azt még én is megértettem, hogy a 18 ezer, ukránok által meggyilkolt oroszok miatt áll bosszút és elveszi tőlük a területet, de már szerintem is túltolta.
De bizony, ha az utcán megtámadnak és az értékeimet követelik - én odaadom, nem hordok fegyvert mert azt ellenem is fordíthatják. Pedig szeretném megölni én is a támadómat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.