A volt miniszterelnök a változásra szavaz.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Havanagi: @Yoda69: Mindkettőtöknek igaza van abban a vonatkozásban, hogy nem elegáns, ha a politikus hivatkozik a bibliára, ám én attól is rosszul vagyok, ha az egyházak papjai és lelkészei papolnak arról, hogy kire kell szavazni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Havanagi
Hagyd békén a bibliát,nem kell szenteskedni,főleg nem a bibliára hivatkozni.Ettől akkor is hányingerem van,ha baloldali használja!
Yoda69
@Havanagi: Nekem meg attól van hányingerem, ha eresztenyek bújnak a kereszténység mögé
justhpeter
@Havanagi: @Yoda69: Mindkettőtöknek igaza van abban a vonatkozásban, hogy nem elegáns, ha a politikus hivatkozik a bibliára, ám én attól is rosszul vagyok, ha az egyházak papjai és lelkészei papolnak arról, hogy kire kell szavazni.
Nessy
Mielőtt megsértődnek a Kutyák, ez valóban így van. A minden töredék szavazat a fideszé lesz.. Pont ezért finanszírozzák a kamupártokat milliárdokkal, mert elveszik másoktól, és a fidesznek adják jó pénzért a rájuk adott szavazatokat!
Ditrich
@Nessy: Azért mulatságos hogy meg vannak rémülve hogy nem tudják tovább folytatni az országépítésnek hazudott lopást!
Havanagi
@justhpeter: azt sokkal súlyosabbnak tartom,attól már nem csak, ingerem van,de felfordul a gyomrom.
Csizmás Kond
...levitézlett libapásztor...azon kívül hogy kimosdatta Feri barátját semmit nem tett az országért csak bekiabál néha.
justhpeter
@Csizmás Kond: Bajnai volt az ország eddigi legkomolyabb miniszterelnöke. És utána jött három köntösben, de egy testben egy szélhámos, egy pofátlan gazember és egy agyilag már megzakkant munkakerülő, aki akkorát köpött korábbi életére, hogy a teljes múltja úszik benne.
Csizmás Kond
@Horizont: ...mi lesz estig ha már korareggel ilyen marhaságokkal állsz elő ?
Csizmás Kond
@justhpeter: ...mondtam, fikarcnyit nem tett az országért csak rombolt csődbe vitt és idegen érdekeket szolgált életében.
Pipás
@Csizmás Kond: "rombolt csődbe vitt és idegen érdekeket szolgált életében." Hazudozol össze-vissza, ergo mocskos román cigány vagy, mint a főnököd, aki a közvagyont lopja.
Sámannus
@Shikari: Én tudom hogy orbán geczi tűzbe teszi értük a kezét. Bár a csőcselék mindig tévedhetetlen, a csüngőhasú jogállása szerint makulátlanok
Csizmás Kond
@Horizont: Nem az országot csak Ferit...amúgy ezt már komposztáltuk. Tőlem bárkit imádhattok csak hagyjatok ki belőle mert fölösleges az erőlködésetek. ...és Orbán nem megdicsérte hanem ironikusan megjegyezte hogy milyen bátor volt vállalni egy gazember megmentését.
Csizmás Kond
@Pipás: kimondottan baloldali műveltséggel áldott meg az Isten téged...gondolom a szúleidtől örökölted ...
Pipás
@Csizmás Kond: "szúleidtől" Igen, a műveltség az öröklődik. Ilyen baromságot is csak egy agyhalott fideSSnyik tud írni. Hülye laposföld hívő vagy! Ugye a soros-terv meg brüsszeliták közösen ármánykodnak Magyarország ellen?
fergeteg
Putyin messze van de a benzinje és gázza kell nekem !
verőce21
A mai ellenzék mindig idegen érdekeket szolgált, nem a magyarokat képviselte...!
szaboria1
@KisTehen: Szegény Jeszenszky Géza mit ártott most neked. Vagy ha nem rágondoltál írd rendesen a nevét annak akire gondoltál.
Csizmás Kond
@Pipás: Takony alak vagy hallod ?...így csak az a szarházi beszél aki tudja hogy bármit mondhat mert a virtuális világ megvédi...
Pipás
@Csizmás Kond: Amikor elfogynak az érvek... Sötét, buta alak vagy! Tolvajok támogatója! Rohadj meg a nemzeti együttlopás rendszerével együtt!
lampa laz
Csutkány már annyira fosik, h nem győzi kapkodni a széntablettát.
justhpeter
@Csizmás Kond: Azért járj utána mit mondott a vezérökröd Bajnai kormányzásáról amikor átvette.
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Az internet nem szült közénk több hülyét, csak megvilágította milyen sokan vannak. fidesz - konyec
uploads.disquscdn.com/images/39bf7a0df29652711ababdd79b14c7f69f36008f27750fd516e27b065d94a327.gif?w=800&h=665
Csizmás Kond
@justhpeter: Azok amolyan protokoláris áldícséretek...és azt hivatott jelezni hogy a dicsérőnek van műveltsége...szemben a mai baloldali fröcsögőkkel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.