A Jászai-díjas színész, a Nemzeti Színház korábbi vezetője kissé kiakadt Orbán Viktor kora reggeli posztjára, amelyben a miniszterelnök kommunistázott.

A Telex cikke szerint Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház korábbi igazgatója, Jászai Mari-díjas színész a Facebook-oldalán buzdított mindenkit, hogy menjenek el szavazni, és lehetőleg az ellenzéki összefogásra voksoljanak.

Alföldi Róbert: akkor én is kommunista vagyok, vagy hogyan van ez?

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Orbán Viktor kora reggeli megnyilvánulását – amelyben a miniszterelnök azzal buzdította hívet a szavazásra, hogy a kommunisták is mennek voksolni – is megemlítette a bejegyzésében.

UGYAN ELÉG HIDEG VAN – tél lenne? ))), de természetesen voltam már szavazni.

És remélem minél többen így teszünk!

(Hiszen O.V. megmondta ma reggel, hogy a kommunisták mind elmennek szavazni…. , mert aki az ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁSRA SZAVAZ – az mind kommunista…. szép…. akkor én is kommunista vagyok, vagy hogyan van ez? !!!! – nem ez a lényeg.

Már semmin se lehet csodálkozni….)

ESTE LENNE JÓ ÖRÜLNI. NAGYON JÓ LENNE.

SZÓVAL MENJEN MINDENKI SZAVAZNI,

ÉS SZAVAZZON AZ ÖSSZEFOGÁSRA!

- olvasható a bejegyzésben.

Forrás: telex.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Kedves Róbert, remélem, ma nagyon sokan leszünk kommunistának titulált felelősségteljes magyarok! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
orban viktor a Kommunista Ifjusagi Szovetseg titkára volt. Olyan meghato amikor egy kommunista kommunistazik.
Ettől mar csak az rohejesebb ha egy bolsevik bolsizik, ugye @ómió: ?
vacsi
@Nyírfa: Hát, most alaposan megleptél! Eddig azt hittem, hogy a kommunistákat szerettem. Most tudtam meg, hogy a fasisztákat... Ezen még gondolkodnom kell.
Nessy
@vacsi: Olvass cikkeket, kommenteket, aztán megtudod, hogy az ellenzék kommunista, bolsevik, náci, hazaáruló, buzi,Soros bérenc, Gyurcsányista,etc. Meg amit már jóérzésű ember nem ismétel meg.
Nyírfa
@Horizont: 16.31

" Szép új Kádár-rendszerünk adósságban úszik,"

Nem tudom másképpen értelmezni, de az sincs kizárva, hogy , mivel nagy tisztelője vagyok az öregnek, érzékenyebben reagálok a vele kapcsolatos megjegyzésekre.
Nyírfa
Kellemes élményben volt részem. Elfelejtettem megnézni a szavazóköröm számát, és a körzet alapján próbáltam becserkészni a megfelelő helyiséget, ami persze sikertelen maradt. Úgyhogy bementem az egyik terembe, ahol éppen senki nem volt, és megkérdeztem, hogy hol szavazhatok az én ellenzéki képviselőmre. :) Akkora meglepetés nem is érte őket, gondolom, felkészültek a leghülyébb helyzetekre is. Ami nekem nagyon jól esett, az az, hogy azonnal a segítségemre siettek, és a lakcímem alapján rögtön kikeresték, hol is ikszelhetem be az én ellenzéki jelöltjeimet. :) Amikor mondták a kör számát, nem beugrott, hogy tényleg oda járok , ha nem is minden este? :)
Izgulok.
ómió
@Yoda69: Te, tetübolsiként, "biztosan tudod" - vagy elég így hazudnod(?) - hogy, aki 40 éve kisz tag volt és már több, mint 30 éve otthagyta a bolsi tetübandátokat, az ma a "bolsi"! Ugye!? És, amikor napjainkban a bolsi tetübandáddal együtt te harsogod a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat, akkor te meg a "kórusod" kik vagytok? Hazudd már meg nekünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.