Bányai Gábor szerint a balos delegáltak nem engedték szavazni a választókat, akiknél nem volt ott az igazolványuk.

„Mindenkit kérek, vigye magával a személyes okmányait️ Jelzések alapján sokaknál meghiúsult a szavazás, mert a balos delegáltak nem engedték szavazni, aki nem tudta bemutatni. Ne ezen múljon a ország sorsa️”

– írta Bányai Gábor, Bács-Kiskun megye 5. sz. választókerületének képviselője a Facebookon a Telex cikke szerint. 

Egyből balosozni kezdett a fideszes képviselő, mert az okmányok nélkül érkező szavazókat elküldték

Fotó: Facebook/Bányai Gábor országgyűlési képviselő

A fideszes képviselőt nem nagyon érdekelhette, hogy a választásról szóló értesítőben is szerepel, hogy aki szavazna, annak személyit és lakcímkártyát (vagy jogosítványt és lakcímkártyát, vagy útlevelet és lakcímkártyát, vagy a régi típusú személyit) vinnie kell magával. (A koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzet idején lejárt okmányokat is érvényesnek fogadják el.)

Bányai Gábor ennek ellenére kezdett egyből balosozni a Facebook-oldalán. A bejegyzése mostanra eltűnt, és egy új posztban már csak annyit ír, hogy mindenki vigye magával az okmányait.

Forrás: telex.hu

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
A fidesz szerint a törvényeket csak akkor kell betartani, ha az nekik kedvez. Ilyen erkölcstelen emberekre bízni egy egész országot nemzeti öngyilkosság.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Nyírfa: @drrotf: @Dr.Doktorovics trinitron dr.: @dr. prédikátor: @Horizont: Hülyéket írni, kiforgatni eseményeket, hamisan, simlisen fogalmazni, nem nagy dolog, az erre ráállt kreténagyú barmok játszi könnyedséggel megteszik! Ezt követően már csak az alázás a módi, ahhoz meg értetek faszkalapok! Csak arra törekedjetek, hogy bő nyállal tegyétek, nehogy letörjön a nyelvetek!
Németh István
@Eladott Ország: ezt a dumát nem tudni hol vetted Ez a negyedik változata a hírnek! A lényeg és a valósság viszont egy > a Fideszes képviselő nem engedte szavazni az okmányok nélkül érkezőket! Ezeket valóban balosoknak, de mindenképpen rendzavaróknak tekintve zavarta el! A RENDZAVARÓK a lényeg! Ugye érted! kreténke! Tudod, jól mutatja a tele here, hogy a gazdinak elment az esze! Máson jár az esze, mint ahogy az kéne!... a többit már tudod!?
Aki Én
@Németh István: nem nagyon értetted meg ezt a hírt, igaz, elmebeteg kotorék?
Csizmás Kond
...mia picha...ezek még mindig szavaznak ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.