A Telex olvasója számolt be arról, hogy negyed óra alatt körülbelül 50 métert haladtak előre a sorban a szavazók. Reggel nyolc körül még gördülékenyen haladt a sor, gyorsan haladtak a választók. Később délelőtt azonban már egyre hosszabb lett a sor, negyed 12-kor pedig már azt írták, hogy 800 méter hosszan álltak az emberek. Egy másik olvasójuk délben már arról számolt be, hogy másfél kilométeren kanyarognak az emberek.

Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ez az aljasság teteje. 4 év alatt sem voltak képesek azt biztosítani a maffiózók, hogy a szavazni szándékozók külföldön emberi körülmények között adhassák le a szavazatukat!
Mocskos maffia!
Yoda69
Kocsog szijjartoek eleve ezt akarták. Bezzeg a roman 300 ezer level szavazat mar begyujtve, az a par ezer amelyik az ellenzekre ment, az meg elegetve. Mocskos naci cigany fideSS bagazs.
Nessy
Szakadjon az ég a "hű levelező tagozatosaikra"! De ez a kormány szerint nem diszkrimináció! Hát mi a fészkes fene? Van képük "tisztességes választásokról mesélni, és dicsérni a saját törvényüket, amibe több a törvényes csalás, mint rostán a luk!
Nyírfa
Ez azért nagyon jó hír, mert lám, ilyen sokan akarnak szavazni.
Ez azért aggasztó hír, mert nem biztos, hogy estig mindenki leadhatja a szavazatát. Bár, volt már rá példa, hogy szinte az éjszakába nyúlt egy-egy szavazóhelyiség nyitva tartása, de az itthon történt.
Csak tartsanak ki az emberek, és szervezzék meg maguknak a teljes körű ellátást.

Ha nyerünk, kizárunk a választási rendszerből mindent, ami manipulációra, csalásra ad lehetőséget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.