A tőzsdék hangulata ma is rossz, amire van is okuk. A magyar eszközök alulteljesítők, amiben a jogállamisági eljárásnak van nagy szerepe. Az euró/forint a 380-as szintet ostromolja, egekben a szén ára.

A Brüsszel által lekevert jogállami pofonttól még mindig nem tud felállni a padlóról a forint

Fotó: pixabay.com

Az EU-s jogállamisági eljárás elindításának hírére tegnap meredek zuhanásba kezdett a forint és a magyar részvénypiac is. A BUX ma is 1,4 százalékkal süllyed, bár a varsói WIG 20 is közel ekkorát esik. Az OTP 0,7, a Mol 2,7, a Richter 0,9, az Opus közel négy százalékkal ment lejjebb tegnap estéhez képest – írja a Privátbankár.

A forintból már tegnap este is 377 körül kellett adni egy euróért, ma délelőtt is folyamatosan tovább gyengül, 379,60-nál jártunk.

Fotó: pixabay.com

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
A brüsszeli vezetés és főleg a leyer nevezetű büdös kurva rohadjon meg az usa-német-ukrán krrrrrrrupt tetves moslékokkal együtt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Mit nekünk ""brüsszel""! Majd veszünk fel orosz (jaaa-lassan nekik sincs) hitelt.
Sebaj, marad a kínai. Hogy annak kétszeres a kamata? Legfeljebb felemeljük az árakat és minden egyebet.
beric
Igen!! Végünk van!! Meneküljetek!!!
De minél előbb!
Mi maradunk.
division
Brüsszel kicsinyes bosszút akar. Egészségükre.
namihami
@division: Neked talán kicsinyes. Az ittélőknek viszont húsba(kenyérbe-lisztbe-cukorba-stb)vágó lesz. Mert a család ""étvágya"" nem fog csökkenni. (az apukák nem fognak leállni a majorságokkal) Talán a saját kishalaikat felfalhatják, de a cápákat nem. És azok a sajátjukból nem fognak adni, még egymás között se.
Maradunk mi és amink van. (most még)
namihami
@vacsi: ""Nekünk"" eddig se jutott belőle. Kellene, de a hitelek azokat a családokat gazdagították eddig is, akik egyébként se voltak rászorulva.
Ez ugyanúgy igaz az ""orbánokra"", mint a gyerekesek SzJA-jára vagy a 25 alattiak kocsma- és drogpénzére. (egyetlen bank se panaszkodott rohamra pl a 25 alattiak magánnyugdíja ügyében)
Németh István
A brüsszeli vezetés és főleg a leyer nevezetű büdös kurva rohadjon meg az usa-német-ukrán krrrrrrrupt tetves moslékokkal együtt!
FLETÓ
Lassan úgy járnak mint a NAGY TESTVÉR! Erőlködnek, erőlködnek, aztán visszanyal a fagyi...
csak úgy....
@Németh István: annak örülök,hogy már brüsszelben is olvasgatják a fidesz-magyar bunkókat és remélem,hogy döntéshozatalkor belöletek indulnak majd ki ..
ómió
Akkor, a brüsszeli efftársak már megfogalmazták, hogy mi a "jogállami", vagy forintgyengítéshez ezt elég volt csupán meghazudniuk?
Lepényleső
...s ez még csak a vég kezdete,- vagy lesz még akiket beszédével altat-e?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.