A nem várt reakciót Stumpf András, a Válasz Online munkatársa vette észre.

Orbán Viktor miniszterelnök fia, Orbán Gáspár is reagált arra a nyilvános Facebook-bejegyzésre, amelyben Bencsik Gábor újságíró, a Magyar Krónika főmunkatársa úgy fogalmazott, hogy tarthatatlan a magyar közmédia politikai elfogultsága. Orbán Gáspár szívecskével jutalmazta Bencsik bejegyzését, aminek jelentését nem kell magyarázni: egyértelműen azt jelenti, hogy a miniszterelnök fia egyetért Bencsik gondolataival – írja a Blikk.

A szívecskét, a reakciót Stumpf András, a Válasz Online munkatársa vette észre.

Az elkötelezetten fideszes Bencsik Gábor kiírta, hogy a közmédia elfogultsága tarthatatlan. Erre a közmédia kiírta, hogy "a korábban Soros György által finanszírozott alapítványnak dolgozó Bencsik Gábor is beállt abba a baloldali sorba, melynek tagjai rendszeresen, alaptalanul vádolják a közmédiát". Szerző: hirado.hu. Nem lennék most a helyükben mindenesetre. Nézzétek csak, ki lájkolta (mit lájkolta, szivecskézte!) Bencsik Gábor eredeti posztját! Bizony. A koronaherceg maga

- írta a Facebookon Stumpf András, a Válasz Online munkatársa.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Bencsik Gábor hétfőn azt írta a Facebookon, hogy:

Akkor most, a számomra is örvendetes negyedik kétharmad után veszek egy nagy levegőt, és kimondom azt, amit a jobboldalon is mindenki tud: a magyar közszolgálati televízió politikai elfogultsága tarthatatlan. Egyszerűen képtelenség, hogy ellenzéki politikusok gyakorlatilag a lábukat nem tehetik be oda, a hírmagyarázók és kommentátorok kizárólag a kormánypártok oldaláról érkeznek, a hírműsorokban hírként olvasnak föl hosszú kormánypárti publicisztikákat, miközben az ellenzéki vélemények legtöbbször a kormánypárti cáfolatokba csomagolva jelennek meg. Mondom ezt annak ismeretében, hogy 14-én, csütörtökön az M1-en Lánczi Tamás 48 perc című műsorának Márki-Zay Péter lesz a vendége. Az lett volna a helyes, ha a kampányban kap meghívást, hiszen ma már alapvetően tét nélküli a beszélgetés, de ez is valami. A közszolgálati magyar televízió az ország ellenzéki felének is a televíziója, az ő adójukból is működik, ideje elkezdenie aszerint is viselkedni.

A közmédia személyeskedő választ adott Bencsik váratlan kirohanására 

Bencsiket utolérte a baloldali hisztéria

- ezzel a címmel jelent meg egy cikk névtelen szerzővel a hirado.hu-n, amiben többek között leírják, hogy

Bencsik Gábor korábban Soros György által finanszírozott alapítványnak dolgozott és ő is beállt abba a baloldali sorba, melynek tagjai rendszeresen, alaptalanul vádolják a közmédiát.

Bencsik Gábor szóban forgó bejegyzéséhez Siklósi Beatrix, a Kossuth Rádió csatornaigazgatója is hozzászólt, aki nem értett egyet a munkahelyével kapcsolatos kritikákkal.

Cser-Palkovics András is kritizálta az állami médiát

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár fideszes polgármestere óvatos kritikát fogalmazott meg a magyar állami médiaszolgáltató (hivatalos nevén: közmédia) működésével kapcsolatban – erről ITT írtunk bővebben.

Forrás: Blikk

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Nem bolondult meg egyik sem, csak nagyon kéne már az uniós píííz, ezért muszáj valamit felmutatni. Megprobálnak jogállamot és demokrácia látszatot kelteni. Erre még a Gazsi gyerek is megfelel. Már várom, hogy Récsölke meg Tóthgabi is mondjon valami frappánsat. Most ez van kiadva feladatnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@csak úgy...: 12.39

Szörnyű apa lehet. Valahol sajnálom is ezt a fiút, bár, nyilván nem a sajnálatunkra van rászorulva.
szegfue
@Nyírfa: Sajnálom, hogy ilyen "türelmetlen" vagy Istvánunk válaszáig... de biztos, hogy megéri!:)))
szegfue
@Nyírfa: Pisti ül a füben, ülve szundikálva...Pisti talán beteg vagy, hogy már nem is ugorhatsz? Párszor még elénekeljük neki és hipp-hopp, máris itt lesz.:)
Nyírfa
@szegfue: Egy másik cikk alatt már ontja a némethpistiséget, nemsokára ideér a kisvasút. Áh, jól hallom, fütyül is a kanyarban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.