Levelet írt Áder Jánosnak Hajnal Miklós, a Hegyvidék momentumos országgyűlési képviselője, hogy ne fogadja el a 720 négyzetméteres budai luxusvillát.

Ellenzéki politikus figyelmeztette Áder Jánost, hogy ne legyen pofátlan
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Hajnal Facebook-videójában arról beszél, hogy Ádernek már van három ingatlanja, de most kapni fog egy lifttel is ellátott, több százmilliós értékű állami luxusvillát a Hegyvidéken, a Normafától másfél kilométerre.

"Miközben Magyarország súlyos gazdasági válságban van, kevés nagyobb pofátlanság van annál, mint suttyomban kijátszani az adófizetők közös vagyonát nyugdíjba készülő pártkatonáknak" 

- mutat rá Hajnal Miklós, hozzátéve, Ádernek példát kellene vennie Schmitt Pálról, aki hasonló helyzet visszautasította a luxusingatlant.

A momentumos képviselő videójában arról is beszél, hogy Áder új villája miatt felülbírálták az aktuális építési szabályokat az övezetben: nőtt a beépíthetőség és csökkent a kötelező zöldfelület aránya.

Forrás: Facebook

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
A Nagy Ho-ho-ho-horgásznak ez jár!...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
A Nagy Ho-ho-ho-horgásznak ez jár!...
jesz
miért ne fogadná el? törvény biztosítja számára..és a törvény, az törvény...nincs mit tenni, el kell fogadni.
...megasztán ott van a többi..autóhasználat sofőrrel, iroda titkárnővel, ingyenebéd valamelyik étkezdéből, meg még sok minden...ez csak aprópénz...
namihami
Ellenzéki mondta!?!?! Talán várta valaki egy fideszestől?
De hiszen:. ""Ami jár, az jár!""--- Gójostól bácsi után szabadon.
colibri
Erről van szó: ami jár, az jár! A fideszeseknek, - akik magukra szabják a törvényeket - minden jár, amiről szürke emberek nem is álmodhatnak.
Macskaszem
Dehát eddig is pofátlan volt, másképp nem is lehetne fideszes. És hát bevált taktikán minek változtatni.
Luxus életet biztosítunk neki élete végéig. Ki utasítaná ezt vissza?
Sámannus
Janó ezt a "békát" is lefogja nyelni mint a többit.
ómió
A "közgazdász" Hajnal majd "defíniálja" nékünk a pofátlanságot is!
szegfue
Abban semmi rendkivülit nem látok, hogy egy "leköszönő" köztársasági elnöknek "jár" egy szép ház. Csak azt nem értem, mi a fenét csinálnak majd ketten 700 nm-en?! Elég "levegős" lenne a 100-150 nm is... takaritani még sok is...
Németh István
Az a személy aki figyelmeztette egy szélhámos kis geci, nem politikus, aztán ott rohadjon meg ahol van mi több az is aki a világra hozta! ÁMEN!!!
RonaGyuri
@RonaGyuri: az az igazság, hogy nem értitek a fityesznyik lét alapjait. Ahogy szinte naponta kapunk példát arról, hogy mit kell családbarát (a potentátok családjainak támogatása) politika alatt érteni. Most és itt a környezetvédő szlogen valódi értelmére kapunk eklatáns példát: a környezetében lévők érdekeit védelmezi! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.