A nyíltan ellenzéki vezetésű falvak pályázatait sorra utasítják el, van olyan település, ahol már hétszer kaptak visszautasítást.

"Ne pofázz, akkor lesz pénz" – javasolták az ellenzéki polgármesternek

Fotó: Facebook

Kübekházát, Hernádszentandrást és a Hódmezővásárhely melletti Mártélyt nem titkoltan ellenzéki érzületű polgármesterek vezetik. Hiába pályáznak a Magyar Falu Program keretében különböző fejlesztésekre, mert folyamatosan tartaléklistára kerülnek, majd elutasítják őket – derül ki az RTL Klub Házon kívül riportjából, amelyet a Szeretlek, Magyarország ismertet.

Molnár Róbert, Kübekháza polgármestere hétszer adta be a Magyar Falu Program pályázatát, ami mindannyiszor elvérzett. Ebből az egyik a temetőfejlesztési pályázat volt, itt 35 millió forintra lehetett pályázni, ők csak egymillió 600 ezerre nyújtottak be igényt.

A polgármester azt mondta, az elmúlt húsz évben, minden kormánnyal problémái voltak, mert mindig szóvá tette, ha valami nem tetszett neki. Erre ezt a tanácsot kapta:

„Ne pofázzak, és akkor lesz pénz.”

Hernádszentandrás polgármestere, Üveges Róbert is nyilatkozott a Házon kívül stábjának:

„Ott tartunk, hogy az alapvető eszközeink nincsenek meg a mindennapi munkavégzéshez.”

Címlapkép: Facebook

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
és még sokan csodálkoznak a jogállamisági eljárás miatt...,kész röhej,ami magyarországon orbán nevében megy!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pági
@Málna: lehet, hogy gerince is van,meg elvei,amiket betart.
CsipkeRózsa
Molnár Róbert, Kübekháza polgármestere még csak nem is baloldali politikus, csak látja a valóságot. Ő o.gy. képviselőként kezdett politizálni ‎Torgyán József mellett.
Málna
@Pági: Legyen. Ha ez jó a falunak...
Málna
@Horizont: Te szoktál adni annak, aki szidalmaz, aki ellened van? Mert én nem. De úgy látszik, nekik ez nem nagy probéma, ha 20 éve mindig újraválasztják a polgármestert.
Málna
@Horizont: Innen tudom: "A polgármester azt mondta, az elmúlt húsz évben, minden kormánnyal problémái voltak, mert mindig szóvá tette, ha valami nem tetszett neki." Hát így kell ezt csinálni. Aztán meg csodálkozni...:-)
ómió
Pályázni is meg kéne tanulni, efftársak!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.