Huxit Párt néven folytatja tovább eddigi áldásos tevékenységét a volt jobbikos Volner János által alapított Volner Párt.

Megszületett a Huxit Párt, Volner János mostantól az EU-ból való kilépésünkön fog munkálkodni
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A politikus Facebook-posztjában azt írja, a Volner Párt életének első, másfél éves szakasza a mai nappal lezárult.

A jövőben – jelezve következő, nagy célunkat – Huxit Párt néven folytatjuk tovább. Legfontosabb célunk, hogy elérjük Magyarország kilépését az Európai Unióból

- ismertette a párt hitvallását.

Volner szerint az európai uniós országok tévúton járnak, a legégetőbb probléma pedig szerinte az, hogy

a nyugati országok megpróbálják ráerőszakolni Magyarországra a saját országaikban látványosan megbukott liberális modellt. A munkaerő pótlását nem a fiatalokat segítő családpolitikával, hanem a migránsok betelepítésével kívánják megoldani. Európa valódi hagyományait lábbal tiporva ma már nem a bölcsességet, az erőt és a szépséget állítják középpontba, hanem a devianciát.

Itt olvasható a teljes bejegyzés:

Forrás: Facebook

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Végre kibukott a parlamentből, hát elkezd hergelni az unió ellen. Gerinctelen szarkeverő, eltűnhetne már a politikából, eleget élősködött.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
@Csizmás Kond: @percsi: "Bármi ami adózik az ugymond az ország zsebébe megy...és ezért kell olyant építeni amiből adó születik és nem olyant amire csak kiadás van..."
Igen, erre lenne szüksége az országnak, csak sajnos nem ez történik, pedig jó szakembereink vannak a mezőgazdaságban és az iparban is. Az adónk java nem az ország zsebébe megy, kivarázsolják olyan cégek zsebébe, ami nem termel, ezért csak kiadás lesz belőle. Vagy termel, csak nem az országnak, és még nem is ide adózik.
Ezt elégelte meg az EU, az a rengeteg támogatás-kölcsön célja is ez lett volna. Az országban nem csak 5-10 vállalkozó-cég alkalmas támogatásra, de sajnos csak ezek a visszatérő mihasznák kapják meg, és még elszámolniuk sem kell.
magyar1
@KisTehen: Az nem jó, mert akkor Amerikával kell alárendelt viszonyt tartani.
Csizmás Kond
@percsi: Az ipar és a mezőgazdaság nagyon nagy része külföldi kézben van. Azok a jó szakemberek pedig nekik dolgoznak. példa erre Gordon...Az eu azért elégedetlenkedik mert mindenben az ő akaratát szeretné véglegesíteni, ami legtöbbször nem egyezik a magyar felfogással. A támogatás ma már világszerte a nagyhatalmak zsebpénze, különben erre is ment ki az egész játék, csak ki kellett várni a végét.
Németh István
Lehet, hogy akilépése nem is lesz szükség mert egy sajátos fordulat véget vet ennek az eu-us vezetési elmebajnak! A makron is azért basztatta az Orbán Viktort, hogy meggyőzze a francia nukleáris anyagok kiválóságáról az jelenleg használt orosz helyett! Az ursula aljasság határtalan!
@Macskaszem: a te hülye agyad az mehetne vándorútra! egyenlőre nem ő bukott ki hanem a jobbik bukott meg - ami marad belőle az a wc papíron sem látszana seggtörlésnél!
kereső
Itt a "segitség" volnernek és a fideSS-nek:
"Mindemellett az áprilisi választások után nemigen van kilátás arra, hogy belátható időn belül változik a magyar politika. Az EU-nak a közeli jövőben úgy kell kezelni Orbán Magyarországát, ahogyan van, és nem ringathatja magát abban az illúzióban, hogy az elmúlt 12 év múló aberráció volt csupán. A hatalomban töltött 12 év alatt Orbán uralma erősen beásta magát, az ellenzék gyenge, demoralizált és nincs vezetője. A valóság az, hogy az EU és Orbán Magyarországa nem illik össze.

A Brexitről sok mindent lehet mondani, de egy valós feszültséget kezelt, ami aközött alakult ki, hogy miről szól valójában az uniós tagság, és hogy mit várt tőle a brit elit és a közönség. Ám a magyar kormány és az EU közötti békíthetetlen konfliktus nem oldható meg a legkisebb közös nevező kompromisszumos módszereivel. Nem is szabad úgy megoldani, hanem csakis úgy, hogy mindkét fél a saját útján megy tovább. Ebben persze van egy csapda is: Orbán jelszava az, hogy „Állítsuk meg Brüsszelt!”, de a hatalma az EU költségvetéséből folyamatosan folydogáló készpénzen nyugszik. Akárcsak a brit toryk a Brexit előtt: kéri a részét a tortából, és meg is akarja enni. Ez azonban nem ok az európai intézmények és a többi tagállam kormányai számára, hogy kényeztessék őt. El kell zárniuk a csapokat, és bojkottálniuk kell a magyar képviselőket a tanácsban, úgy, ahogyan Ausztriát bojkottálták 2000-től, amikor a szélsőjobboldali FPÖ belépett a kormányba. Az EU képes keményen fellépni, ha egyszer elhatározza magát. Saját fennmaradása érdekében ideje, hogy ezt most megtegye, és felhagyjon egy Moszkvával és Pekinggel szövetkező, revizionista autokrata ajnározásával – írta a szerző."
Dalibor Rohac a szerző- amerikai kutató
kereső
Politico: Magyarországnak távoznia kellene az Unióből
Ideje, hogy az Európai Unió keményen lépjen fel Magyarországgal szemben – írta az amerikai Politico portál európai kiadásában Dalibor Rohac, a jobbközépnek számító American Enterprise intézet kutatója. A Brexitről szóló népszavazás után sokan attól tartottak, hogy más uniós tagállamok is követhetik a brit példát, de a kaotikus válási eljárás éppen ellenkező hatást váltott ki, és az egész kontinensen csillapította az Európa-szkepticizmust. Van azonban egyetlen ország, Magyarország, amely számára igenis az unióból való kilépés lehet az egyetlen válasz a Brüsszellel szemben fennálló, mély, és engesztelhetetlen nézeteltérésére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.