Az infláció hivatalos adat szerint is túllépte a 10 %-ot, a "maginfláció" 14 %. Innen már nem lehet megállítani, legalábbis belátható időn belül nem. El ne higgyétek, hogy mindez csak a háború miatt van, bár a kormány fizetett "'elemzői" nap mint nap ezt szajkózzák. Az árak már február 24. előtt is drasztikusan emelkedtek.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az infláció Orbán bűne és az elmebeteg Matolcsyé. Erre még rátett egy lapáttal a választások megnyerése érdekében az eszetlen pénzszórás. "Varga Mihály szerint az ország újjáépítése a polgári oldal feladata lett, mivel a gaz baloldal tönkretette azt. Kudarcot vallottak minden területen, de nincs gond, hiszen a nemzeti oldal újjáépíti sőt, jobbá teszi ezt az országot, hiszen erre kapott felhatalmazást. Nem nagyszerű dolog ez? Mi már az újjáépülést láthatjuk a szemünk előtt, nem is vitás. Stadionok és templomok persze valóban felépültek, csak közben a fontosabb dolgok, mint az egészségügy és oktatás visszafejlődött. A szociális ellátás mit sem javult az elmúlt 12 évben, és a gazdaságunk sem áll túl jól mostanság. De sikerekről kell beszámolni, ezért ezt Varga Mihály meg is tette." Fene tudja, mit lát a közepes képességű könyvelőnk... attól tartok, nem ugyanazt a mozit nézzük.
simmering73
A lakájmédiák a reggeli híradóban elkezdték mantrázni, hogy milyen szörnyű infláció van Európában. A táblázatról szemérmesen lemaradt Magyarország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.