Ahogy arról beszámoltunk, a gyanú szerint megpróbálták megerőszakolni a jobbikos Szilágyi György élettársát egy pártrendezvényen. Jakab Péter erről úgy nyilatkozott az ATV-ben, hogy ő is ott volt azon a rendezvényen, de senki nem szólt neki a történtekről.

Jobbikos erőszak-botrány: Közös közleményt adtak ki a Fidesz-KDNP női politikusaiFotó: Varga Judit igazságügyi miniszter expozét tart az alaptörvény tizedik módosítását célzó javaslat vitáján az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. május 10-én. MTI/Koszticsák Szilárd

A Fidesz és a KDNP frakciójának női képviselői közös közleményben ítélték el pénteken a zaklatás minden formáját és tudatták:

elfogadhatatlannak tartják azt, ahogy a Jobbik vezetése az ellenzéki pártban történt szexuális zaklatási ügyet kezeli.

Arra hivatkoztak:

nemrég látott napvilágot, hogy a Jobbik egyik politikusa a gyanú szerint szexuálisan zaklatta a párt egyik munkatársát.

Az MTI-hez eljuttatott közleményben – amelyet Dunai Mónika, Selmeczi Gabriella, Vitályos Eszter, Bartos Mónika, Csöbör Katalin, Czunyiné Bertalan Judit, Illés Boglárka, Kállai Mária, Koncz Zsófia, Mátrai Márta, Molnár Ágnes, Szabó Tünde, Varga Judit és Juhász Hajnalka írt alá – leszögezik: a zaklatás minden formáját – pártpolitikától függetlenül – elítélik és együttéreznek az áldozattal.

Azt ugyanakkor elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a Jobbik vezetése Jakab Péterrel az élen a kezdetektől tudott az esetről, azonban az áldozat védelme helyett csak azzal foglalkozik, miként mentse meg az elkövetőt a következményektől

- olvasható Varga Judit közösségi oldalán.

Forrás: MTI, Facebook

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
@Eladott Ország: te görény állat!
A FIDESZ-KDMP hölgyeinek minimum azért kellene kiállnia, hogy a jobbik moralítása okán azonnal legyen kizárva a parlamentből!
@Nessy: az a véleményem, hogy te egy aljas szar tróger vagy! egy fertőző daganat a környezeteden! téged is pusztítani kéne!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@namihami: Az "úr" stílusát tekintve lehet, hogy a hasonszőrű "urak" lájkolták lelkesen! A stílus az ember!
FLETÓ
@Horizont: Böszmeség! De, tessék kérem! El lehet innen menni! Tessék! Kígyók kígyóznak... Terépcsecső...
Nessy
@Horizont: Nem érdemes! Életem és munkám során nála zakkantabb emberekkel is találkoztam, de nem igazán tudtak kihozni a sodromból. A betegek pláne nem. Ha meghagytad öket esetenként a saját világukba, kevesebb volt velük a probléma.
Nagyon köszönöm, hogy síkra szálltál értem! Ez ma már ritka! :-))
Meszy
Érdekes... Amikor a narancspatkány trógerek a nőket szexuális tárgyként és szülőgépként kezelik, amikor az Isztambuli Egyezményt basztak ratifikálni, amikor nagy ívben szarnak a családon belüli erőszakra akkor a narancspatkány kurvák valahogy mélyen kussolnak, hogy rakja seggbe mindet egy halom kancigány.
Nessy
@Horizont: Ami azt illeti, én is tudok goromba lenni, szókincsem is van, de nem ismeretlenül, nem nagy nyilvánosság előtt! Tudod, lehet hogy a boldogtalan igy tudja levezetni a frusztrációját! Vagy egyébként meg köcsög kalapban sétál a szőnyeg alatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.