Teljes a káosz és a ködösítés a nemzetbiztonsági célú titkos megfigyelések körül: tavaly nyáron még tudta az Igazságügyi Minisztérium, hogy addig hány ilyen adatgyűjtést engedélyeztek a tárcánál, most az egész éves adatot már nem árulják el, mondván: nem tartják nyilván, csak a kérelmek számát. Kiderült az is: azt az információt titkosították, hogy ki írta alá az engedélyeket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Nem teljesen mindegy?Úgysem Ő lesz a primás a megfigyelésekben, hanem rogán, aki ezután felügyeli a polgári titkosszolgálatokat.
nemkati
Ennek a kormánynak arra kell csak a nép, hogy mindenre (is) felhatalmazza őket, na meg fizessen adót amit ők felélhetnek. Máshoz nincs is joguk, pláne arra, hogy kérdezősködjenek, tudni akarjanak bármit is a dolgaikról. Pedighát, azt mondanak, amit akarnak, de ha egyszer véletlenül az igazat mondanák (ami azért nem fordulhat elő!), akkor se történne semmi különös.
nezelodo
A Völner Pál által tavaly tavasszal írt cikket, "A börtön kapu árnyékában" címmel is titkositják, vagy csak simán átírják a főszereplő nevét Gyurcsányról Völnerre?
Béla333
"Titkosították, ki írja alá Varga Judit tárcájánál a megfigyelések engedélyezését"

Szerintem vagy a portás, vagy az első emelet takarítója...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.