Ahogy arról korábban beszámoltunk, az ukrán elnök Davosban keményen odaszúrt az Orbán-kormánynak. Szijjártó Péter közösségi oldalán reagált.

Szijjártó visszaszólt Zelenszkijnek

A külgazdasági és külügyminiszter közösségi oldalán úgy fogalmazott, ha mindaz, amit Zelenszkij elnök Davosban mondott ukránul azt jelenti, hogy

“Köszönjük nektek magyarok, hogy befogadtatok több mint 720 ezer menekültet, köszönjük, hogy ellátjátok őket, köszönjük, hogy munkát adtok nekik, köszönjük, hogy felajánlottátok 130 ukrán gyerek gyógykezelését, köszönjük, hogy felajánlottátok a sebesült ukrán katonák kórházi ellátását, köszönjük, hogy 1000 ukrán fiatalnak készek vagytok ösztöndíjat adni, köszönjük hogy készen álltok egy iskolánk, valamint egy óvodánk újjáépítésére, és köszönjük, hogy segítetek a belső menekültek elszállásolásában!”

Akkor a válaszunk az, hogy szívesen és ezután is segíteni fogunk!

- zárta bejegyzését.

Mint írtuk, Szijjártó Péter arra reagált, hogy Zelenszkij bírálta Magyarország álláspontját, azt, hogy nem hajlandó támogatni az Oroszországgal szembeni olajembargót – írja a privátbankár.hu.

Valami nincs rendben Magyarországgal

– fogalmazott az ukrán elnök. Szerinte hazánk Ukrajna támogatását tekintve „nem annyira egységes, mint az EU többi része.”

Forrás: Privátbankár

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Lehet morogni, azt még szabad, itt, online, senkit nem érdekel. Magyarországnak nem most lett a szabadsága megnyirbálva, hiszen azt se tudja a többség itt, hogy mi a szabadság - ez a nemzet nagy többségében önmagát akarja rabságban tartani, nagyon furcsa ez az önsorsrontás, de nem különleges, elég az oroszokat megnézni.
Háborús vészhelyzet :D Haha.
Egyetlenegy nyomorult esélye volt ennek a népnek, 2004-ben, tényleg. Az elmúlt több évszázadban soha, de soha nem volt olyan esélye a magyarságnak mint 2004-ben amikor egy civilizált, a világ 3-5% legjobb színvonalon élő részébe tartozó közösség befogadott bennünket. És hálából a magyarok egy jó nagy része, vagyis Mi - és nem Orbán egyedül, ahelyett, hogy elkezdtünk volna jóléti, igazságos, demokratikus társadalmat szerényen tanulni, ellesni a nálunk okosabbaktól majd a tanulás után építeni - mi elkezdtünk csendben lopni, hazudni, kifogásokat keresni és végül vérszemet kapva ma már mi oktatnánk a nyugatot, mi üzengetünk és követelőzünk. Ha egy ember így viselkedik azt minek nevezzük? Nem írom le. Nos, maradjunk annyiban, hogy ez minimum szánalmas - igen, azok lettünk és röhejesek. Méreteinkhez képest a legtöbb EU-s forrást kaptuk, eleinte sok-sok barátságot, évtizedes türelmet, ide jött technológia, tőke, multik (nem jó szívből, pénzt keresni, de könyörgök: nekik ez a dolguk) - de jött velük velük üzleti kultúra és export, nyereség, és igen érkezett onnan sok ezer milliárd forint EU-s támogatás: nettóban, vagyis sokkal többet kaptunk mint amit beletettünk a közösbe. És mi elloptuk, feléltük, elkastélyoztuk, térköveztük, egy egész iparág jött létre az EU-s pénz túlárazásos ellopására és ma már a demokráciát köpdössük, emellett már a kétezres években nyilasok masíroztak fekete gárdista egyenruhában, árpádsávos zászlókat lengetve, és visszamasíroztunk egy elnyomó rendszerbe: önként! :) Ezek vagyunk, ez az a nagy dicsőséges Árpád szabadságszerető népe. Haha. Igen, most már rendeleti kormányzás is van. Meg nincs köztársaság, nincs...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
@Shikari: ok menj a kurva anyádba te kis náci szarházi shikari köcsög a többi nácival :DDD
Uriel
@Németh István: Anyádnak ugassál, te zombi orbánista kis pöcs, inkább gyere ki a hóra!
terlasz
A lenyúlható EU-s segélyalap megszerzésének reményében azonnal félrerúgtátok az önzetlenül segítő civileket, szarházi!
ómió
Holmi célzások, márpedig, sosem érnek fel egy péniszvirtuóz agyáig! Már, ha olyan van neki!
Németh István
@izéke: @Uriel: @terlasz: @Shikari: Igazából egy nagy baromnak ürülékeként vagytok összegyúrva, és körül-belül annyit értek mint a huzatos időben a repedt fing! tehát most már van fogalmatok a magatok értékeiről >> és illanjatok el a bús anyakehelybe, ahol ha újra születtek még ember is lehet belőletek! >> bár javaslom anyucinak, hogy hipermangános sós vízben mosson ki benneteket! ezt annak idején elmulasztotta!
teuton
@Shikari: A "kis zsido szarhazi"val ugye Dajcs Tompira gondoltal. Egyetertek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.