Az időszakosan bevezetett szektorális különadók semmilyen módon nem érintik a termelést folytató vállalatokat, Magyarország még mindig a legversenyképesebb beruházási környezetet biztosítja Európában – közölte csütörtökön Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Szijjártó elmondta, kit nem érintenek Orbán különadói
Fotó: Facebook/Szijjártó Péter

A minisztérium közleménye szerint a tárcavezető a Nissho Hungary Precíziós Kft. újhartyáni gyáravató ünnepségén kiemelte: az ukrajnai háború miatt előálló újabb világgazdasági nehézségek komoly kockázatot jelentenek a fizikai, gazdasági és energetikai biztonság szempontjából is.

"A kormány vállalása egyértelmű: megvédjük a családok számára eddig megtartott rezsicsökkentés eredményeit, a nyugdíjakat és a teljes foglalkoztatást"

- fogalmazott.

Hozzátette: ennek jegyében születtek meg előző nap a kormány friss döntései a rezsivédelmi és honvédelmi alap létrehozásáról.

Szijjártó Péter ezzel kapcsolatban rámutatott, hogy az időszakosan bevezetett szektorális különadók semmilyen módon nem érintik a termelést folytató vállalatokat.

Továbbra is Magyarország biztosítja a legversenyképesebb beruházási környezetet, a legalacsonyabb adókat Európában – hangsúlyozta.

Forrás: MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Neki mindenhez IS köze van!!! Csak ne hordana össze ennyi baromságot!!!:DDD
Azzal már tele a hócipő, hogy megvédik a családokat, a nyugdíjakat,stb. Ezt szajkózzák naponta!

Egyébként dzsudzsákot főleg a főni szokta ölelgetni oda-vissza alapon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Folyt.
.
Állj meg vándor, lasíts le léptedet szerecsenmosdatás közben is!!!
.
.Amire nem volt példa az államigazgatás történetében, arra. hogy mindenféle államháztartási, közgazdászi ismeret nélkül bárki vette volna a bátorságot az ország bukSZÁJÁBAN kotorészni, még mindenféle veszélyhelyzet hiányával:
.
----Elfogadták Orbán álmát, a rendeleti költségvetést
24.hu/fn/gazdasag/2016/03/23/elfogadtak-orban-almat-a-rendeleti-koltsegvetest/

(….) Egyedül a (mindenkori) miniszterelnök kezébe került a költségvetési előirányzatok és a kötelezettségvállalások kérdése.
----------------/
.
Szakbarbárként gondnoksága alá helyezve, főkönyVELŐVÉ degradálva a pénzügyért!
.
13. évw hiánycikk az államigazgatásban a BELSŐ SZERVEZETI EGYSÉG ahol közpénzzel garázdálkodhatnak a kleptomániáSOK, morzsákkal fogva be az adófizetők etetőjét!
.
???
Dr. Proktor
Akkor Mészáros Lőrinc pénztermelő vállalatainak nem kell ezután adóznia?
namihami
Szép tiszta, egyértelmű kijelentés. Arról szól, hogy a haverok (főleg a gyerekkori) zsebei természetesen(!!) nem lesznek és nem is lehetnek érintettek! Ahol a Mészi (Füstös) akár egy forintot is keres/het/, az értelemszerűen csakis a termelő(sajátzsebretermelő)szektor lehet. Azért TERMELŐ...
teuton
Vannak tenyleg egybites birkak, akik ezt a rezsirizsat meg adocsökkentest benyaljak? Ha nem lenne "rezsicsökkentes", akkor OLCSOBB lenne a gaz es 27% helyett 5-7% az elelmiszer afaja! bAzonkivül NEM MO-on a legversenykepesebb (olcsobb( egy nyugatinak a beruhazas, hanem hatalmas adoengedmenyt, egyeb allami tamogatast es olcso munkaeröt kap!
terlasz
Úgy megvédtek ti mindenkit, hogy lassan már luxus lesz enni is.
ómió
Szóval, árdrágító hatása külön nem lesz. Ahhoz elég nekünk a világinfláció.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.