Németh Szilárd rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos a Facebook-oldalán jelentette be az évközi nyugdíjemelést.

Jó hírt kaptak a nyugdíjasok Németh Szilárdtól, jön az évközi nyugdíjemelés – Itt vannak a részletek!

Nem hagyjuk, hogy a magyar emberek, nyugdíjasok fizessék meg a háború árát!

- kezdte posztját a Fidesz-alelnök.

Hozzátette:

Évközi nyugdíjemelést hajtunk végre a tartósan magas infláció miatt, amelyről már döntés is született. A magyar nyugdíjasok 2022 júliusától 3,9 százalékkal magasabb nyugdíjat kapnak, emellett egy összegben fog érkezni a nyugdíjkorrekció az első fél évre visszamenőleg.

Forrás: 24.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Ad.1. Ezt már többször elmondták, a Magyar Közlöny is leközölte!
Ad.2. Ez a jnuári 5% + a mostani 3,9". az együtt 8,9% nem 9%, mert vannak fontosabb dolgok is! (Tüzijáték, képviselői béremelés,etc.) Miközben az infláció jóval magasabb. Miért is kellene most meghatódni?
ómió
Az efftársaknál szokásos nyugdíjlenyulás helyett!? Na, ezt már "szeressék"! De még a bolsik nyugdíjasa is!
Néro2
Rohadjatok meg Szilárd tíz éve lopjátok meg a nyugdíjasokat IS. Takarodj a huha anyádba ! Bayezsótfikásan ötkeresztes vizeletes lovag szinten. Így lehet érted.
csak úgy....
ebböl csak arra lehet következtetni,hogy a vártnál jobban fog romlani a forint!
Clavigo
Ez süket,,retek duma,,,,agyzsibbasztó... Máááá sikitófrászt kapok ettől az agyatlan kretén propagandaszartól ...
Sámannus
Jó van güszemű januárban is addig tartott az emelés amíg leírtátok.mert az infácó azonnal elsöpörte. ez az emelés már tegnap is későn jött úgy hogy akadjon meg ez a torkotokon, hogy se köni se nyelni ne tudjatok.
jesz
miért érzem úgy, mintha büszke lenne ez a faszi a magas inflációra... ennek köszönhető a nyugdíjemelés... pffff..

-itt mindenki hülye?
-igen, itt mindenki.

(by üvegtigris III.)
csak úgy....
@Pegero: ezekkel a tünetekkel te még szabadlábon? -persze a diliházak tömve...,talán majd jövöre,te kis napóleon!
namihami
@Nessy: 14.11:. Csak annyival egészíteném ki, hogy már a hivatalos bejelentés is 9,8%-nál tart.
És azt azokkal állítatják össze, akik hivatalból vannak az üzletek látogatásától eltiltva! Aki vásárolni szokott vagy kénytelen, az hetente tapasztalhatja, hogy most van az igazi aranyvilága az árcédulaíróknak.
Sámannus
@Pegero: No jö agyatlanka meg csócsálom neked: A rezsicsökkentés maradéka pont a duplája annak amit egy átlagos lakás energiatakarékos felújításával elérhetünk. Így csak annyit monhatok, hogy a felújítás árát és az így keletkező megtakaritás lehetőségétől fosztottátok meg a magyar embereket, ezt én tapasztalatból állítom, mert én és a lakóközösségünk a fidesz demagóg őrülete előtt megtettük hála Gyurcsány Ferenc, és Bajnai Gordon miniszterelnök uraknak. Ezek a zsivány lököttek a nyomukba sem léphetnek, évtizedekkel előttük járnak.
Bizony bizony az én számításommal tizenkét év rezsi 20%-a +50%, Vagyis hat év reszi törlesztést kéne követelnem tőletek, ha mi nem tettünk volna meg mindent még az utolsó pillanatokban.
Az hogy ezek mikor lopnak csak egy a megfelelő válasz mindig, sőt mindig is lopnak, loptak, és lopni fognak.
Ásd jó mélyen az agyacskádba, hogy el ne felejsd. Az inflációt pedig ezt a fasz gazdaságpolitika gerjeszti, amivel megfolytják a fejelesztéseket. A süket pót emelésekkel csak szórakoznak az euró pedig már lassan duplája lesz a 2010-s nek.
Én csaxólok hogy végre a vakok is lássák mi történik és mit veszít ezzel a gőgös búvalbaszott társasággal az ország.
Nessy
@namihami: Már sikító frászt kapo, hogy a kormány komplett hülyének néz, és egy rég törvénybe iktatott témát naponta elismétel.De majd képviselői béremelésről, az osztogatásokról hallgatni fognak, mint a sír! Azok egy saláta törvénybe csomagolva fognak életbe lépni!
csak úgy....
@Nessy: de azt el kell ismerni nekik,hogy frankón megalapozták a buták hátán a hatalmukat!
Sámannus
@Pegero: Ma reggel nézem a királyi m1-t erőlködnek piszkosúl a gazadasági seggfejek. Ezek szószerint segg fejek jópénzért áldják ezt a süket zsivány rendszert értrelmes mondat nélkül. Kopasz fejük valóban hasonlít a seggemre az agyukat még nem szülte meg a mamájuk, vagy valami barnás csokit nyomott helyette.
Jó van a tátongó üres stadionok csak a zsiványok dicséretét zengik.
simmering73
Pacalos. Ezt már vagy öt nagyon okos fideszes elmondta. Ti nem beszéltek egymással vagy ennyire 1ügyűek vagytok.
Havanagi
Ez a dagadt sz@r már a nyugdíjjal is foglalkozik.? Mihez képest jó hír? Hogy aljasul alátervezett nyugdíjemelés van minden évben,de most korrigálni fognak valamennyit?Ez még mindig csak 8,9% lesz,miközben rég kétszámjegyű az infláció és 6 hónap újra és újra meg lett előlegezve a kormánynak.Mi van 2023.évi emeléssel,amit megint 5,2%-ra tervezetek.Galádság.Mit mondott Simicska? gxci.
Nessy
@Havanagi:nem elég, svájci indexálást a "dübörgés" idején sem vezették vissza, de pofátlanul alul tervezik ai inflációt, ami az emelés alapja. Majd év végén a legalacsonyabb indexet, a tisztított maginflációt veszik alapul az inflációs rátánál.Nem tartalmazza az idényjellegű zöldség, gyümölcs, a támogatott gyógyszerek és más adatot.. Viszont most olcsóbb a számítógép, a KSH ez alapján kihozta a 8,9%-t.
szaboria1
@Pegero: Épp most akarnak devizahitelt felvenni.
Sámannus
@Pegero: Gondolom összerezzentél az elismeréstől nem is volt más a szándékom. Csak vigyázzá nehogy aprófosásod legyen ettől a dicsérettől.
Sámannus
@Horizont: Már soxor mondtam a rezsicsökkentés a legnagyobb ellensége aa rezsicsökkeNésnek, mert éppen akkor lopják a legjobban a lóvácskát a kincstárból.
Clavigo
@Pegero: Vazzzze,,,te nem olvasol ? Egy laza kötvénykibocsátás..( a kretének kedvéért ,,kölcsönfelvétel ) ,,ha már az EU. beintett a Putrisnak. Valamiből etetni kell a haverokat,,nem igaz ?
kkalman
Romlott pacalagyú, majd akkor zengjél örömódát a nyugdíjemelésről, ha az egyenlő mértékű lesz a putriszökevény kolostormalac fizetésemelésével! A nyugdíjasok jobban megérdemelnék, mint a főnököd a dupla fizetést.
Clavigo
@Pegero: Nem hallasz,,nem látsz semmit .. Megint beszorult a fejed a Putris valagába.
Sámannus
@Horizont: Sokan nem is tudják mi az. Négy mázsa tüzi8fát kapnak egy télre amit tudjuk kiszállításkor is megdézsmálnak
A hírközlőnek is jóhír lehet, hogy ha lájkolja a hírt jattolja is a lóvácskát.
Különben mi más oka lehetne ez rossz hír annak aki tudja semmit nem tehet a környezetvédelemér?
No ezért is seggfejeztem az imént, mert még mindig megéri megfizetni néhány bunkó seggnyaló firkászt vagy szopógépet szakértolót.
Clavigo
@Pegero: Megpróbáltam lesüllyedni a szintedre,,,hogy értsed is azt,,amit írok .
szaboria1
@Pegero: Olvasd a pénzügyi oldalakat is ne csak lakáj média híreit.
Clavigo
@Pegero: Annyi eszed van ,mint egy hintalónak...
Clavigo
@Pegero: Hát ez gyenge komment volt ..Remélem utána néztél a kötvénykibocsátásnak..( kölcsönfelvét. ,,,az agyatlanok kedvéért )
Nessy
Remek! Ahogy gyengül a forint, úgy kell majd a deviza alapú kötvényeket egyre drágábban visszafizetni kamatostól! Kölcsön, pocsék kondíciókkal.
Clavigo
@Pegero: És ha igaz hír,,mit csinálsz ? Bele dőlsz a kardodba..? ( miután gatyába ráztad magadat :):). )
Clavigo
@Pegero: A Patex csodákra képes...esetleg szegeld rá...
kissé felnőttem
a másfél millás emelésbe csak az orbán elvtársad fért bele a nyugdijasoknak meg kilóg lassan a bele? hát csak elvagytok egymás közt
rbela
Igen adnak pár ezer forintot, a főnökűnk pedig kap pár milla fizetésemelést.
rbela
@rbela: Csak azt nem reklámozzák napi szinten...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.