A július 1-je után érvényes jegyek 60 százalékát visszaváltották az utasok, nem akarják kifizetni az extraprofitadót.

Senki nem akar extraprofitadót fizetni, a jegyek több mint felét visszaváltják a Ryanairnél

Michael O'Leary, a Ryanair vezérigazgatója, aki többször is idiótának nevezte Nagy Márton gazdaságfejlesztési minisztert. Fotó: Tolga Akmen / AFP

A Magyar Nemzet szerint a július 1-je után érvényes jegyek 60 százalékát visszaváltották az utasok, vagyis nem akarják kifizetni az extraprofitadót. A lap megszólaltatott egy szakértőt, aki szerint

ennél is keményebben kell bánni a légiközlekedés szereplőivel.

A Magyar Nemzetnek nyilatkozó iparági szakértő szerint a különadón túl további intézkedések is szükségesek a légi közlekedésben, ahol a földi kiszolgálás piaca rendkívül kiszolgáltatott a multinacionális diszkont légitársaságoknak.

Galgóczy Ferenc, a Budport Handling befektetője a lap pénteki számában kifejtette, hogy a diszkont légitársaságok a reális kiszolgálási díjaknál akár 30-40 százalékkal alacsonyabb árakat kényszerítenek ki a budapesti földi szolgáltatóktól úgy, hogy más reptereken ennek kétszeresét is megadják.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Majd mennek a Balatonra nyaralni, gazdagitják az Orbán&Co-t.Helyes.
Igy kell egy országot elszigetelni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Eladott Ország: Látom, rád is "személyre szabták" a bolsi idiotizmust!
Eladott Ország
@ómió: ma, 10:12 ♥ A fidesz kommunistái jó kommunisták! uploads.disquscdn.com/images/66570d20413a76e675eaca0d68915351fd0ca18add01ce2c2f981929954c0226.jpg?w=800&h=800
A kommunista elvtársaknak még mindig kétharmada van az Országgyűlésben: a Fidesz-KDNP 24. alkalommal is leszavazta az ügynökakták/ügynöktörvényt nyilvánosságát szolgáló törvényjavaslatot. Láthatóan foggal körömmel védelmezik a kommunista diktatúra működtetőit. Akinek vaj van a fejen, ne menjen a Napra!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/45162042_10156204111512013_8696081414480723968_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=3GaYoo2ed_cAX9ajv_5&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_aiEfdVx_xVLW9KGZC9pnZV8PzDQqG8Fiod9dSNFaAfw&oe=62D42422
Orbán Viktor és Kövér László volt kommunista ügynökök. Ők ketten amellett, hogy kommunista ivadékok. Valóban nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. És pont ők komcsiznak. Orbán, aki volt már kommunista, majd liberális (akkoriban Soros pénzén élősködött) mára meg neofasisztává vedlett. Röhej!
youtu.be/Y66oi5s7QWk
ómió
@Eladott Ország: Te még mindig másra hazudnád a tetves bolsiságotokat!? De legalább előtte - már csak, hogy "hiteles" legyen - legalább elénekelted a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat, bolsiék fajgörénye!? Azt ki ne hagyd, ám! Amúgy meg, csak nem utólagos ügynökakta-túltermelésben vagytok, hogy így szorítja az efftársi egót az "ügynöktörvény" hiánya!? És Orbánnak is meg Kövérnek is hamisítottatok már!? És pont ti, a mai idők tetves komcsijai!? És se a bolsi plafon, se a Lenin szobor nem szakadt még rátok!?
Németh István
Az extra profit nem arról szól, hogy akarod fizetni vagy sem, hanem ha nem fizeted nem kapod meg a terméket (a termék ez esetben a repcsizés) Az extra profit meg tudod mi az a pénz amiit az adott forgalmazó a TE károdra rátesz az árujára akkor és annak ellenére, hogy a tisztességes (lehetséges) jövedelmét is már felszámolta! ((ugye vedd a lángos esetet a Balcsin; kinyitotta júniusban. bezárta szeptemberben a boltot és vett egy nyaralót a tengerparton!)) a többit már tudod!!?? Néha az irigységben is van valóság! hi-hi-hi!
ómió
@Eladott Ország: Szóval, csak-csak "túltermeltétek" az utólag, fűről-fáról kiállított "ügynökaktákat"? Ezzel is úgy vagytok, mint a hazudozással, hogy néha már "archíválni" se vagytok képesek? És ehhez még pics@ se kell a lumpenbolsi fajtátoknak? Persze, hiszen ezt Böszme gazdátok ánuszából is "levezénylitek"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.