A kormány és a Fidesz-KDNP továbbra is fenntartja a rezsicsökkentést Brüsszel, a magyarországi baloldal és a multik folyamatos nyomásgyakorlása ellenére – jelentette ki a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos az MTI-hez szombaton eljuttatott videójában.

Németh Szilárd szerint csak a Fidesz akar jót, a baloldaliak a magyarokkal akarják megfizettetni a háború árát

Németh Szilárd azt mondta, hogy ha ma szétnézünk az európai politikában, akkor azt látjuk, hogy a brüsszeli baloldaliak – ahelyett, hogy azon törnék a fejüket, miként lehet megszüntetni a háborús inflációt és az annak következtében kialakult káros gazdasági hatásokat, hogyan lehet megvédeni az európai és a magyar állampolgárokat – az őrült javaslataikkal pontosan az európai és a magyar állampolgárokkal akarják megfizettetni a háború árát.

Nagyon úgy tűnik, hogy Magyarországon a fővárosi baloldali politikusok is felszálltak erre a "brüsszeli dilivonatra"

- fogalmazott.

Karácsony Gergely főpolgármester a rezsicsökkentés ügyében a tőle megszokott módon csak szimplán feljelentette Magyarországot Brüsszelben, majd árulásáért cserébe még pénzért is kuncsorgott

- jelentette ki a kormánybiztos.

Hozzátette: Bősz Anett, a Gyurcsány-párt újdonsült alpolgármestere abban látja a háborús infláció megoldását, hogy a magyarok hagyják maguk mögött az autót, és üljenek át a tömegközlekedésre.

Németh Szilárd azt mondta, hogy nem tudnak meglepődni, mert Bősz Anett "nem egyedül utazik ezen a brüsszeli dilivonaton". Vele tart Tüttő Kata dúsgazdag "szoci alpolgármester asszony" is, aki azt javasolja a nála "jóval szerényebb körülmények között élő magyaroknak", hogy kevesebb energiát fogyasszanak, mérsékeljék az autóhasználatukat, valamint gondolják újra az otthoni fűtési-hűtési-főzési szokásaikat.

Velük szemben a Fidesz-KDNP továbbra is leszögezi: az európai és a magyar embereket sújtó hibás brüsszeli szankciópolitika nem oldja meg sem az energiaárak elszabadulását, sem a háborús inflációt, helyette a magyarokkal akarja megfizettetni a háború árát.

Ezt mi nem fogjuk hagyni. Kiállunk a magyar emberek érdekeiért

- jelentette ki a kormánybiztos. Aki szerint Brüsszel, a magyarországi baloldal és a multik folyamatos nyomásgyakorlása ellenére a kormány és a Fidesz-KDNP továbbra is fenntartja a rezsicsökkentést.

Forrás: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Te f@szkalap, a baloldal nem fizettetne meg semmit, mert nincs abban a helyzetben.
Ti viszont a "magyar emberekkel" fizettettek meg mindent, csak nem közvetlenül, hanem sunyin, a Csutkány által nem kedvelt cégeken keresztül. Amúgy jól áll neked a lámpavas, te dagadék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@Nyírfa: Elnézte. Azt hitte, uborkafa :)
Macskaszem
Te f@szkalap, a baloldal nem fizettetne meg semmit, mert nincs abban a helyzetben.
Ti viszont a "magyar emberekkel" fizettettek meg mindent, csak nem közvetlenül, hanem sunyin, a Csutkány által nem kedvelt cégeken keresztül. Amúgy jól áll neked a lámpavas, te dagadék.
Néro2
Hogy legyek Ryanair-os : Idióta vagy pacal Szilárd, rezsim-biztos.
jesz
Apa! Rajtad röhög az iskola! Ne égess már minket ilyen oszloponintegetéssel...ezt celebek szokták csinálni bugyiban integetve...
...nekünk meg olyan kínos...bár megértik, hogy nem tehetünk rólad...
Giovanni Alba
Foglaljuk össze, mi nem tetszik a dagadtnak?
"Vele tart Tüttő Kata dúsgazdag "szoci alpolgármester asszony" is, aki azt javasolja a nála "jóval szerényebb körülmények között élő magyaroknak", hogy kevesebb energiát fogyasszanak, mérsékeljék az autóhasználatukat, valamint gondolják újra az otthoni fűtési-hűtési-főzési szokásaikat."
Szerinte tehát nem kell átgondolni a takarékoskodás lehetőségeit (pl.: energiatakarékos lámpák, háztartási gépek, hőszigetelés, modern nyílászárók, hogy ne az utcát fűtsék), minden jó úgy, ahogyan van, nem a tömegközlekedés előnybe hozása a lényeg, hanem jó vastag sapka a benzinárra.
A németek persze ostoba libsi-bolsik a 9 eurós mindenre jó bérletükkel. (azt mondta valamelyik főokos, hogy vizsgálják a kérdést, de nálunk nem időszerű, pedig ez nem kérdés, hanem egy remek példa)
A képhez: a jóltáplált férfiember éppen meghágja a villanyoszlopot abban az értelemben, hogy a "hágni" régies/népies szinonimája a "megmászni" kifejezésnek, de egyéb értelmet nem találtam. Fickós az öreg, na, impulzív. Jött az ötlet, nem tudott ellenállni, ha hágni kell, akkor hágni kell, ha villanyoszlop van kéznél, akkor azt.
ómió
Ugyan már! Hiszen az efftársak "csak" a 4-5-szörös gáz- meg benzinárba, továbbá a "lovak közé dobott infláció" áraiba "szerelmesedtek bele"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.