Egyben fizet a Magyar Államkincstár.

Nyugdíjasok, figyelem! Ekkor jön meg az emelt pénz a bankszámlára

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Az idei nyugdíjnaptár szerint pontosan három hét múlva, július 12-én kedden kapják meg azok az esedékes havi nyugdíjat és az emelés összegét, akik banki utalással jutnak hozzá a pénzhez.

Akik postai úton kérték a nyugdíjuk kifizetését, azoknak a Magyar Posta nyugdíjkifizetési naptárában szereplő napon kapják meg a nekik járó összeget.

Forrás: napi.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Dr. Proktor: Az agybaj, bizony, nagy baj! Nyilván ezért "maradt le" efftársiasságod a jövőévi költségvetés vázlatos ismertetőjéről is, ugye!? Abban, bizony, benne van az "inflációnövelt" 13. havi is! Tudod, amit a bolsi tetübandátok pár év után ellopott! Sokaktól 2x is!
ómió
@Dr. Proktor: Ezt azért kell így hazudnotok, mert "nyócév" alatt nemcsak a "népet" loptátok koldussá, de még a költségvetést meg az állami nyugdíjkasszát is, egészen az államcsődig!? "Ögyes", de túl transzparens!
cikicakk55
@ómió: A magánnyugdíj 3000 milliárd forintját is Gyurcsányék nyúlták le? Ne légy már annyira elvakult,hogy nem veszed észre mennyire szívat a Kolostormalac benneteket hűséges seggnyalókat.
ómió
@cikicakk55: Nem, bolsiék gyagyása! A magánnyugdíj 3000 milliárdját még Pufajkás-Bokros efftársadék nyulták le, alias lopták ki az állami nyugdíjkasszából efftársi magánkasszákba, hogy az állam még nyugdíjat is csak (államcsődhöz vezető) eladósodás terhére volt képes fizetni! De tudjuk, nektek, tetvesbolsiknak az volt a "lopás", amikor ezt valaki visszarakta az államkasszába!
Nessy
Miután a jelenlegi infláció kb. felét fedezi a 8,9%-s emelés, engedtessék meg, hogy ne rebegjek hálaimát !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.