„Érdemi változásra is szükség van a rend megteremtéséhez” a megyék átnevezése mellett – véli Novák Előd.

A csendőrség visszaállítását javasolja a Mi Hazánk

Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke beszédet mond a Horthy Miklós kormányzóvá választásának 100. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen a XI. kerületi Szent Gellért téren 2020. március 1-jén. A megemlékezést a Mi Hazánk Mozgalom szervezte a Horthy Miklós Társaság, a Trianon Társaság, a Független Kisgazdapárt, a MIÉP, a Betyársereg, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Nemzeti Jogvédelmi Szolgálat képviselői részvételével. MTI/Mohai Balázs

„Hazánkban mégis terjed az a szubkultúra, amely nem tartja be a társadalmi együttélés alapvető szabályait, hangoskodik, szemetel, állandó jelleggel zavarja, zaklatja a környezetét”

– írja közleményében a párt politikusa.

Úgy vélik, a csendőrség feladatait élesen el kell választani a rendőrség hatáskörétől: míg ők bűnmegelőzéssel, a csendőrök nyomozati feladatokkal foglalkoznának – írja az atv.hu.

„A tekintélyt parancsoló egyenruhát viselő, különleges kiképzést kapó csendőrség már megjelenésével is elriasztaná a bűnözőket”

– fejti ki Novák.

Címlapkép: MTI/Mohai Balázs

Forrás: atv.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
És a csendőrség a zsidók és cigányok újbóli bevagonírozásához is jól jönne. Miként azt már bizonyították. Esetleg a nyilasok még nincsenek az ötletraktárban? A Dunaparthoz vezető utat, a Mi Marhánk párttagoknak ki is lehetne táblázni.
Pálinkás Pál
aki teheti,pakoljon,hagyja itt ezt a trágyadombot...
justhpeter
@Pálinkás Pál: Előbb-utóbb így lesz.
Baker
@sgl: Mészárosné pedig arany bula :)
Gazella
Csendőr lesz amija hazánk és a feloszlatott jobbikos gárda és a bèkemenet!!

Hamár rendőr nincs!!
Baker
„Hazánkban mégis terjed az a szubkultúra, amely nem tartja be a társadalmi együttélés alapvető szabályait, hangoskodik, szemetel, állandó jelleggel zavarja, zaklatja a környezetét”

A ráhelekre gondolhatott Novák Emőke.
Eladott Ország
Ez csak figyelemelterelés mivel a fidesz diktatúrája alatt, megélhetési -, lakhatási válság... etc alakult ki hazánkban, hogy vakuljon a paraszt!
drrotf
Mit is kellene még visszaállítani?Először is az órákat.Vissza a Horthy rendszerbe, vagy még korábbra , a jobbágyok idejére.De akkor vissza kell állítani az úri széket a bíróságok helyett, és a vármegyei főispán pallos jogát!Ez elég lenne vagy még több is kellene?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.