A Jobbik egyetért azzal a fideszes javaslattal, hogy „ha valaki szándékosan, politikai céllal bojkottálja” a parlamenti eskütételt, annak „legyen retorziója”, mondta Brenner Koloman, a párt vezérszónoka az Országgyűlésben – írja a 444.hu.

A Jobbik szerint Hadházy Ákosnak bűnhődnie kell

Fotó: Facebook

A Brenner által Lex Hadházynak nevezett javaslat értelmében a megválasztott parlamenti képviselők nem kérhetnének tájékoztatást az állami szervek vezetőitől, és minősített adatokhoz sem férhetnének hozzá. Ez egyetlen embert érint, Hadházy Ákost, aki nem vett részt a parlament alakuló ülésén, mert „nem kívánta legitimálni a tisztességtelen választás eredményét”. A független képviselő azóta jelezte, hogy letenné az esküt, ezt viszont Kövér László házelnök közel két hónapja nem engedi.

Arról, hogy a többi párt képviselői hogyan vélekednek az esetről, illetve mikorra várható a Lex Hadházy megszavazása, a 444.hu cikkében olvashatnak. 

Forrás: 444.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Csak így tovább Jobbik ! Lesz még lejjebb de hát ti tudjátok. Egyébként ti összesen ha annak a tizedét megcsináltátok volna amit Ö már kihúzhatnátok magatokat egy kicsit. Mivel NEM jobb lenne ha legalább a pofátokat befognátok. Bölcsebb lenne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
@verőce21: Reklámozod a butaságodat majom.
verőce21
@Macskaszem: Ezt a szarházi reklámozta éppen a Parlamentben...! :)
Macskaszem
@verőce21: Én is küldök neked kettő olyat, legyen szép napod! Ehhh nagyvonalú leszek, küldök egy csokorral.
verőce21
@Macskaszem: Te tátott szájjal a f@szerdőben...?
bence
A fidesz hatalom nem bírja megemészteni , hogy Hadházy napvilágra hozta a milliárdos lopásukat , szennyes ügyeiket , rámutatva az EU által küldött milliárdok hollétére ! Ő az egyedüli politikus aki kiáll az elvei mellett ! Ez az , amitől megőrül kövér ! Erkölcstelen személyeskedő magatartásával próbálja elhallgattatni az igazságot ! Ami utóbb úgyis kiderül ! Ő az aki meggátolja Hadházy eskütételét jogtalanul !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.