A madridi NATO-csúcstalálkozón meghozott döntések biztosítják, hogy az észak-atlanti szövetség tovább őrizze a békét területén, és elkerülje a konfliktusokat – hangsúlyozta Jens Stoltenberg NATO-főtitkár csütörtökön a spanyol fővárosban rendezett kétnapos állam- és kormányfői találkozó eredményeit ismertetve.

Orbán Viktor most már mindent a háborúra fog, ezt üzente a NATO-csúcsról
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

"Megállapodtunk a védelmi politikánk alapvető változtatásában. Megállapodtunk abban, hogy Finnország és Svédország csatlakozik a szövetségünkhöz. Megállapodtunk abban, hogy tovább támogatjuk Ukrajnát, és megállapodtunk abban is, hogy elmélyítjük kapcsolatunkat a csendes-óceáni térségbeli partnereinkkel"

- összegezte Jens Stoltenberg.

A főtitkár záró sajtótájékoztatóján sürgette, hogy Oroszország vessen véget a háborúnak, és vonja ki csapatait Ukrajnából.

Orbán Viktor a főtitkárnál szűkszavúbb volt, Facebook-oldalára csak a szokásos propagandát tolta ki:

A háborús inflációnak és a fenyegető háborús gazdasági válságnak csak a béke vethet véget. Mi a béke pártján állunk!

- üzente híveinek a miniszterelnök, aki most már az orosz-ukrán (a kormánymédia szerint "ukrajnai") háborúval bármilyen sikertelenséget meg tud magyarázni.

Forrás: MTI, Facebook

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Volt harc Gyurcsány ellen.
Volt harc a migráncsok ellen.
Volt harc Juncker ellen.
Volt harc az Unió ellen.

Természetesen minden harcot a "békepárti", hibbant Orbán vívott. A birka hívei meg bégetik utána a naponta változó baromságait. El sem gondolkoznak azo, hogy hogy is van ez a békepárti harc. Boldogan bégetnek, miközben felettük ellebeg a végtelen primitívRákosi elvtárs szelleme
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Pedig, ugye, háború, az efftársilag éppúgy "nincs is", akárcsak migráncs!
Gazella
@justhpeter: Kifelejtetted, hogy a NATO ellen is van harc!
durbincs
@Aki Én: ha buta ,legalább ne okoskodjon ,vegyen példát a @Nessy: névűről ,aki néha+néha már nem is fénymásól ?de @tomsawyer - régről: @kisfalud: @csak húgy...: @Eladott Ország: @Gazella: @Yoda69: @Qqberci: @m73: @sgl: @Giovanni Alba: @csipetke: @percsi: @Toller Béla: @balos: @teuton: @Yoda69: @Lepényleső: @libellle: @gina: @Horizont: @Qqberci: @Emmersson71:@tudode: @Peller Anikó: @amortizáltok:teljesítenek ?@kereső: @T-Boly: még mindig az 50IQ-s bányaszint alatt ?
durbincs
@balos: nézze csak meg az 50IQ-s @Giovanni Alba: @namihami: @tudode: nevüeket : rettenet húgyköves már a torkuk ?
evacica
Jó lenne, ha magába nézne ez a magától teljesen elájult szerencsétlen Orbán! Hogy az ország ide jutott köszönhető a sok lopásnak és a rossz kormányzásnak! Persze ezt soha nem vallaná be, mindig mindenért más a hibás!A Birkák meg el is hiszik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.