A 444.hu számolt be arról, arról, hogy Mészáros Lőrinc cége, a Talentis Group Beruházás-szervező Zrt. megvette a Nemzetközi Testőr Biztonságszolgálati Kft.-t és a Testőr-Audit Nemzetközi Biztonsági Tanácsadó és Auditáló Szolgáltató Kft.-t is – írja az Telex.hu.

Mészáros Lőrinc új bizniszbe szállt be: megvette az ország egyik legnagyobb őrző-védő cégétFotó: Mészáros Lőrinc, a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány kuratóriumának elnöke beszédet mond a Kokas Ignác festőművész műveit bemutató Felcsúti Képtár átadóünnepségén 2019. szeptember 28-án. A kiállítóhely a Váli-völgyben született, ott felnövő Kossuth- és Munkácsy Mihály-díjas művész hagyatékának jelentős részét mutatja be. MTI/Bodnár Boglárka

A 444 a Gazdasági Versenyhivatal összefonódás-bejelentése alapján azt írja, hogy

a Testőr Kft.-ként ismert cég az elmúlt években stabilan hozta a mintegy 5 milliárd forintos forgalmat, tavaly 5,1 milliárd forint bevétellel és 148 millió forint nyereséggel zárt.

A Testőr Kft. 1990 óta a most 67 éves Kelemen István többségi tulajdonában volt, és az ország egyik legnagyobb biztonságtechnikai cége, bankokat, irodaházakat, szállodákat és ipari objektumokat őriz.

Forrás: Telex, 444

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Viktor egyet zsebéből áttette a másikba.
Vajon ki lehetett az ""igazi"" tulajdonos, akitől vette? Netán Olajsanya visszavonulni készül? Vagy készülTETIK?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Clavigo: A bolsi elmebeteg-kórusból te voltál ma az első "ébredő"!?
bence
Szükségeteket is lesz rá ! Védelemért mástól nem számíthattok !
Aki Én
@Maccska: Se szemed, se eszed?
Hol a bizonyíték arra, hogy a fű zöld?
evacica
Ennek a Mészáros Orbán tandemnek semmi nem elég! A harácsolás csimborasszója! Hogy fulladnának bele a sok harácsolt vagyonukba! hánynom kel ha csak rájuk nézek!
kotos
Lőrincnek most már komplett országa van: van hatalmas földje, hatalmas bankja, hatalmas magánhadserege, parlamentje. Ja, az egyelőre még Orbán nevén van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.