A 444.hu számolt be arról, arról, hogy Mészáros Lőrinc cége, a Talentis Group Beruházás-szervező Zrt. megvette a Nemzetközi Testőr Biztonságszolgálati Kft.-t és a Testőr-Audit Nemzetközi Biztonsági Tanácsadó és Auditáló Szolgáltató Kft.-t is – írja az Telex.hu.

Mészáros Lőrinc új bizniszbe szállt be: megvette az ország egyik legnagyobb őrző-védő cégétFotó: Mészáros Lőrinc, a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány kuratóriumának elnöke beszédet mond a Kokas Ignác festőművész műveit bemutató Felcsúti Képtár átadóünnepségén 2019. szeptember 28-án. A kiállítóhely a Váli-völgyben született, ott felnövő Kossuth- és Munkácsy Mihály-díjas művész hagyatékának jelentős részét mutatja be. MTI/Bodnár Boglárka

A 444 a Gazdasági Versenyhivatal összefonódás-bejelentése alapján azt írja, hogy

a Testőr Kft.-ként ismert cég az elmúlt években stabilan hozta a mintegy 5 milliárd forintos forgalmat, tavaly 5,1 milliárd forint bevétellel és 148 millió forint nyereséggel zárt.

A Testőr Kft. 1990 óta a most 67 éves Kelemen István többségi tulajdonában volt, és az ország egyik legnagyobb biztonságtechnikai cége, bankokat, irodaházakat, szállodákat és ipari objektumokat őriz.

Forrás: Telex, 444

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Viktor egyet zsebéből áttette a másikba.
Vajon ki lehetett az ""igazi"" tulajdonos, akitől vette? Netán Olajsanya visszavonulni készül? Vagy készülTETIK?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Viktor egyet zsebéből áttette a másikba.
Vajon ki lehetett az ""igazi"" tulajdonos, akitől vette? Netán Olajsanya visszavonulni készül? Vagy készülTETIK?
ómió
Pedig az ilyet, ugye, efftársilag "privatizálni" szokták!?
Clavigo
@ómió: A te arcod is ennyire okosnak látszik ?
Clavigo
Nézd Andi,,,,őrzővédő izé... Fingom nincs ,hogy mi ez,,de megveszem,,mert szóóóót a Főnök..
balos
Megvette?HAHAHA!Elvette,mint a andikát!A lóvé amit nem fizetett ki ment a közösbe!A nav pedig röhög a markában!
Gazella
Nahberre szavaztak a vakhithű seggnyaloncok.. majd csak azt veszik észre, hogy a csendőrség-testőrség megy a házuk padlását leseperni.!!
Eladott Ország
@Gazella: ma, 10:40 ♦ Egész Európa legdurvábban dráguló kenyerét eszik a magyarok. Nem háborús, hanem Orbáni infláció van. Na és? Vígasztalja őket, hogy Mészárosnak már több mint 480 milliárd van a számláján, Orbán szarospelenkás retyerutyájának több szállodája és kastélya van már mint foga, épül a hatvanpusztai nagybirtok, Mészáros borászának hatalmas szöllőbirtoka van Bordeauxban...tovább is van, mondjam még...akit ez nem tölt el boldogsággal és még kenyeret is akar zabálni, az magára vessen. Isten második fia,,(de lehet, hogy az első és egyetlen...attól függ mennyi lóvét ad a papoknak) akit Isten ajándékba adott a magyaroknak, ennyit már csak megérdemel, nem?!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/290439288_589655272789185_6458039282160051446_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=tVrdN8xgg_QAX_3IBZD&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-VBGI7_vo6uCTmMn8xs2Rxv6qU5jgLn5XwvZVkESJARA&oe=62C556D4
laja70
Lehet gratulálni Orbánnak. Ezt is megvette!!!
lampa laz
Aztán beolvad TEKjani alá és ez lesz majd az orbánt és a purdét védő saját hadsereg. Úgy látszik eljött a pillanat amikor kezdi a puhos begyűjteni az eddig ideiglenesen másra ruházott vagyonát. Lőrinc csupán az ellopott motyó raktározója, de majd ezt is elkezdi levetkőztetni. Igaz marad neki is bőven, mert nem ingyér volt ez sem hülye.
ómió
@Clavigo: A bolsi elmebeteg-kórusból te voltál ma az első "ébredő"!?
bence
Szükségeteket is lesz rá ! Védelemért mástól nem számíthattok !
Aki Én
@Maccska: Se szemed, se eszed?
Hol a bizonyíték arra, hogy a fű zöld?
evacica
Ennek a Mészáros Orbán tandemnek semmi nem elég! A harácsolás csimborasszója! Hogy fulladnának bele a sok harácsolt vagyonukba! hánynom kel ha csak rájuk nézek!
kotos
Lőrincnek most már komplett országa van: van hatalmas földje, hatalmas bankja, hatalmas magánhadserege, parlamentje. Ja, az egyelőre még Orbán nevén van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.