Egy Facebook-csoportban bukkant fel a kép, mely szerint munkatársat keres Borkai ügyvédje, az azóta már az új kaszinókirálynak hívott Rákosfalvy Zoltán, aki pár éve nőket vitt egy luxushajóra, és 800-1000 eurót fizettek nekik fejenként, amit hárman Borkai, Rákosfalvy és egy másik Zoltán nevű vállalkozó dobtak össze.

Női munkatársat keres a Borkaival jachton orgiázó ügyvéd – nekiestek a kommentelők

Övé a győri, a pécsi és a miskolci kaszinó is, Győrben 167 millió, Miskolcon 53 millió, Pécsen pedig 17,3 millió forint nyereséggel zártak. Rákosfalvy így a győri kaszinó esetében döntött csak úgy, hogy 200 millió forintot kivesz a cégből. Most mégis női munkatársat keres.

Női munkatársat keres a Borkaival jachton orgiázó ügyvéd – nekiestek a kommentelők

A hirdetésben kikötötte, hogy csak lányok jelentkezzenek, lehetőleg fényképes önéletrajzzal. Az eset pikantériája nem más, mint az, hogy Rákosfalvy Zoltán is ott volt a jachton amelyen lefilmezték Borkait. A politikus akkor elismerte, hogy valódiak a felvételek, melyek egy pornóoldalra is kikerültek.

Nem vagyok rá büszke, és szeretnék elnézést kérni elsősorban a családomtól. Hibáztam és megbántam

– fogalmazott a kormánypárti politikus, aki azt is megjegyezte, hogy nem követett el törvénysértést, és nem is lépett vissza a polgármesterségtől.

Később több feljelentés is érkezett azzal kapcsolatban, hogy Borkai Zsolt volt győri polgármester ügyvédje, Rákosfalvy Zoltán bennfentes információk alapján jutott hozzá területekhez, amit aztán átminősítettek, majd az autógyárnak adtak el úgy, hogy ezzel az önkormányzatnak kárt okoztak. Ám Borkaiék milliárdos földbiznisze nem bűncselekmény a rendőrség szerint.

Női munkatársat keres a Borkaival jachton orgiázó ügyvéd – nekiestek a kommentelők

De a kommentelőknek nem is kellett több az álláshirdetés alatt, egyből felemlegették az adriai esetet. Ahol a leginkább tanúvallomások alapján rekonstruált történet szerint a négy fiatal nő hajóra utaztatását egy Z. nevű középkorú férfin keresztül intézte el Borkai Zsolt barátja, Rákosfalvy Zoltán ügyvéd.

A győri ügyvéd a MOM Parkban találkozott Z.-vel. Rákosfalvyval tartott a találkozóra János, egy ismert győri milliárdos nagyvállalkozó is, állítólag kettőjükön kívül más nem tudott a hoszteszekről:

Rákosfalvy Zoltán meglepetésnek szánta a nőket.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
Ahogy a képet elnézem - nem csodálom, hogy fizetni kell neki a nőknek.
simmering73
Az elvárások közül kimaradt a "szeressen jachtozni"
Baker
"Győrben 167 millió, Miskolcon 53 millió, Pécsen pedig 17,3 millió forint nyereséggel zártak"

EXTRAPROFIT!
Emmersson71
Amely* nőstény ezzel gusztustalan kannal bármilyen kapcsolatba kerül önként, meg is érdemli!

* Nem aki, amely!
balos
Aki ennek a lankadt pöcsnek dip-lomot annak a neve legyen "áldott" a kereszten!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.