A miniszter csütörtökön Bécsben tartott sajtótájékoztatót, miután megbeszélést folytatott Alexander Schallenberg osztrák külügyminiszterrel.

Szijjártó Péter riogat: szerinte Magyarország déli határa migrációs ostrom alatt áll

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Szijjártó elmondta, hogy idén már több mint 120 ezer illegális migránst tartóztattak fel a magyar határon, két és félszer annyit, mint tavaly ilyenkor. A migránsok ráadásul agresszív és erőszakos magatartást tanúsítanak, felfegyverkeztek, és "nem szégyellik használni a fegyvereket" egymásra is, de fenyegették a magyar rendőrséget is.

Ezek az emberek bűncselekményt követnek el, a nemzetközi törvények sem teszik lehetővé, hogy a határokat illegálisan átlépjék – emelte ki, hozzáfűzve, hogy bűncselekményt követnek el az embercsempészek is.

Szijjártó Péter megismételte azt az álláspontot, amely szerint a fő probléma abban rejlik, hogy Brüsszel politikája migránspárti, így ösztönzi a migrációt. Bírálta az Európai Uniót a kötelező betelepítési kvóták terve miatt is, és kifogásolta, hogy a migráció megfékezését célzó magyar erőfeszítéseket kísérő költségeknek csupán a töredékét adta vissza az EU.

Forrás: mti.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
És, izgulnunk kéne? Egy marék megfáradt migránstól nem képesek csendben megvédeni az országot?
Miért téma ez minden nap?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
@134.bátor: azért téma, hogy a belső problémákról - infláciió, értéktelen forint, rezsicsükkentés kudarca, az EU újbóli "ítélete", kaza törvény, tüntetések, stb...) eltereljék a figyelmet!!!
Törölt Nick
Valamennyit nőtt április óta a számuk, de nem hinném, hogy ez most a legnagyobb problémánk.
www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo/illegalis-migracio-alakulasa
tudode
Miről ketyeg őfélesége gyernekori álma akkor, amikor egyetlen videón nem látható a jobb életre vágyó menekültek, akik nem ebben az Isten verte országban szándékoznak letelepedni!!!
.
Volt idő amikor a SS módon országot foglaLÓ még
.
----- Orbán Viktor több millió bevándorlót vár
www.origo.hu/itthon/20010608orban.html
-------------
.
Ungár Kláránál a pont, mivel úgy elszaladt alapító társával a dakota ló, hogy 4+13. év után ÖVÉ AZ ORSZÁG, magának és hű követőinek építgeti/rombolgatja ezt a jobb sorsra érdemes országot, teletömködve feneketlen hokizsebét a közlóvéval/vagyonnal:
..
---- Ungár Klára: Egy szélhámos vezeti Magyarországot
www.youtube.com/watch?v=PnkAW8cFuxU&t=66s
.
Punktum!
justhpeter
@Mirabilis: Pontosan fogalmaztál. Minden nyomorult fideSS-barom mond egy baromságot minden nap, hogy elterelje a figyelmet az árfolyamról, a rezsi-átverésről, a kamatemelésről és a többi nemzeti-keresztény disznóságról.
Peller Anikó
@justhpeter: Ez így van. De mindenesetre ma reggel vagy 15-20 rendőrautó rontott le a határra. Nem derült ki mi történt. Ha.
ómió
Pedig, ugye, "köztudott", hogy efftársilag "migráncs nincs is"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.