Nem változott semmi a támogatottságban.

Hiába az új katatörvény, a Fidesz népszerűsége semmit nem csökkent

Palkovics László technológiai és ipari miniszter (b2) és Vigh László, a Közép-Zala Gyöngyszemei Vidékfejlesztési Egyesület elnöke, fideszes országgyűlési képviselő (j) a Zala megyei Felsőrajkon, a nemzetközi térségi kiállítás és vásáron 2022. június 11-én. MTI/Varga György

Hiába az új katatörvény, egy most vasárnap tartott választáson is 54 százalékos lenne a Fidesz–KDNP támogatottsága lenne – írta a Nézőpont Intézet legfrissebb felmérése alapján a Magyar Nemzet.

A kormányközeli intézet a kutatást a kataszabályokat szigorító törvényjavaslat benyújtásának napján kezdte, majd az elfogadását követő nap fejezte be. 

Ez alapján nem történt érdemi változás a kormánypárti, ellenzéki erők támogatottságában, az utóbbi napok tüntetései nem a pártpreferenciák átalakulásának tünetei.

Forrás: 24.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A nézőpont szerint. No komment! "Már alig várom a következő bombasztikus eredményt. Ha van egy kis szerencsénk, az arról fog szólni, hogy a magyarok 89,7 százaléka ragaszkodik hozzá, hogy a kormány vegye állami gondnokság alá a közétkeztetést, mert csak az a répafőzelék az igazi, amin ott a miniszterelnök vigyázó szeme. Feltétnek."
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Aki ma fideszes, az eddig sem látta mi baj. Annak ez már semmiség.
Ők utálják a megszorításokat, adóemeléseket, brutál inflációt, forint halálát...
Persze ha a gazdájuk miatt van, akkor még szép is.
ómió
Lassan, azért, megtanul gondolkodni a magyar, még, ha Pesten ez lassabban megy is!
csak úgy....
ha ez tény és nem buherált adat,akkor magyarország a sötétben tapogat!
Néro2
Akkor jó. Olyan megnyugtató , hogy a hodály semmit nem változik. A lakóit ha vágóhídra hajtaná a Párt kivennék a hentes kezéből a kést és saját kezűleg vágnák el a torkukat miközben azt kiabálnák éljen a Nagy Orr Bán.
csak úgy....
@ómió: te és a gondolkodás mint makó-jeruzsálem...
magyar1
Nem ismerem a katát, miért volt ez jó? Tudja valaki röviden?
Eladott Ország
A nézőpont szerint. No komment! "Már alig várom a következő bombasztikus eredményt. Ha van egy kis szerencsénk, az arról fog szólni, hogy a magyarok 89,7 százaléka ragaszkodik hozzá, hogy a kormány vegye állami gondnokság alá a közétkeztetést, mert csak az a répafőzelék az igazi, amin ott a miniszterelnök vigyázó szeme. Feltétnek."
Eladott Ország
@ómió: ma, 09:50 ☺ Ne aggódj, több vidéki városban is szerveznek tüntetéseket.
drrotf
@sgl: ..és a szavahihetőség itt a döntő dolog.Azt nem lehet felfogni épp ésszel, hogy az egyik aki korbban hazudott, annak sehogy nem akarnak hinni az emberek, a másik meg aki már nagyon régen nap mint nap nem mond igazt, és ez a gyakorlatban is látszik , még is hisznek az emberek, azt hitelesnek látják, bíznak benne, noha állandóan átverte őket, és inkább őt választják, vagy az embereit, még ha azok olyan botcsinálta politikusok is.Erre kellene valami elfogadható magyarázatot adni, mert ami most van az a józan ésszel ellenkezik.Olyanokat választani újra, akik egy hónappal ezelőtt azt mondták,hirdették ország világnak hogy nem nyúlnak a KATÁ-hoz és ,hogy a rezsicsökkentést sem módosítják, és azután most 470 ezer ember munkakörülményeit, munkavállalását teszik sec-pec lehetetlenné, és a rezsit is szűkítik úgy hogy még most sem tudj senki sem hogy mire számítson, az egyszerűen a józan paraszti ésszel szembe megy, mert ugye aki félrevezeti a választókat abban már normálisan gondolkodó embernek már nincs , nem lehet bizodalma!Ennyire jobbágy nemzet lennénk, ragaszkodunk mint egy hűséges kutya az olyan gazdához, aki kiveri az őrző-védő jószágát!
ómió
@Eladott Ország: Ilyen sok drogotok van ebben a "mélyszegénységben"!?
magyar1
@Maccska: Mennyivel jobb volt a szoc-ban a fizetés, nem kellett azon vitázni hogy ki hogy csal meg lop, megvoltak a fizetések határai és tisztán világosan látszott ki mennyit keres.Ez az áfa,szja meg egyéb szarság a gengszterváltás óta élnek és az emberek ki is használják a csalások lehetőségét.
Gazella
@Maccska: kóházakban katázó orvos ahogy mondád, nincs.
Csakis kórházon kivüli magán rendelés van! Ez lehet katázós!!
Rohadt pöccs, tudhatnád, hogy a kurványod betiltotta a kórházakban a hála pénzt és a magánrendeléseket!!!
ómió
@csak úgy...: Amit tükörbe nézve gondolsz, azt miért kell rám hazudnod? Úgy az "efftársi"?
Eladott Ország
@ómió: ma, 10:22 ☻ Biróság elé lesz álítva ez a rohadt tróger banda, a qrva anyátokba! Te meg húzzál el a tretkes p*csába, vagy a polgári ökörkörbe, b*zdmeg a fajtádat! Az ország 12 év alatt a bűnöző cigányod mellett Európa koldusháza lett, és fogd be a fidesz szaros/gecis pofádat, szarjankó!
kereső
@Horizont: Pontositok,és kiegészitek:- a főállású kata-s adózó mindenkor 50 ezret fizetett- akkor is ha nem volt bevétele. Ha túllépte a kata bevételi keretet, akkor nem csak a 40%-os adót fizette, hanem a 27%-os ÁFÁ-t is, mert kiesett az alanyi adómentes körből.
A munka mellett, felső fokú tanulmányok mellett-és a nyugdij mellett vállalkozók fizették a 25 ezres tételes adót(ők azok akik 2022. szeptember 01 napjától egyáltalán nem katázhatnak, mert nem minősülnek főállásúnak,akkor sem, ha csak magányszemélynek szolgáltatnak)- és akkor is, ha nem volt bevétel az adott hónapban/hónapokban.

Érdekes dolgokat olvasok a neten- a katasok ellen. - a legfőbb érv, hogy a munkaviszonyos mennyit fizet az államnak, a keresetének hány százalékát. érdekes módon senkinek nem ugrik be- a számokon túl, hogy a munkaviszonyosra sem igaz a 33,5% -os teher, mert ha gyermekei vannak, akkor ugye nem is fizet adót, sőt van aki járulékot is alig., a családi adókedvezmény miatt. A kata-s nak nincs adókedvezménye.
A havi 600 ezret kereső 3 gyermekes gyakorlatilag semmit sem fizet, az ugyanennyi bevételt elérő kata-s fizeti a tételes adót, az iparúzési adót, és a vállakozás egyéb felmerült költségeit- mert a vállakozásnak mindig vannak költségei, amit nem irhat le. Szóval, nagyon nincsenek tisztában a népek, hogy mit is jelent egy tisztességes vállalkozás fenntartása, és hogy az milyen terhekkel jár- botorság összehasonlitani a munkaviszonnyal.
kereső
Én ezen nem csodálkozom- Magyarországon annyira alacsonyak a vállakozói ismeretek, az adószabályok ismerete, hogy ezt kihasználva lehet leadócsalózni 450 ezer embert, mert a hazug propaganda ezt sulykolja. Itt van ez a szerencsétlen macscska, aki vagdalkozik- mert hallott valamit a kata-s orvoosokról, akik közül a főállású, gyakorlatilag csak a háziorvos,a másodűllűsúak, azok meg a magán rendelésüket legalizálták úgy, hogy nem a kórházi munkaidejükben végzik azt, hanem azon kivül-, vagy éppen egy másik kórházban, szakrendelőben dolgoznak - legálisan. Butaság!!- Magyarország a neved.
Namely
Még 2-3 lezárás az idióták részéről, és növekedni is fog.

Az idiótáknak csak 1 mondatot kellene megjegyezniük Schiffer Andrástól: "a 3 millió szavazó az nem azt jelenti, hogy ennyien szeretik a narancsot, hanem azt, hogy ennyien utálják a moslékot".
De túl hülyék, hogy megjegyezzék.
Aki Én
@Maccska: Ennyire ostoba vagy, vagy hazudozol?
Egyébként ha valaki visszaélt a katával, akkor azt kell szankcionálni.
De ha szar a kata, miért tartották eddig, miért nem reklamáltál korábban?
Egyáltalán miért volt?
Béla333
Nyilván ez a hülyemagyar maffiahívők hitének a fenntartására szolgáló hazugság!
balos
A fideSSes "kata",hogy nem fizetnek a milliárdósaik,mert kell a rezsi támogatásuk már smafu?Ha nem ebben a pöcében történne,még csodálkoznék is,hogy ehhez még vigyorogva segédkeznek a polgáraik!Nyilas karszalagot fel náci testvérek!Éljen a szálasi és fideSS megbonthatatlan össze növés!
Aki Én
@Maccska: Te tényleg abban a hitben élsz, hogy ez csak a futárokat érinti?
Aki Én
@Namely: Az idiótáknak csak 1 mondatot kellene megjegyezniük.
A 7 millió nem fideszre szavazó nem azt jelenti, hogy ennyi a ,,libsi", hanem, hogy ennyien utálják a fideszt.
Meg azt, hogy ez a lezárás milliók melletti kiállást jelent, még he te nem is tudod helyén kezelni.
csak úgy....
@ómió: miattad és a többi idióta miatt fekete fátyol borítja a tükreinket,mi így gyászoljuk magyarországot és a ti eszméletlen butaságaitokat!
kereső
@Maccska: Az a nagy fene helyzet, hogy aki küéföldön vállakozik, ott a nem létező bevételle után nem fizet semmit- ,még a járulékot sem, de ettől függetlenül fenáll a biztositási jogviszonya. Magyarországon a főálláső vállalkozó a vállalkozás első napjától kötelezően fizeti maga után a járulékokat, akkor is , amikor még nem is tett szert bevételre. És akkor jön a kedvencem kata ügyben- a focista habi keresete 33 millió- és azt leadózza/járulékolja 15%-al. Mennyi a nettója???
A hülye katás kereshet egy évben 12 milliót- ami után kedvezményesen adózik, és bevállalja, hogy csökkentetten veszik figyelembe a szolgálati idejét a nyugdijban, és ha beteg- akkor a táppénz alapja 108 ezer forint, amit csak akkor igénylehet, ha betegsége több mint 30 napig tart. Mert ha nem, akkor se bevétel, se táppénz- viszont fizeti a teljes kata összeget. Na, menjen mindenki focistának- ez miért nem büfög fel? Azok szent tehenek???
magyar1
@Horizont: Köszi. Ez úgy látom a bizonytalan vállalkozások adója volt. Sok embernek jó is volt ez, mert bizony nagy a bizonytalanság sok munkában. De volt akik curva jól járhattak vele.
Igazából munkát adott a magyarnak próbálkozni mertek.
Inkább valami szűrőt kellett volna kitalálni benne.
ómió
@csak úgy...: A Magyarországot már többízben eláruló, kiárusító, a népét rendszeresen kirabló bolsi tetübanda "gyászolja" Magyarországot? Ha a téma szomorúságától eltekinthetnénk, ez, akár jó stand up poén is lehetne!
ómió
@Eladott Ország: Mi történt veled, bolsiék elmebetege!? Így megviselte bolsi tetvességedet, hogy az "időköziken" még 1/3-ot se szavazott meg a "nép" a bolsi tetübandátoknak!? Vagy csak az fáj, hogy nem cumizzák az itt is "elsütött" aljabolsi hazugságaitokat!? Netán az, hogy a pi..ba vezető utat ezuttal is a saját volt és potenciális bolsi kirablóinak muttatta meg? Szóval, nektek! Ezért hazudnád másokra? A kurva anyádat, a bűnöző tetvesbolsi elitbandádat és a "koldusháza" hazugságaidat meg tartsd meg magadnak! Egyéb úgy sincs a "talonotokban"!
ómió
@Clavigo: Mintha már kérdeztem volna, bolsiék fajkreténje: miért kell mindig másra hazudnod a tükörbe nézve szerzett benyomásaidat!? Úgy az "efftársi"!?
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 08:27
Vedd be a gyógyszered párttagkönyves komcsi,mert egyre gyagyásabb vagy,kettőre meg még inkább.
kulabombaafityiszre
@ómió: "Amit tükörbe nézve gondolsz, azt miért kell rám hazudnod?
bolsiék fajkreténje
bolsiék elmebetege"
Ezeket ne idézd nekem,mert így is leírod te idióta szinte mindenkinek.
Te lökött kommunista fidernyák.
Havanagi
Tavaly a külügy informatikai rendszerében ki-be mászkáltak az orosz hekkerek.A többit mindenki gondolja hozzá.
ómió
@kulabombaafityiszre: A tetves bolsiságod idehazudása előtt, bolsiék elmebeteg fajkreténje, azért, ugye, az Internacionálétokat elénekelted már!? De minimum Böszme efftársad ánuszából legalább, ugye, kikandikáltál!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.