Szijjártó Péter a Mathias Corvinus Collegium (MCC) által rendezett MCC Feszt szombati zárónapján vett részt egy beszélgetésen Esztergomban. A fesztivált szervező MCC-t a közelmúltban 500 milliárdos állami vagyonhoz juttatta az Orbán-kormány. Érdekes mellékkörülmény, hogy a közelmúltban több megszorítást is bejelentő kormány külügyminisztere egy mikroblog szerint meglehetősen drága tornacipőben jelent meg a fesztivál színpadán. A Ko1azer0 Tumblr-oldal a Nike egyik exkluzív, Air Jordan 1 High Og Rebellionaire névre hallgató kosárlabdás modelljét fedezte fel a miniszteri lábfejen. A cipő átlagosan 130-140 ezer forintba kerül újonnan, igaz a másodlagos piacon, használtan már akár 75 ezer forintért is beszerezhető. Emlékezetes a közelmúltból, hogy amikor egy középiskolai tanár májusban kiült koldulni a Deák térre, hogy rátámadt a kormánypropaganda az újonnan 32 ezer forintba kerülő (jól láthatóan erősen használt) cipője okán.

Forrás: hang.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Na, pont erről beszélek: mindenki annyit költ, amennyije van. Aki meg tudja vanni a drága cipőt, annak nem okoz gondot a rezsi kifizetése sem, nem rinyál miatta. Akinek meg gondot okoz, az spórol ezen is, azon is... Senkit nem kell megszólni!
kereső
Druzsba petrus cipőjénél érdekesebb ez a hir, amely szinte csak mellékes a 1300 ezer forintos cipő mellet (rohadjon a lábára).

"A fesztivált szervező MCC-t a közelmúltban 500 milliárdos állami vagyonhoz juttatta az Orbán-kormány. "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.