Rezsitámogatási programot indítunk a szociálisan rászoruló fehérváriak számára – jelentette be Facebook-oldalán Cser-Palkovics András polgármester. 

Rezsitámogatási programot indít egy fideszes polgármester
Fotó: Facebook/Cser-Palkovics András 

Székesfehérvár első embere azt írja, a támogatási program részleteinek kidolgozása folyamatban van, de annyit már tudni, hogy

a gázszámla és a villanyszámla összegéhez való hozzájárulást lehet majd igényelni, mindkettőt úgy, hogy az Önkormányzat közvetlenül a szolgáltatónak fogja átutalni a megítélt összeget, tehát természetbeni juttatást kapnak majd a jogosultak.

 A tűzifa beszerzéséhez is lehet majd egyszeri, nagyobb összegű támogatást igényelni, ezt egy összegben fogja átutalni a jogosult igénylőnek az Önkormányzat.

 A jogosultak körét szociális alapon határozzák meg, elsősorban jövedelmi és családi helyzet alapján. Kiemelt cél, hogy az egyedül élő, alacsony jövedelműeket, illetve a gyermeke(ke)t egyedül nevelőket segítsük.

Értelemszerűen a támogatásokat csak és kizárólag azok vehetik igénybe, akik indokolható és méltányolható okokból nem tudnak a kormányzat által meghatározott átlagfogyasztási keretekbe beleférni, de anyagi helyzetük nem teszi lehetővé az átlag feletti fogyasztás kifizetését – fogalmazott Cser-Palkovics András.

Forrás: Facebook

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
Èvek óta mondom , Cser-Palkovics úr a legnormálisabb fideszes! Kilóg nagyon közülük. A tüzijátèkot is lefújta...
CsipkeRózsa
@134.bátor: Igen, ő mindig kilógott a fideszesek közül, jó irányban.
ómió
Hát, amelyik önkormányzatnak van rá zsozsója...! Pár éve még Mutyigeri efftárs is ígért hasonlót, de "azóta is teljesíti"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.