A rezsimegszorítások ellen tüntet a Mi Hazánk Szombathelyen, az eseményt Dúró Dóra élőben közvetíti a Facebook-oldalán.

A Mi Hazánk képviselője azt ígéri, országszerte minden megyeszékhelyen lesznek tüntetések a hét folyamán. 

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Na ez már tényleg dühítő, h ez a szélsőséges banda rá tud repülni ezekre az ügyekre, szemben azokkal a pártokkal akiktől jogosan várnák el az emberek a segítséget. Azt hiszik ha bevonulnak az atv-be vartyogni, módosítókat benyújtogatni, rendkívüli parlamenti ülést összetrombitálni, azzal elintézettnek tekintik a problémákat. Köztudott, h erre szarik a kormánypárt. Most kellene neki vidéken elmagyarázni, h mi a valóság a fidesz ködösítéseivel szemben. Ja, h ott lent a népközött nincs légkondi meg nyaralgatunk ilyenkor. Pénz, benzinkártya van rá bőven. Elmehettek a redvás picsába mindannyian.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Nafene! Már Túró efftársnő(?) is befeküdt a "gyurcsányi melegágyba", vagy hozta a változatlan rezsitámogatás fenntartásához szükségess sok-sok zsák pénzt is!?
Eladott Ország
@vacsi: ma, 05:14 ♦ Az lesz még egy "jó buli", ha ősszel megjönnek a számlák, amitől nem csak a nyugdíjas, hanem az átlag kereső ember is ki fog feküdni. A KSH által közült 546 000 forint bruttó átlagkereset, ( nettó 363 100) a valósággal még köszönőviszonyban sincs, de még ezzel a keresettel sem lehet ugrálni, ha még igaz volna se. Az infláció és a forintromlás pedig iszonyatos tempóban halad, az EU-s péncsapok elzárása után az ország kész katasztrófa lesz!
csak úgy....
@Shikari: "Kezdi a Mi Hazánk elveszíteni a hitelét a szememben " :) -akkor valamit véletlenül jól csinálhatnak? fura szemed van neked tibim..
@ómió: Nafene! Már Túró efftársnő(?) is befeküdt a "gyurcsányi melegágyba", :)
ugye ti védett madarak?
Németh István
A magyar polgárok normális többsége - hála Istenkének - megérti, hogy a gatyaszíj húzogatásra szükség van! Aztán igen csak értékelik, hogy a kormány minden lehetőséget megragad a polgárok adott helyzethez viszonyított, minél jobb és TEHERTŰRŐBB életkörülmények fenntartásáért!
Ha feltételezzük, hogy ez az állapot a baloldali moslékok irányítása alatt következik be, akkor a lakósság nagy része azzal tudna spórolni, hogy> fizetésképtelenség okán kikapcsolnák a villanyt, gázt és a vizet is legfeljebb fejenként 5 liternyit biztosítanának! Aztán az autóik, a gépeik tartalékállapotban talán rozsdásodnának, de hogy nem termelnének az biztos! Mivel nem lenne pénz miként a libásoknak is lenyúlták, az üzletek kiüresedvén ácsingóznának a setét utcákban!
AZ a kérdés melyik változat is a jobb!??? halló >>@csak úgy...: @Eladott Ország: @lampa laz: @Horizont: ti mint baromi seggfejek válaszoljatok!!! Hülye szemetek!
Néro2
A ti hazátok nem érdekel sem rezsicsökivel sem anélkül .A fenének se hiányzik egy másig degenerált az előző helyére.
Peller Anikó
@Német István: Szerencsére itt vagy te aki mindenféle ostobaságot feltételez nekünk, mintha mi kiváncsiak lennénk a te szellemi vívmányaidra nyunyi. De nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.