1 milliárd 625 millió forintot vett fel a fővárosi kaszinókat 40 százalékban birtokló cégéből Szalay-Bobrovniczky Kristóf – vette észre a 24.hu a honvédelmi miniszter frissen közzétett vagyonnyilatkozatában.

1,6 milliárd forintot vett ki kaszinós cégéből a hadügyminiszter
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A portál a július 7-ei Kormányinfón megkérdezte Gulyás Gergely kancelláriaminisztert, hogy helyesnek tartja-e, hogy minisztertársa tárcavezetőként vett fel milliárdos osztalékot.

Gulyás azt válaszolta, nem biztos benne, hogy ez így történt, de „ezek a számok olyan nagyok, hogy ahonnan én nézem a világot, értelmezhetetlenek”. Azt is megjegyezte,

úgy tudja, Szalay-Bobrovniczky addigra minden céges érdekeltségét megszüntette, bár ez a július elején megjelent vagyonnyilatkozatában még nem látszott.

Abban a dokumentumban az osztalékról nem számolt be, csupán arról, hogy továbbra is egyedüli tulajdonosa a London Capital Zrt.-nek, amelynek alapítói határozatában megtaláltuk az 1 milliárd 625 millió forintos osztalékfizetésről szóló határozatot.

Annak továbbra sincs nyoma a cégiratokban, hogy Szalay-Bobrovniczky Kristóf eladta volna a London Capitalt.

Forrás: 24.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
És ha még azt is tudjuk: a kaszinók nincsenek bekötve a NAV-hoz akkor sejthetjük mennyi volta a vaós haszon ha csak minden tizedik pézet vallotta ba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
orban kaszinoi avi 300 milliard nyereseget termenek.
Se adot se extra profit adot nem fizetnek.
Az emberek nyakaba viszont 2x-es villanyarat es 7x-es gazarat vagnak.
sgl
@117: Méééé?
Pintér is átadta vagyonvédelmi cégeit.
- a szőke haverjainak,-
verőce21
@csak úgy...: (23:51) Majd 2030 körül szóljál már Lipsibá' ... előbb ne fáradj...!
volvós
Kell ennek a ...nak a vagyonbevallásban szereplő " 1 milliárdos megtakarítása " mellé. Hogy mire ??? Hát a intenzív osztályon a nővéreknek, hogy segíííítség !!! Presze mint tdjuk, Isten nem ver bottal, ha ítélkezni fog kevés lesz az intenzív osztály...Lölőke, Orbán papa és a többi tolvaj figyeljetek!!! Nem biztos, hogy börtönnel megússzátok !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.