1 milliárd 625 millió forintot vett fel a fővárosi kaszinókat 40 százalékban birtokló cégéből Szalay-Bobrovniczky Kristóf – vette észre a 24.hu a honvédelmi miniszter frissen közzétett vagyonnyilatkozatában.

1,6 milliárd forintot vett ki kaszinós cégéből a hadügyminiszter
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A portál a július 7-ei Kormányinfón megkérdezte Gulyás Gergely kancelláriaminisztert, hogy helyesnek tartja-e, hogy minisztertársa tárcavezetőként vett fel milliárdos osztalékot.

Gulyás azt válaszolta, nem biztos benne, hogy ez így történt, de „ezek a számok olyan nagyok, hogy ahonnan én nézem a világot, értelmezhetetlenek”. Azt is megjegyezte,

úgy tudja, Szalay-Bobrovniczky addigra minden céges érdekeltségét megszüntette, bár ez a július elején megjelent vagyonnyilatkozatában még nem látszott.

Abban a dokumentumban az osztalékról nem számolt be, csupán arról, hogy továbbra is egyedüli tulajdonosa a London Capital Zrt.-nek, amelynek alapítói határozatában megtaláltuk az 1 milliárd 625 millió forintos osztalékfizetésről szóló határozatot.

Annak továbbra sincs nyoma a cégiratokban, hogy Szalay-Bobrovniczky Kristóf eladta volna a London Capitalt.

Forrás: 24.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@verőce21: az utolsó orosz cár ellen sem tüntetett senki,-egyszer csak fogták magukat a muzsikok és letarolták...,én szóltam!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Jól keresnek a fideSSes kurvák!Ráadásul a navosok hozzájuk járnak pénzt mosni!
amortizáltok
maradtt volna az a félkegyelmű is a rulett mellett
magyar1
@amortizáltok: Én csak azt nem értem, hogy merik megtenni, hogy nem adóznak, a minimálbér is adózik.
amortizáltok
a nagyok a törvény felett állóak a pénzükkel megvehető minden mert milliárdosok,a nép meg koldus is csóró is családos is csak PÉNZE az nincs. 1,400 ezer egy 2x4 es fog inplantátum telik e rá az senkit nem érdekel. 1.700,ezer egy csípő protézis és ha nincs az sem érdekli a kormányt.nekik havi 2-4-5 millából 2-3 is ha kell nekik. szerintem tejelnek valakiknek aki harácsolós .amíg polt van itt minden bolt nyitva van mert őkelme is pénzből él
jesz
@Horizont: nos ez az...kiknek kell visszaosztani?(vagy kinek?)
verőce21
Mégis csak alig páran tüntetnek a Kossuth téren...!
csak úgy....
@verőce21: az utolsó orosz cár ellen sem tüntetett senki,-egyszer csak fogták magukat a muzsikok és letarolták...,én szóltam!
Néro2
Nem ment a bolt ? Hogy rohadnátok meg.
madlaci66
És ilyenkor hol van az extraprofit adó?
lampa laz
Garancsi jobban járt, neki 60% jutott...
kereső
Szeretném olvasni, hallani a fideSS megmondóembereinek- köztük rogán antalnak, szijjártónak a feháborodott nyilatkozatát, akik hetekig azon rugóztak, hogy Gyurcsány Ferenc 80 milliós osztalékot vett ki a cégéból. Heteken keresztül azon filóztak, vádaskodtak, hogy mire is költötte. No???,,Halljam!!!
117
Zsidóbűnözők.
Dugig van velük az Orbán-qurmány. Mondhatni velük karöltve, az ő jogi, gazdasági "szaktudásukkal" fosztotta ki, tette tönkre az országot Orbán maffiaállama. Nyilván nem a Kósa-féle nagytudásúakkal. Ezek már csak bábok.
Bizony orbánista, mihazánkos szélsőjobbosok ti csak csicskák vagytok a saját országotokban és a zsidókat szolgáljátok.

Ez például, hogy a náthásba lehet hadügyminiszter, amikor "hadipari vállalkozó, akinek ugyanakkor szerteágazó gazdasági érdekeltségei vannak"?
Kisköcsög Gulyás Gergely vadpajtás úgy tudja, hogy már nem, pedig, de.
Yoda69
orban kaszinoi avi 300 milliard nyereseget termenek.
Se adot se extra profit adot nem fizetnek.
Az emberek nyakaba viszont 2x-es villanyarat es 7x-es gazarat vagnak.
verőce21
@csak úgy...: (23:51) Majd 2030 körül szóljál már Lipsibá' ... előbb ne fáradj...!
volvós
Kell ennek a ...nak a vagyonbevallásban szereplő " 1 milliárdos megtakarítása " mellé. Hogy mire ??? Hát a intenzív osztályon a nővéreknek, hogy segíííítség !!! Presze mint tdjuk, Isten nem ver bottal, ha ítélkezni fog kevés lesz az intenzív osztály...Lölőke, Orbán papa és a többi tolvaj figyeljetek!!! Nem biztos, hogy börtönnel megússzátok !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.