Hadházy Ákos közösségi oldalán megosztott bejegyzésében beszélt arról, hogy sok olyan jelzést kapott, miszerint a kormány titokban már arra készül, hogy ősszel ismét bezárná az iskolákat és online oktatást rendelne el a járványra hivatkozva.

Hadházy: "Rendkívül nagy gazemberség, ha tényleg ezt terveznék"
Fotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, az ellenzéki összefogás zuglói képviselőjelöltje az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. MTI/Illyés Tibor

Hadházy leszögezte, dokumentumot még nem kapott erről,

de zavarba ejtően sok, egymástól független forrás megerősítette ezt.

- tette hozzá.

Ha tényleg ezt terveznék, az természetesen egy rendkívül nagy gazemberség, de a korrupt és hazug hatalom szempontjából teljesen logikus lépés lenne.

Mint mondta, "ezek az intézkedések természetesen önmagukban nem érnek majd, de a tantermi oktatás lezárásával viszont úgy-ahogy ellepleznék az iszonyatos tanárhiányt és nem kellene fűteni (fával) az iskolákat".

A szakrendelők leállítása, a kórházak újbóli katonásítása pedig leplezné az iszonyatos orvoshiányt. Végül számukra a legfontosabb pedig a tüntetések betiltása lenne.

- fogalmazott.

Hadházy szerint teljesen életszerű ez a forgatókönyv,

láttuk már eddig is, hogy a világ egyik legrosszabb halálozási statisztikájú országában a kormány nagyon szereti a járványt, hiszem a zavarosban nagyon sok disznóságot meg lehetett tenni. Úgyhogy hiába nincsen még írásos nyoma (de sok “főispáni hivatalból” és tankerületből jött szóbeli jelzés), fel kell készülnünk erre a piszkos szcenárióra is.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Két legyet üt egy csapással, tanár és fűtés hiány miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@Gyurka80: ma, 20:41 Elég nagy a baj a te ostoba fejedben! Inkább neki hiszek mint neked, de könnyen változtathatsz rajta!
Tárd fel és mutasd meg a tényeket/bizonyítékokat ahogy ő teszi! Nem kell visszamutogatni nézzük csak az utóbbi pár évet!
Elfogulatlanul korrekt módon!
ómió
Majd Hullaházy efftárs meghazudja nekünk!
fergeteg
Idióta balfasz !
Te akarod megmondani hogy járvány esetén mit tegyenek?!
Menjél már a jó büdös francba hülyegyerek.
Gyurka80
@Istenakinincsen: Ha ennek a szarházynak hiszel van nálad baj!
NKF
Ez a büdös bunkó meddig osztja még az észt?
amortizáltok
@Németh István: olvasd el mekkora a z orbáni vagyon , aztán ugass Anikó leirta, ha tudsz talán olvasni bár vak lehetsz mert amiket ide OKÁDSZ az vérlázitó baromság ezt tudja rólad orbán is azért pénzel? selejteket? ezért tartunk ázsia felé vissza hátramenetben

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.