Hadházy Ákos közösségi oldalán megosztott bejegyzésében beszélt arról, hogy sok olyan jelzést kapott, miszerint a kormány titokban már arra készül, hogy ősszel ismét bezárná az iskolákat és online oktatást rendelne el a járványra hivatkozva.

Hadházy: "Rendkívül nagy gazemberség, ha tényleg ezt terveznék"
Fotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, az ellenzéki összefogás zuglói képviselőjelöltje az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. MTI/Illyés Tibor

Hadházy leszögezte, dokumentumot még nem kapott erről,

de zavarba ejtően sok, egymástól független forrás megerősítette ezt.

- tette hozzá.

Ha tényleg ezt terveznék, az természetesen egy rendkívül nagy gazemberség, de a korrupt és hazug hatalom szempontjából teljesen logikus lépés lenne.

Mint mondta, "ezek az intézkedések természetesen önmagukban nem érnek majd, de a tantermi oktatás lezárásával viszont úgy-ahogy ellepleznék az iszonyatos tanárhiányt és nem kellene fűteni (fával) az iskolákat".

A szakrendelők leállítása, a kórházak újbóli katonásítása pedig leplezné az iszonyatos orvoshiányt. Végül számukra a legfontosabb pedig a tüntetések betiltása lenne.

- fogalmazott.

Hadházy szerint teljesen életszerű ez a forgatókönyv,

láttuk már eddig is, hogy a világ egyik legrosszabb halálozási statisztikájú országában a kormány nagyon szereti a járványt, hiszem a zavarosban nagyon sok disznóságot meg lehetett tenni. Úgyhogy hiába nincsen még írásos nyoma (de sok “főispáni hivatalból” és tankerületből jött szóbeli jelzés), fel kell készülnünk erre a piszkos szcenárióra is.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Két legyet üt egy csapással, tanár és fűtés hiány miatt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Hülyén kell tartani ezt a népetm hogy éltessék ezt a zsiros cigányt,, jó húzás...
verőce21
@gina: És téged ki tart hülyén, hogy ne éltessed a magyar kormányt?
lampa laz
Két legyet üt egy csapással, tanár és fűtés hiány miatt.
Eladott Ország
Nessy
@verőce21: Egyszerű! A lebutított, félelemben tartott nép előtt lehet a megmentő szerepében tetszelegni!
Németh István
@lampa laz: @gina:@Nessy: @Eladott Ország: Ha így lenne akkor az biztos hogy a járvány terjedésének megakadályozására történne!>>> De mert ez momentán rém-hírkeltés és ezt derekasan műveli a képviselettel megbízott nem képviselő aki így semmiféle joggal nem rendelkezik mivel NEM esküdött fel, fizetést, mármint semmiféle juttatást természetesen nem kapván igazoltatni kéne vele a megélhetését! Furcsa dolgokat találnánk! Amely oda vezetne hogy kicsike hüvíre mehet ebben a nagy melegben! Erre van szükségem mert az agya ami alig volt az felforrt és elpárolgott! Tehát egyben sült hülye!
rokker33
Hülye szarházi! Adj még ilyen jó tippeket a kormánynak baromarc...
Peller Anikó
Járvány lesz? Akkor hajrá sziget, hajrá tűzijáték, hajrá tömeg. Lehetne például egy jó cöfögés, vagy még két prájd. Iszen még csak 48 ezer.

Hulla hopp.
Peller Anikó
@Német: "Erre van szükségem mert az agyam ami alig volt az felforrt és elpárolgott!"

Ó te szegény, így már érthető, de sajnállak.
Gazella
Meg kötelező 4.oltás is lesz szeptembertől! Ezt még májusban lepapírozták a minisztériumban!
Nessy
A járványt nem igazán érdekli a kormánypropaganda, meg a tagadás. Elég sokan betegek, és ami a hab a tortán, hogy az ellátó személyzet 25 - 30% is megbetegszik. Nem olyan súlyos, az oltásoknak köszönhetően, de jó pár napra kiesik a munkából.
Nessy
@Németh István: Melyik egészségügyi intézményben dolgozol.milyen területen, hogy ilyen "tájékozott" vagy járványügyileg?
lampa laz
@Németh István: dr. Hadházy Ákos állatorvos ebből van bevétele, de az ilyen agyatlan férgek gyógykezelését mint amilyen te vagy még ő sem vállja.
kormanyos63
Ha ez igaz akkor tényleg vérforraló, símán kinézem a rezsimből hogy ezeket az intézkedéseket meg fogják hozni!
Tényleg nincs elegendő tanár és orvos, és akkor a fűtéssel sem lenne gond!
És nem utolsósorban a tüntetéseket is be lehet majd tiltani a járványra, és a veszélyhelyzetre hivatkozva!
Rohadjon meg az egész orbán rezsim!
Viszont van egy "jó hírem"!
Nemsokára ismét vármegyék lesznek a megyék, és a kormánymegbizottak helyett jönnek a főispánok!
Innen már nincs messze az sem, hogy "szeretett" vezérünket, diktátorunkat nemsokára királlyá fogják koronázni!
Éljen orbán király sokáig!
Kenyéren, és vízen egy cellában életfogytiglan!
Németh István
@lampa laz: @Maccska: @kormanyos63: @m73: @Horizont: Na ha ez a hülye állatorvos akkor már értem miért döglenek az állatok! Inkább felfordulnak mint hozzá vigyék, szerintem a tehen tőgyét a gazda fejére operálná >> na a lényeg az állatorvoslásból nem tud megélni több okból sem! nem praktizálhat, tiszteletdíjat nem kap a parlamenti munkája után mert ott sem dolgozik - tehát mibűl él, a még hülyébbek adományaiból és a sorosféle egyletek támogatásából!!! FELADATA >> a szarkeverés kímélet nélkül! Ezt nem is érti nem is tudja, csak hazudozni tud és rágalmazni >> aljas szar ganaj >> VELETEK EGYÜTT!
Istenakinincsen
@Németh István: ma, 10:37 Te barom! A (tervezett) járvány terjedésének megakadályozását nem akkor kell elkezdeni amikor már tombol! A megelőzés talán eredményesebb lenne mint az utólagos kapkodás ugye faszfej?
Ahogy @Peller Anikó: tökéletesen leírta:
Járvány lesz? Akkor hajrá sziget, hajrá tűzijáték, hajrá tömeg. Lehetne például egy jó cöfögés, vagy még két prájd. Iszen még csak 48 ezer.
Istenakinincsen
@Németh István: Te vagy a legnagyobb szar!(ha már mindenképp versenyezni akarsz:)). Amúgy Hadházy csak feltárja a valóságot. Az más kérdés hogy te miért nem látod. Szelektív a felfogásod?(agyról még korai beszélni:)
Németh István
@Istenakinincsen: és az általad hivatkozott @PellerAniko; ha eszetek lenne nem locsognátok hülyeségeket! A mindenféle rendezvény és bármilyen szervezéseik nagyon helyesen most vannak amikor, itt az ideje! Mint a hülyék csak néztek bambultuk, de nem láttok! Ez pont a megelőzést szolgálja, most a tömegek hozzák ki a viszonylag gyorsan elszaladó nyavalyát mint akkor amikor az iskolaidő beindul! SEGGGGGfejek ez a megelőzés - nem az ölbe tett kézzel való önkielégítés! A szelektivitás dolga hogy jön ide azt nem tudom, de az tény, hogy az állatorvost külön kell választani a mikrobiológustól, a virológustól a hadházi egy szar papírgyártó hamis igazolásokat pénzért kiadó szélhámos!Mit gondolsz miért lett eltiltva a praktizálástól!? Mert hatkarátos hülye! Aztán az anikóval menjetek csak prájdolni odavalók vagytok? tényleg úgy leamortizáltak lettetek hogy mutogatni kelljen magatokat, hogy észrevegyenek > na megyek és le is húdgyozlak benneteket!
percsi
@Horizont: "Na de akkor a szülő se tud dolgozni menni. Mi lesz itt?"

A dolgos emberek otthon maradnak, tanítják gyermekeiket írni-olvasni.
A hanyatló nyugatra vándorlás is minden évben emelkedik, a kormi tett érte, hogy így legyen.
Adóbevétel jóval le fog csökkeni, ki fogja eltartani ezt a telhetetlen álkirályi bandát?
A mihaszna dologtalan fidfanok keressenek munkát, mert hamarosan ők fogják eltartani a királyukat-ispánjaikat és saját magukat, vége a láblógatásnak!
Toller Béla
...és valóban, sok jelzés mutat erre ! Legfőképpen az, hogy a járvány ellen az égvilágon semmit sem terveznek csinálni, ellenben a készeneléti tervek precízen kidolgozottak ! MiInt ahogyan percek alatt elkerül többszáz rohamrendőr is ...Bérek, nyugdíjak, árak, adók - törődjenek ezzel a bolsevikiek ...
Gyurka80
@Istenakinincsen: Te ennek a szarházynak hiszel, nagy a baj?!
Yoda69
Viszont akkor zarjak le az egesz orszagot is, hiszen a virus nem valogat.
Nyírfa
Nemcsak elmentek a falig, de, mint a kosok, át is törték azt. Számukra ez a játszma véget ért, de még viszi őket a tehetetlenségi erő.
Készüljön mindenki, jobb világ jön, bár, nem kapjuk ingyen!
Istenakinincsen
@Németh István: ma, 18:30 Kapjál már a fejedhez Pista...ha megvan még:)) Az a megelőzés hogy gyorsan elterjesszük, tömegrendezvényeken és négynapos augusztus 20, stb azután szeptember elsején vigyék a gyerekek terjeszteni az iskolában? Ekkora satu nem lehetsz! A szelektivitást úgy értettem,hogy politikailag és világszemlélet alapján elég szűk a látóköröd...Olyan vagy mint egy rádió amit egy frekvencia vételére hangoltak: fideSS! A szelektivitásodat nehéz lenne számodra érthető módon is leírni...talán a szemellenző ami bezavar téged!
Menj és szard össze magad !
Nyírfa
@Istenakinincsen: 21.08

Satu, ez nagyon találó. És ennyi. :)
Istenakinincsen
@Gyurka80: ma, 20:41 Elég nagy a baj a te ostoba fejedben! Inkább neki hiszek mint neked, de könnyen változtathatsz rajta!
Tárd fel és mutasd meg a tényeket/bizonyítékokat ahogy ő teszi! Nem kell visszamutogatni nézzük csak az utóbbi pár évet!
Elfogulatlanul korrekt módon!
ómió
Majd Hullaházy efftárs meghazudja nekünk!
fergeteg
Idióta balfasz !
Te akarod megmondani hogy járvány esetén mit tegyenek?!
Menjél már a jó büdös francba hülyegyerek.
Gyurka80
@Istenakinincsen: Ha ennek a szarházynak hiszel van nálad baj!
NKF
Ez a büdös bunkó meddig osztja még az észt?
amortizáltok
@Németh István: olvasd el mekkora a z orbáni vagyon , aztán ugass Anikó leirta, ha tudsz talán olvasni bár vak lehetsz mert amiket ide OKÁDSZ az vérlázitó baromság ezt tudja rólad orbán is azért pénzel? selejteket? ezért tartunk ázsia felé vissza hátramenetben

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.