A HR-osztály indoklása szerint az épület légkondicionált, így elvárható az irodai megjelenés. Férfiaknak a rövid-, illetve térdnadrág nem ajánlott.

Betiltották a miniszoknyát Lázár János közlekedési központjában

Fotó: pixabay.com

Hiába tombol a nyár, a Lázár János által nemrég alapított Nemzeti Közlekedési Központban (NKK) éppen most szigorítanak az öltözködési szabályokon – írja a Népszava.

Az új dress code szerint a férfiaknak nem ajánlott a rövid- illetve térdnadrág, az ujjatlan trikó vagy póló viselése, a hölgyeknek pedig a túl rövid szoknya. Az, hogy mi számít túl rövidnek, nem részletezték.

A HR-osztály indoklása szerint az épület légkondicionált, így elvárható az irodai megjelenés.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: Népszava

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
"Bugyiviseléshez is ad tanácsokat a bíróságok arculati kézikönyve" (2017 Augusztus 24)

"A brosúra egy hétre összeállítja a dolgozó javasolt ruhatárát is. A nőknek az öt munkanapra öt bugyit javasolnak, amelyek lehetőleg fehérek, feketék, vagy testszínűek. Ugyanilyen ajánlás fogalmazódik meg a melltartókra (testszínű vagy fehér), trikóra (fehér), harisnyanadrágra (testszínű vagy fekete), bokafixre (testszínű vagy fekete), illetve pamutzoknira is (fekete)."

canadahun.com/temak/bugyivisel%c3%a9shez-is-ad-tan%c3%a1csokat-a-b%c3%adr%c3%b3s%c3%a1gok-arculati-k%c3%a9zik%c3%b6nyve.58038/
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 15.58

Emlékszem! Elképesztő volt!
percsi
@justhpeter: "Bolond Janinak ez ma a legnagyobb gondja ?"
Ez szabály megért neki pár millát!
Egyenruhát kellene hordaniuk, és akkor nem lesz kurta szoknya és nadrág.
Vegyen a cég egyenruhát! Tervezze bele azt is, hogy spórolni kell az árammal, a légkondit ki kell kapcsolni!
Giovanni Alba
@CsipkeRózsa: ma, 15:58
Amikor az önmagától megrészegült hatalom mindent IS szabályozni akar, valamilyen elvont eszmeiség mentén, mert anyu/apu jobban tudja.
Amikor Csiszár Jenő még ismert médiaceleb volt, mindenhová farmerben (farmerban?) és tornacipőben járt, még a TV2 beszélgetős műsorában is így jelent meg, a Dávid Ibolyával (aki akkoriban igazságügy miniszter volt) való beszélgetésen.
Ez a sok áthallás ... emlékszik még valaki a Csiszár-féle Apukám világára? Ez a Kern-féle paródia, a Jenő is szerepel benne. www.youtube.com/watch?v=9q4oeMkTK7U
Pálffy
Ezekben az ínséges időkben NEM SZABAD KLÍMABERENDEZÉSEKET HASZNÁLNI az irodaházban - sokba kerül! Ez megoldja Lázárnak az öltözködési gondját is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.