Magára maradt a kínai egyetem ügyében Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester, a DK támogatása nélkül ugyanis Budapest neki se fut a népszavazásnak. A Demokratikus Koalíció nem reagált megkeresésünkre. A főváros kérdéseinkre meglehetősen semmitmondóan azt válaszolta, hogy „a főváros továbbra sem szeretné, hogy Budapesten kínai kémegyetem létesüljön. Az erről szóló népszavazást is a főpolgármester kezdeményezte, és az aláírások össze is gyűltek.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Ez most legalább akkora csalódás mint amikor Karácsony visszalépett Márki-Z. javára. Amíg nem tisztázott, pontosan mi történt, addig várok az állásfoglalással az ellenzék szerepét illetően.
Mindenesetre megerősítem azt a véleményemet, hogy két ember van ma a közéletben, akire rá merném bízni az ügyeim intézését, ők Ákos és Krisztina.
balos
@Nyírfa: Sajnos itt összefogás nem lesz,amíg egy nemzethy segg is van az országban!Egységes nemzete az országnak soha nem volt és soha nem lesz!
Nyírfa
@balos: Szerintem a széthúzás a magyar nép átka, negatív karmája, amit ezer év óta újból és újból megteremt. Nem a balsors húz minket, hanem saját magunk.
Nyírfa
@sgl: Csak 200 éve? Nekem úgy tűnik, totális tévedésből kerültek ide a magyarok. Az egyetlen valamirevaló uralkodó Mátyás volt, de az ő reformjait nemhogy nem vitték tovább, belesüllyedt az ország a perpatvarokba, kié legyen a korona, a birtok, a hatalom. Olyan szegényes ez a nép szellemben, mentalitásban, nem tud fejlődni, nem akar haladni...csak a földet sajnálom, a vizeinket, az erdeinket, nem érdemeltük meg, hogy itt élhessünk.
Nyírfa
@sgl: 09.38

Helyben vagyunk, a határvonal Mátyás ideje. Jelzem, ő sem ősmagyar.
Közben az jutott eszembe, hogy a XV. században Hollandiában alakult meg az első tőkés állam. Nem is akarom már összevetni a magyar és a világtörténelmet, mert elsírom magam.
Nessy
@sgl: Nem mindegy kinek a javaslatát söpri a papírkosárba a fenemód "független választási bizottság"? Népszavazás csak és kizárólag Orbán agymacskáiról lehet, még ha semmi értelme sincs is! Aztán az érvénytelen szavazásból óriási sikert és támogatást kreált a kormánypropaganda, a hívek legnagyobb örömére!
Nyírfa
@sgl: 10.18

Az érettségi előtti napon kapcsoltam, hogy a magyar történelem csak nagyvonalakban van meg a fejemben, ugyanis annyira untam, hogy átfutottam ugyan, de nem memorizáltam. Úyhogy izgultam rendesen!:)
Hihetetlen mákom volt, az egyetlen tétel, amiből kiselőadást tudtam tartani, az Mátyás uralkodása volt. Nem véletlen, izgalmas, érdekes fejezete volt a történelmünknek. Jószerivel az egyetlen. No, kihúztam Mátyást és a II. világháborút, briiliroztam. Senkinek nem kötöttem az orrára, hogy a kitűnő jegy a vakszerencsén múlt. Csak később árultam el a magyar tanáromnak, akivel nagyon jó diák-tanár kapcsolatom volt, s akit olykor felnőtt koromban is fekerestem.
Nyírfa
@sgl: 12.04

:)) El ne kiabáljam, bizonyos értelemben a szerencse fia vagyok. Persze, csak bizonyos értelemben, és a szerencsét is a nagybetűs élet segítségének tudom be. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.