A tervek szerint a gazdák a pesti alsórakpartot foglalnák el, hogy felhívják a figyelmet arra: a kormány „kisemmizi” a vidéki embereket, miközben csak néhány agrárbárót szolgál ki.

A gazdatüntetés főszervezője kéréssel fordult a traktoros résztvevőkhözillusztráció egy korábbi tüntetésről, MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A főszervező, Szabó Bálint ma reggeli bejelentkezésében kéréssel fordult azok felé, akik traktorral indulnának el a tüntetésre:

Az országos gazdademonstrációra készülünk, de arra kérünk minden gazdát, aki traktorral indulna neki, hogy várjanak, amíg hivatalosan bejelentik, hogy elmarad a tűzijáték.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@fergeteg: ma, 10:21 ☻ A milliárdos támogatásokat a román cigányod strómanjai és hűbéresei, oligarchái kapják és nem a gazdák, azért mentek fel Pestre! Kenyérosztás már csak azért sem nem lesz, mert a brutális rezsiköltségek miatt sok pékség be fog zárni, és ez több vállalkozóra is igaz lesz, pedig az elmebeteg bűnöző cigányod azt igérte, nem lesz rezsiáremelés, ráadásul Európában nálunk lesz a legmagasabb gáz-és villanyszámla! Rohadjatok meg!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lepényleső
...pedig úgy lenne értelme,- ha a palacsintában ...ar lenne,- talán e közben ez-az meg is lett fenyítve?
ómió
Hogy "támogatna meg" benneteket Böszme efftárs és az ő népzsebije!
Pági
Nem fogják bejelenteni! Ez a fószer is egy svindler!
fergeteg
Esőt áztatót kérjetek basszátok meg !
Bezzeg a TÁMOGATÁST minden évben átveszitek.
Azt gondoljátok mást nem zavar a világban kialakult helyzet. Idióták is vagytok.
fergeteg
Botka bolsi elvtárs traktort küld a FŐVÁROSNAK.
justhpeter
@Pági: A amgyar "közéletben" mára már csak azok maradtak.
csak úgy....
@Maccska: a napokban még mérnök voltál,most hirtelen paraszt? -különben az utóbbi hihetöbb.
Ludmilla
ennek az idiótának a szavára nem kellene elindulni
Ludmilla
a gazdatüntetésből nem lesz semmi.Ez a Szabó Bálint egy elmebeteg ökör... elrabolták az ufók.. Ha ezzel a gazdák szóba állnak,abból nem jönnek ki jól
csak úgy....
@Maccska: szóval paraszt is.. :) akkor jó!
verőce21
@csak úgy...: Túltolod haver, eljátszod a becsületest, de valójában adócsaló szarházi vagy...
fergeteg
Kenyeret vigyetek a pesti népnek,ne traktort.
Eladott Ország
@fergeteg: ma, 10:21 ☻ A milliárdos támogatásokat a román cigányod strómanjai és hűbéresei, oligarchái kapják és nem a gazdák, azért mentek fel Pestre! Kenyérosztás már csak azért sem nem lesz, mert a brutális rezsiköltségek miatt sok pékség be fog zárni, és ez több vállalkozóra is igaz lesz, pedig az elmebeteg bűnöző cigányod azt igérte, nem lesz rezsiáremelés, ráadásul Európában nálunk lesz a legmagasabb gáz-és villanyszámla! Rohadjatok meg!
jesz
nem marad el a tüzijáték, sőt...itt most kisütött a Nap.
...a traktork majd útelzárással ünnepelnek.
Németh István
A traktorosok vonuljanak a bús picsába! Minden , de minden kedvezményt meg kell vonni a büdös parasztjaitól! TÉVEDÉS NE ESSÉK ezek nem termelő parasztok, földmunkások > ezek moslék trágyaélősködők!
fergeteg
@Eladott Ország: !!! ma :aug 20.


Úgy beszéltek mint ha,csak Magyarországot sujtaná a Covid,az 1000 éve sem volt aszály.a
szankciók,az energiahiány.
Ezek a gazdák is átvették minden évben a támogatást amikor nagyon jó termés volt akkor is.
Talán a rezsiár befagyasztást anno Gyurcsány hozta létre,hogy most pattogtok miatta?
Talán nem a KATA-s vállalkozó veri át legjobban a buta magyar megbízót???
Talán nem a rohadék baloldali EP képviselők miatt tartják vissza a nekünk járót.
Bár ott sem oké minden, ahol már lassan el is költik. S a libbancsvilág nagy bankára Draghi elvtárs
Itáliában mégis belebukik. Mert a délieknek csak töredékét adták.?
fergeteg
@Eladott Ország: VISSZAVÁSÁROLT ORSZÁG LASSAN.
Amit Horn és Gyurcsány eléadott...
magyar1
@Németh István: Igen, most az idén nem lesz akkora hasznuk az agyontámogatott gazdáknak. De a kormánynak nem lenne szabad engedni, hogy eladják külföldre a magyar búzát ha már támogatjuk őket.
Németh István
Na ez egy csalafinta dolog! Az természetes, hogy azért van a kormány adott szaktárcája, hogy biztosítsa a mindenkori megfelelő ellátást! Ma is van tartalékgazdálkodás miként az átkosban volt! Ezt egy ország sem nélkülözheti! Ez vonatkozik az ellátás minden szegletére! Ha hiszitek, ha nem ez működik ma is! Ha ezt a vám és pénzügyőrség nem ellenőrzi rendesen akkor sajnos velük szemben IS el kell járni! Ennyi! A gazdák mit hova kinek termelnek szállítanak azt megint csak ellenőrizni kell ennek is meg vannak a területei! Ezért nem kell aggódni! Azért viszont fel kell háborodni, és keményen intézkedni kell!!! > ha a mocskos, büdös paraszt gazdák akik még csak nem is aktív tevékenykedői a piaci termelésnek, csupán a csecsem-becsemnek és csak a moslék kapzsiságaik által vezérelten követelődznek >> valójában a mások faszával verik a csalánt!
Németh István
A gazdatüntetés főszervezőjének üzenem, hogy szíveskedjen elhúznia bús picsába azokkal együtt akik ezt a tüntit kitalálták! A szándék kifejeződése is aljas dolog, bízom benne, hogy keményen felmérték az illetékesek a részt venni szándékozók körét! Remélem ott basznak ki velük ahol csak lehet, tudnak - elsődlegesen alapos vizsgálat alá vetik őket, minden tevékenységeiket! Mert ugye a szbály az szabály, mindenkire vonatkozik Apelláta nincs!
Eladott Ország
@fergeteg: Ahhoz hogy Orbán rendszere működjön, nagyon sok gazemberre és még több becsapható hülyére van szükség!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/280856553_2091811991023524_7052180804052599823_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=NVo19vaToiAAX8lPGRi&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_eKsTT-W1zv_NfJeZlrt7V6aqszX2QgaMq3uj8LrclwA&oe=630636E0
Európában lényegében példátlan, amit Orbán művelt. Soha más országban nem történt meg, hogy egy család hatalomra kerülve lényegében magára iratta az ország javainak jó részét. Sem a náci Németországban, sem a Szovjetúnióban, és csatlós országaiban így Romániában sem, Albániában sem, és a Frankó diktatúra alatt Spanyolországban sem. Ilyen csak Európán kívül történt, Afrikában és Ázsiában.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/143766129_255097439455267_8676844965138681530_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=RzBiEUFcOpYAX_NRhsa&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-EGotTSO1DNcDbLlf4PCy8YAg3YjLOdzDx9Bc0dxhe7A&oe=63259178
Eladott Ország
@Németh István: Annak ellenére, hogy az ország a teljes gazdasági csőd szélén áll, bizonyos beruházások továbbra is folytatódnak. Természetesen ez nem véletlen műve, elvégre Mészáros Lőrinc gyermekeinek cége a kivitelező.A mesterséges tó, szigettel, és hozzá vezető híddal 250 milliós uniós támogatásból készült. Jelenleg egy üvegfalú étterem, kilátóterasszal is épül ott. Ehhez az állami támogatás 1,5 milliárd forint. Ez mementó, nehogy elfelejtsük, hogy hová lett eltemetve a pénzünk! A bocskoros főispán úr 12 milliárdért rendezi a tűzijáték cirkuszt! A pofátlanság teteje, hogy mentőhelikopterbe nem jut üzemanyag... etc
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/299482661_5583055211733898_8784905561014331174_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=g2YjNnOIji8AX9SgdA_&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9-7YDoez0xcCR-lkicN06gqyay1y0-m4rvK_yCTuCkBQ&oe=63052282
Németh István
@Eladott Ország: @Eladott Ország: @Eladott Ország: miként az Óz a csodák csodája háromszoros baromfasz megszólalt, sajnos nincs ember aki bármit is méltányolni tudna a baromságaiból - ezért csak azt mondanám magam is, hogy egy aljas bitang!
magyar1
@Maccska: Csakhogy a búza nemzeti érték, mégpedig a legnagyobb szükséglet és a nagykereskedőknek sem szabadna eladni, be kell ezt tiltani mert ez felér egy hazaárulással.
verőce21
Orbán köszöni a részvételt, haza lehet menni lúzerek... :)
percsi
@Németh István: "@Eladott Ország: miként az Óz a csodák csodája háromszoros baromfasz megszólalt, sajnos nincs ember aki bármit is méltányolni tudna a baromságaiból - ezért csak azt mondanám magam is, hogy egy aljas bitang!"

Valami magyarázat van hozzá józsi? Vagy ismét hasmenésed van, és ki kívánkozott a fo...
A volt osztálytársaid biztos büszkék rád!
terlasz
Mit akar ez a szélhámos bohóc? Rossz ómen...
Németh István
A tűntire kitérve az ilyen szervezés inkább árt mint használ! Ami a magyar politikai biztonságnak csak jó! Jó a folytonosság okán, jó a tüntetésre hívottaknak a magyar nemzeti ünnep tiszteletben tartása okán is > remélve, hogy felmérik a balliberális csőcselék álnok és aljas ÉS a pont ellenük irányuló tevékenységét!
Össze kell fogni, annak érdekében, hogy az Európai vezetés közösség romboló és a nemzeteket tönkretenni akaró munkálkodása ellen hatékonyan fel tudjunk lépni!
A józan gondolkozásnak és ítélőképességnek hely van és különösen a napjainkban, amikor aljas moslék usa és a pénzvilág érdekeltségei okán nemzeteket akarnak tönkretenni és az emberek millióit gyilkolják le hatalmas anyagi károkat okozva! Tennünk, és összefognunk kell! Remélve azt, hogy lesz egy olyan vezetőnk aki képes lesz az irányítása útján az Európai jövőt megalapozni!
drrotf
Dr.Szabó Bálint, mint ügyvéd, hogyan lehet egy országos gazda tüntetésnek a főszervezője, aki irányítja a felháborodott gazdákat.Megválasztották ezt az embert a tüntetés főszervezőjének, vagy maga nevezte ki magát erre a posztra?Nincs a gazdák között egy olyan ember, aki tényleg tudná a gazdák érdekeit képviselni, aki hiteles képviselője az ügynek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.