A mai kormányinfón ezt a kérdést is érintette.

Gulyás Gergely Jakab mandátum-ügyéről: „Orvosi kérdésekben nem vagyok járatos”

Jakab Péter korábban azt nyilatkozta, hogy a Jobbikból való kilépése után azért nem adja vissza parlamenti mandátumát, mert ezzel gyakorlatilag a Fidesznek adná azt vissza. Ezután nem sokkal pedig megalapította a saját mozgalmát, a Nép Pártján Mozgalmat.

A 168.hu rámutat, hogy Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón reagált a korábbi pártelnök szavaira:

„Orvosi kérdésekben nem vagyok járatos.”

Forrás: 168.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
más kérdésekben is tátogatsz vagy kapkodod a levegőt mint a partra vetett hal a gázról tudj annyit amit illik másoknak is ha sok levegőt keversz hozzá vagy keveset a kaloria érték ugy ingadozik eddig ezzel játszottatok a láng rózsaszin akkor olvass UTÁNNA taho okos kata
kisfalud
Orvosi ügyekben nem, de dzsender ügyben bizonyára járatos az politikus csodagyerek. Holoda szerint legutóbb is sok sületlenséget hordott össze gáz ügyben is, fitogtatva a kormány "hozzáértését", mert megint sikerült egy húsvéti kamionstop, vagy egy nagy nyomású töltőállomáson tankoláshoz hasonló sületlenséget összehozni.
ómió
Gulyás most is a "lényeget fogta meg"!
117
Gulyás Gergely (buzi, akit meg kell gyógyítani): „Orvosi kérdésekben nem vagyok járatos”
amortizáltok
másban igen AKKOR miért nem tehet esküt a DK képviselő Mert kövér eljátsza az önkényurat önkény ispánságra KÖLL akkor felterjeszteni ??? mikor lehet és kinél is? Hatházi helyett kérhetem én is?? vagy szabadulhatnékja van tőle a sok felcsillantott ügylet miatt kövérke basácska kisz kb fő muftinknak? szar lehet kissé

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.