Facebook oldalán mutatta be a független parlamenti képviselő, hogy hogyan is kell stikában rezsit emelni.

Ordenáré nagy, ótvaros propaganda hazugság: így emelik stikában a rezsit és lopják el a vízvagyont – lerántotta a leplet Hadházy

Előző posztjában beszámolt arról, hogy a Tiszamenti Regionális Vízművek sorra mondja fel a szerződéseket azokkal a háztartásokkal, ahova egy akármilyen kis mikrovállalkozás be van jelentve. Ezeknek a háztartásoknak ezentúl közületi szerződést kell kötniük, ami a JELENLEGI árak szerint 10-30 százalékos áremelkedést jelent a vízdíjaknál, de innentől kezdve bármikor szabadon emelhetnek, bármennyit.

A politikus bejegyzésében kitért arra, hogy a HVG megkérdezte a Tiszamenti Regionális Vízművet, hogyan keresik ki azokat a magánlakásokat, ahová egy-egy akármilyen kis mikrovállalkozás is be van jelentve. És a válasz pont annyira sunyi, mint maga az eljárás:

Társaságunk a vállalatirányítási rendszerét, felhasználói nyilatkozatokat és nyilvános adattárat vetett össze a jogszabályellenes állapot megszüntetése érdekében.

A politikus szerint azt állítják, hogy egyenként keresgetik ki a céginformációs adatbázisból a címeket.

Az eljárásban amúgy is az áremelés ténye a legfelháborítóbb, hanem a sunyiság, illetve az, hogy a hivatkozott rendeletben nem találni utalást sem ilyen lehetőségre. Persze a legnagyobb disznóság az az ordenáré nagy propaganda hazugság, amivel a Fidesz az elcsalt választást megnyerte: hogy nem lesznek rezsiemelések (illetve csak akkor, ha az ellenzék nyerne).

- tette hozzá, és elmondta, hogy ezt az ótvaros hazugságot minden nap az orruk alá kell dörgölni, akkor is, ha nyilvánvaló, hogy a vízdíjak befagyasztása nem fenntartható.

A többnyire önkormányzati tulajdonű vízművek az alulfinanszírozás miatt pénzügyileg lerohadtak, munkatársaik alulfizetettek és a hálózat felújítására gyakorlatilag sem volt pénz az elmúlt években. Így áll elő az a helyzet, hogy az ivóvíz harmada-negyede elfolyik.

- jelentette ki, és szerinte a Fidesz persze röhög az egészen, az önkormányzatoknak felajánlja, hogy kisegíti őket abból a helyzetből, amibe ő maga terelte őket az árak befagyasztásával.

Egyetlen kis feltétel van, az egész vízvagyont át kell adni az államnak. A menetrend világos:

majd ezután lesz pénz és áremelés, majd az egészet szépen odaadják Lőrincnek, vagy Orbán valamelyik másik strómanjának.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Előre megyünk nem hátra ott má nincs senki.ÉKorea a mi ellenfelünk, má putyin is befogadta a bandájába őket, és a mi csüngőhasú disznópásztorunk is megtalálja az ő snájdig barátját benne.Románia Bulgária szép emlék amikor a farvizen eveztek, Mára csak az iszapot lapátoljuk utánuk a Velencei tavaon. Nem az ellenzék béna, hanem a nép van elhülyülve teljesen a sok handabandától. Az ország híven követi ezeket a szélhámosokat, mint akinek leszívták még a maradék agyát is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Kisvállalkozásoknak nem megjáró rezsivédelemért "jajongani", elcsalt választást hazudozni, sunyiságot óbégatni,(pláne, ha egy sunyi teszi), szóval, már megint minden! Próbáld már a cikkből megérteni - nem megy(?) - ne velem magyaráztasd!
Aki Én
@ómió: Köszönöm!
Azt kaptam, amit vártam :)
ómió
@Aki Én: Örülök, hogy nem csalódtál!
CsipkeRózsa
@Istenakinincsen: augusztus 24., 18:18

A fidesz bukása után zsarolásra is használhatják, különösen a víz a veszélyes.
Istenakinincsen
@CsipkeRózsa: ma, 19:04 Víz nélkül nincs élet...a többi talán így vagy úgy megoldható:)
vacsi
"Tiszamenti Regionális Vízművek sorra mondja fel a szerződéseket azokkal a háztartásokkal, ahova egy akármilyen kis mikrovállalkozás be van jelentve. Ezeknek a háztartásoknak ezentúl közületi szerződést kell kötniük, "
Nagyon helyes! A vállalkozások miért kapnának rezsitámogatást?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.