A Napi.hu számolt be arról, hogy szélsebesen terjedt Csehországban a közösségi médiában az állami vasúttársaság hirdetése, amely úgy áll ki az LMBT kisebbségek mellett, hogy ezzel közben odaszúrt az Orbán-kormánynak is.

Nem várt helyről kapott támadást az Orbán-kormány, durván odaszúrt a cseh vasút – videó
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök Karl Nehammer osztrák kancellárral közösen tartott sajtótájékoztatóján Bécsben 2022. július 28-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Radio Praha cikke szerint óriási sikert ért el a közösségi médiában a cseh államvasutak legújabb hirdetése annak köszönhetően, hogy bátran szakított a sablonokkal.

A reklámban megjelenik egy leszbikus pár, miközben az alkotók egy utalással jelzik, hogy egy állami cég – vagy akár egy magánvállalat – ilyen hirdetést Magyarországon nem készíttethetett volna. A cseh hírportál szerint az ottani rendszerben ez elképzelhetetlen

- írja a napi.hu.

A rövid reklámban egy család látható (papa, mama és a fiatal felnőtt lányuk), akik vonatra szállnak, hogy Budapestre utazzanak. A lány a közös utazáson készül bemutatni kedvesét a szüleinek, akik azt hiszik, hogy egy férfivel fognak találkozni, lányuk azonban egy másik nőt mutat be nekik.

A papa egy pillanatra meglepődik, majd a lehető legtermészetesebb módon öleli magához lánya barátnőjét. Ezután boldog családként folytatják az útjukat Magyarország fővárosa felé reklámozva a cseh vasutak nemzetközi járatait.

A közösségi médiában semmi perc alatt több ezren nézték meg a hirdetést és sok százan osztották meg azt másokkal.

A kommentelők egy részének nem kerülte el a figyelmét, hogy a járat Magyarország felé vette az irányt, amelynek kormánya és parlamentje fasírtban van az EU-van az LMBT kisebbségekkel kapcsolatos – brüsszeli megítélés szerint kulturálatlan – jogalkotása miatt, írja a lap.

Forrás: Napi.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És most a videó:
Viktorka, ez bizony égés a javából. Ennyire még az adriai napon se égtél le. Ez akkora égetés, hogy az 50-es faktorú naptej se elég.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@teuton: Aki még a különbséget se képes meglátni az aberrópárti tábor és annak ellentábora közt - mint idiótaságod - az állandóan ilyen sík kreténségeket kérdez, vagy csak, ha éppen állapotromlása van!? És mikor "doktorálsz" ott az elmeosztályon - persze az unokáddal együtt!?
Rockxy
"Nem várt helyről kapott támadást az Orbán-kormány"

honnan tudja a firkász, hogy a zorbán honnan vár és honnan nem vár támadást?
annyiban maradhatunk, hogy a firkász nem várta a támadást.
teuton
@ómió: Atmegyek en is onemjoba, bar nagyon nehez ilyen alacsony szellemi sikra leereszkednem, de megprobalom, es en is ismetlem magam, mint ez a fajkreten efftars:
Analfabeta fajkreten naciefftars, hogy sikerült most 4,5 sor baromsagot összehoznod? Ja, a szokincsed 1 szoval sem gyarapodott, allandoan csak ismetled magad kis primitiv...
Egyebkent bebizonyitottad ismet, sokadszorra, hogy a 6 eves unokam intelligensebb nalad...
teuton
@Rockxy: Figyelj Ausztriaban mosogato! Nem csoda, hogy Ausztriaban mosogatsz, ha annyira sem telik a szellemi kepsegeidböl, hogy tudnad, Csehorszag V4-tag VOLT. De mostmar kifarolt mindenki az O1G istened mögül...
ómió
@teuton: Szóval, még mindig nem találod a különbséget, bolsiék síkgyagyása, a kedvenc aberróitok és a normálok között? Csak nem az elmeosztályi miliőd gátol ennek megtalálásában? Talán szedáltasd magadat, majd utána "fuss neki" mégegyszer!
teuton
@ómió: Naci analfabeta efftars! Ha magadat akarod normalisnak hazudni, akkor kerdezz erröl masokat, majd megmondjak neked, hogy te vagy a gyagyas!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.