Ahogy arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor úgy döntött, hogy a 4iG mellett 49 százalékos tulajdonrészt szerez a Vodafone Magyarország Távközlési Zrt.-ben. Gulyás Gergely a kormányinfón arról beszélt, hogy a kormány már régóta tervezte a vásárlást. 

Jakab: Ez kimeríti a hazaárulás fogalmát
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Amikor egy mezőgazdasági országban a legnagyobb aszály kellős közepén a kormány 715 milliárdért megveszi a fideszes haveroknak a vodafont, miközben az aszálykárok enyhítésére mindössze 12 milliárdot szán, na az kimeríti a hazaárulás fogalmát

- fogalmazott közösségi oldalán Jakab Péter.

A gazdák tönkremennek, az élelmiszer tovább drágul, ők pedig tovább gazdagodnak.

Még ilyenkor is csak a saját pártjukon állnak. 

- tette hozzá.

Jakab Péter korábban így reagált a Vodafone-ügyre.

Forrás: Facebook

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
...
Hiszen nem gyűlölik Gyurcsányt - de hát ugye "Gyurcsánnyal nem lehet"... "Akit ennyien utálnak", ugyebár..., "aki ennyire megosztó"...
Én meg úgy gondolom, aki ma ezt a mantrát magáénak vallja, az a kedves vezető hasznos idiótája.
Mert nem Gyurcsány a megosztó - ők azok, a téveszméjük az, akik és ami megosztók, kirekesztők, és - uram'bocsá: ostobák.
Jelenleg az ellenzéket éppúgy megosztja egy tudatlanságon és elvakultságon alapuló téveszme, mint ahogy az országot megosztja a fidesz-maffiához való viszonyulás.
Ezt a téveszmét a fidesz oktrojálta ránk - persze a vele (látszólag?) szembenállók jelentős részének a cinkos együttműködésével. És persze a fidesz kihasználta az erre - a szellemi restségre (a valóság megismerésének és megértésének nehéz terhétől ódzkodásra) és az érzelemvezéreltségre (ami persze egy biológiai - evolúciós - adottság) - való hajlamunkat.
Tehát az az állításom: az országban ma a legnagyobb törésvonal NEM ott van, hogy támogatjuk-e (vagy elfogadjuk-e) a maffia uralmát vagy sem.
Hanem ott, hogy gyűlöljük-e Gyurcsányt - vagy akár csupán elfogadjuk, valóságunk meghatározó részeként és igazodási pontként kezeljük ezt a gyűlöletet -, vagy sem.
És ez a legkevésbé sem Gyurcsányról szól.
Gyurcsány helyzetét lakmuszpapírnak lehet tekinteni.
Ez az országról, annak jövőjéről, túléléséről szól.
Mert ha téveszmék átveszik az uralmat felettünk, és valóságunk ható - nyilvánvalóan romboló - részeként működnek, akkor valóban pusztulásra van ítélve ez a társadalom.
És akkor még egy momentum erejéig visszatérnék a tüntetésre.
Események érdekes egymásra torlódását figyelhetjük meg:
MZP mozgalmának, az MMM-nek a weboldalán található nyilatkozat, ami hazugságoktól hemzsegő állításokkal támadja az ellenzék legerősebb csoportjának a vezetőjét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nejlontacskó
@NKF: " Jakabka mehet a p...ba! "
Feltételezem, hogy ezzel meg is cáfoltad Jakab mondandóját...
kereső
@csak úgy...: Milyen kritika alól keresek én kibúvót? Valahogy nem értem az "elmélkedésedet". Nem világos? A nem létező "tököm" van tele az egész , magát ellenzéknek mondó bagázzsal, az "ellenzéki hazudozókkal", az egész magyar politikával.Azzal, hogy két magyar száz felé húz, hogy a kicsinyisség, az egó mindent felül ir az ellenzéki??? oldalon is. Hogy az egyéni és a "pártérdek" az ami dominál, nem az egész ország érdeke. És nem várok "megváltó messiást".Te is próbáld meg egy kicsit tárgyilagosabban szemlélni a dolgokat, és kicsit kilépni a fideSS által generált "gyurcsány a hibás" mindenért alapállásból. Én nem vagyok "gyurcsány fan"- de emberileg és politikai "vizióban"/ demokráciában- hogy ugyanazt mondja 2004 óta folyamatosan, - "egyedivé" teszi a mai magyar politikai palettán, amely nem kevés irigyet szül, amely aztán egy ilyen "gyurcsány takarodj" ellenzéki!!! tüntetésen csúcsosodik ki. Skrizofén a helyzet, de lesznek követői- főleg, ha ebbe beleáll a többi mikron méretú pártocska is, mert ettől remél népszerúség növekedést.Ezért irtam, hogy "engem már csak a majom" érdekel...
ómió
Majd a Böszme ágyából Parizer efftárs meghazudja nekünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.