Futás közben találkozott 85 év körüli ismerősével csütörtökön egy szabadnapos mentőgépkocsi-vezető a mihálygergi víztározónál, azonban mikor visszafelé kocogott az idős férfit a bokrok közt fekve, eszméletlenül találta és több tucat lódarázs rajzott körülötte.

Lódarazsakkal vívott élet-halál harcot egy magyar mentős
Fotó: Pixabay

A mentőszolgálat beszámolója szerint munkatársuk azonnal a férfi segítségére sietett, és mentőt hívott. Miután a helyszín a mentőautó számára megközelíthetetlen volt, megpróbálta egyedül kiemelni ismerősét, miközben a darazsak őt is rengeteg helyen megcsípték.

Ekkor értesítette a környékbeli halőrt és a közelben levő ismerősöket is, miközben a Mentésirányítás a Katasztrófavédelem szakembereit riasztotta. A példaértékű csapatmunkának köszönhetően végül sikerült biztonságos helyszínre szállítani a férfit, ahol a mentőegység könnyedén megkezdhette az ellátását. A beteget végül stabil állapotban szállíthatták kórházba és szerencsére a szabadnapos életmentő sem szenvedett komolyabb sérüléseket.

Forrás: Facebook

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
hát ez igazi hőstett..én nem lettem volna erre képes...csíptek már meg darazsak, alig éltem túl...inkább elfutok
jesz
hát ez igazi hőstett..én nem lettem volna erre képes...csíptek már meg darazsak, alig éltem túl...inkább elfutok
amortizáltok
humornak jó de csak nem a ló meg a darázs közös utódjáról szól ám a kecske béka sem kecske és béka keveredéséből születhetett, durva 4-5 cm nagyságukkal egy ilyen társulat egy erős méhcsaládot 15 perc alatt legyilkol és kirámol. a kicsi változata is halálos főleg ha allergiája van az illetőnek. Esély egy gége tájéki csipésnél majdnem nulla Akkor meg ekkorákból 2-10 az már temetéssel végződhet.:Nem egyszer olvashattam, osztálykiránduláson DE MIÉRT éppen a repcefőldre? virágzó repce tőbb millió méhecske ott szorgoskodik és a parfüm illat az emberi izzadtság meg a (mivel hőképet látnak a rovarok Méh .darázs és a rokonságaikból sok sok) nem segit a hadonászó csapkodás mert az csak olaj a tűzre annál inkább támadnak és máris egy kaláka csapat támad mert riadóztatják a társakat MOBIL telefon nélküli kommunikáció ekkor már a támadás célirányos. Ne fuss ne hadonász!!! ha észrevetted őket ? lassú be határozott terület elhagyása az ajánlott száj becsukva: :A munka meg szép és eredményes volt Grt a bátraknak. a csipésre meg én mézet vagy ha kéznél van ecetes ruha vagy pzs . ja szoktam kirándulásokra 1-2 dl. ecetet vinni.ez olyan méhészes berögződés
justhpeter
@durbincs: Holitt az Eladott Ország te agyhalott ???!!!
csagyi
@justhpeter:Az ok: Nála az agyában már évek óta tart a züm-züm..Szerintem soha nem volt teljesen züm nélküli.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.