Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke hetek óta "készül", úgy tűnik vége a találgatás "korának", csütörtök reggel közösségi oldala bejegyzésében fellebbentette a függönyt tervéről. "... Tudom, hogy milyen. Láttam, éreztem egykor. Elfogy a levegő...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Hajrá Magyarország, Hajrá DK. Hajrá magyarok!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
"Ez a srác tényleg azt hiszi, hogy Orbán belebukik( bármibe) és végre tényező lesz.
Halucinál és a választók felé olyan jövőt kínál amiben magától megszűnik a jelenlegi diktatúra.

Hár Ferkó rossz hírem van. Ez a rendszer már túl van azon a ponton amikor megbukik magától (valamilyen támogatás elvesztése után). És attól is nagyon messze (becslésem szerint minimum 15 évre), hogy belülről akarják megbuktatni.

Ez a rendszer olyan stabil, hogy már nem lehet megbuktatni sem kívülről sem belülről.
MINDIG lesz végtelen forrás a propagandára. És arra, hogy a függőségek megmaradjanak. Meg persze arra is, hogy őfelségének legyen jól fizetett autóval, stábbal, fizetésekkel ellátott díszellenzéke. Mint pl. ti.

Szóval ne reménykedj. Nem leszel tényező. A barátaid sem. Kálmán Olga férje sem lesz több egy helyi lap jelentéktelen vezetőjénél. Ez a rendszer marad. Neked is köszönhetően."
(Beszarion Dzsugasvili / 444)
Peller Anikó
@Béla333: "lépni kellett volna, de nem tette meg"

Pont lépett Béla ! Értetlenkedsz, mantrázod amit a stiffer a fejedbe vert. Pont lépett, és ez volt az öszödi beszéd Béla. Belebukott, mert tisztességes. Mert azt gondolta az övéik között van és a többiek is tisztességesek valamennyire. De pont nem, mert például a Silly Katyalin most is élvezi az árulásának fidesznyákos jól fizetett gyümölcsét.

És ezért lépett. Lelépett az emeszpéből és ezért alapított egy másik pártot amely most 30%-os saccra. Az emeszpé meg nulla százalékos, saccra.

Béla, kérlek.
Peller Anikó
A fidesz legnagyobb félelme a Gyurcsány, mert tisztességes. Kikezdhetetlen. Nem él vissza a ráruházott hatalommal. Mindenben ellentéte a cigány fidesznek.

A fő bűne, hogy a tisztességes, ami nála csaknem szinonímája a naívának, sajnos.
verőce21
Feri, hazudtatok reggel, délben és este... Mi változott...? :)
csak úgy....
@verőce21: a fideszékkel semmi,hiszen ök is csak hazudoznak,lopnak,csalnak..
BabyShark
Állítólag fent van, de mégsem!
www.szabadeuropa.hu/a/orban-svjac-munka-dokumentum-szamla-penz/32009014.html
"Ez már adhat értelmet annak, miért lett volna szükség munkavállalási regisztrációra. Ráadásul Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke 2017-ben azt állította, hogy olyan titkos dokumentumokat látott, amelyek azt bizonyítják: Orbán Viktornak van vagy volt egy titkos svájci bankszámlája. A volt miniszterelnök azt is mondta, hogy az egy európai és egy távol-keleti bankhoz köthető, ám semmiféle bizonyítékkal nem tudta alátámasztani állításait. Később Vona Gábor, a Jobbik akkori elnöke is beszélt arról, hogy valaki felajánlott neki egy dokumentumot, amely Orbán titkos svájci bankszámláinak létét bizonyítaná – de ő nem bízott meg a forrásban, ezért el sem ment a felajánlott találkozóra. A nálunk lévő dokumentum lenne a kulcs a titkos svájci bankszámlához?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.