Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke hetek óta "készül", úgy tűnik vége a találgatás "korának", csütörtök reggel közösségi oldala bejegyzésében fellebbentette a függönyt tervéről. "... Tudom, hogy milyen. Láttam, éreztem egykor. Elfogy a levegő...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Hajrá Magyarország, Hajrá DK. Hajrá magyarok!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Hajrá Magyarország, Hajrá DK. Hajrá magyarok!!!
BabyShark
Gyurcsány azt írja "ezt nem fogja túlélni ez a kormány"!
Én azt remélem, hogy mi polgárok túléljük, ezt a válságot, és a mostani kormányt is!
Lehet gyűlölni Gyurcsányt, lehet imádni ez mind nem számít, ha a józan eszünkel gondolkodunk!
Gyurcsány, és a DK nélkül nem lehet ezt a rezsimet "leváltani", ha tetszik, ha nem kell nekünk Gyurcsány ahhoz, hogy Orbán eltünjön!
Aki Én
Látjuk milyen az, amikor bukott minielnökök csalják, hazudják vissza magukat.
magyar1
@sgl: A kormányok nem szokták elszámoltatni egymást, ezt csak a birkáknak ígérgetik.
Béla333
Hiteltelen a pasi!
Az ő idejében (is) folyt az MSZP-Fidesz közös közpénz lenyúlás. Erről mindkét félnek bizonyítéka lehet. Ezzel sakkban tartják egymást a mai napig.
Gyurcsánnyal nem lesz itt semmiféle elszámoltatás. Ahogy Kerék-Bárzy Szabolcs mesélte egy gyűlésükről:

"...Kerék-Bárczy beszámol egy 2015. március 26-i háromnapos kihelyezett zsámbéki DK-elnökségi ülésről, melyen KBSz saját beszámolója szerint azt hitte, nem hall jól, annyira megdöbbent, amikor Gyurcsány Ferenc pártelnök helyzetértékelő beszédében a NER korrupciója kapcsán a DK által követendő stratégiáról szólva kijelentette: „nem szabad túltolnunk a korrupciós biciklit, mert arra mi is rámehetünk”.
hang.hu/belfold/bemutattak-a-volt-dk-alelnok-kerek-barczy-szabolcs-gyurcsany-kritikus-konyvet-140831

Felesleges hamis illúziókat kergetni, hogy aztán 10 év múlva kimondjuk: megint rossz lóra tettünk...
balos
@sgl: NEM POLITIKUS!NEM TUD "öszintén" HAZUDNI,mint a nemzethy hülyéink!Akik szemrebbenés nélkül tolják a "pofánkba" a szartól csepegő frázisaikat!A lényeget pedig titkosítják,mert nekik ez a lehetőség is megadatott lásd az összes korrupt "állatot" sikerült a farmról "kimenekíteni"!
BabyShark
Kicsit az az érzésem, a hozzászólásokat olvasva, hogy nektek Kedves Kommentelők, ha maga Jézus lenne a jelölt Orbán leváltására, akkor sem lennétek elégedettek, mert...
Mégics csak egy kikeresztelkedett zsidó...
Lehet hogy homokos...
Titokban nősült...
stb...
Ti mindenkiben tudtok hibát találni, úgy mondotok ítéletet bárkiről, mintha Ti lennétek maga a tökéletes, a hibátlan, az erkölcsi magaslatok csúcsa! Ti soha nem hibáztatok, Ti soha nem változtok, pont olyanok vagytok mint mikor megszülettetek!
Igen, GyF egy országot, egy nemzetet vezetett, és hibázott! Ezt elismerte, beismerte! Vajon ma is azt tenné, mint 2006-ban?! Vajon ma is úgy csinálná mint 2006-ban?!
Béla333
@BabyShark: 08.19
Ha összejátszott a Gyurcsány által vezetett MSZP a Fidesszel a közpénzek ellopásában és erről mindkét fél rendelkezik bizonyítékkal, akkor nem várható, hogy ezek valaha is elszámoltatják egymást.
Ez nem egy olyan ártatlan botlás, amit majd begyógyít az idő, hiszen a maffia pont az ilyenek miatt van ma a nyakunkon.
BabyShark
@Béla333: (08.19) Nem csak az MSZP, de az SZDSZ (koalícíós partner) sem volt különb a lopásban!
Ami Gyurcsányt illeti (öszödi beszéd: "nem azért lettetek képviselők, hogy megtömjétek a zsebetek...") nekem ez azt jelenti, hogy próbálta visszaszorítani a korrupciót, nem is véletlen hogy a sajátjai buktatták meg (kiszivárogtatás stb...)
Az volt Gyurcsány legnagyobb hibája, hogy naivan elhitte, hogy a társai is azért vannak, hogy ez az ország előrébb jusson, nem pedig azért, hogy saját zsebre dolgozzanak!
Béla333
@BabyShark: 11.39
Ő volt az MSZP főnöke egy jó ideig. Ha ez idő alatt is folyt a lopkodás és az osztozkodás, akkor bizony ő is zsaroható, akkor nem fog elszámoltatni a maffiától senkit sem.
Egyébként hasonló okok miatt nem számoltatta el őt sem a maffia csapat.
Csak amolyan látszat elszámoltatás folyt eddig mindig...
Csizmás Kond
...szerintem ennek az elméjét valami szer nagyon csiklandozza...
Peller Anikó
@Béla333: Bélus bélus, te nem gyógyulsz meg soha. Nem tudsz szabadulni a fóbiáidtól.

Az MSZP végzetesen lerobbant állapotban volt már gyurcsány idejében. A gyurcsány pont emiatt állt ki öszödön, mert változtatni akart a posványon amibe az emeszpé süllyedt a hosszú évek kormányzása alatt.

De te csak gyurcsányozol, Nem vagy képes felfogni, hogy nem ő lopott? Soha nem élt vissza a hivatalával, ő egy tisztességes politikus. Béna, ügyetlen, talán filantróp, emberséges, a népért küzd. Elkövetett néhány óriási hibát, mert gyagyás és nincs körülötte elég , de még talán egyetlen értelmes ember sem, ez is bűn.

- hagyta a bűnösöket futni 2006-ban
- odadobta a gyeplőt ezeknek a gazembereknek, végzetes hiba
- kiment a migrácsokhoz amikor az orszég feje már tele volt nyomva migrácsozással, hiba
- előválasztás kellett neki, mert nem számított arra, hogy a fideszbirkák mozgósítva lesznek.

Ezek súlyos hibák, de fel kell tenned magadnak a kérdést: gazembert akarsz a fejed fölé vagy tisztességes embert?

Így kampányolj légyszíves.
csak úgy....
magyarországnak kettö kisz bolondja van, az egyik a feri a másik a viki! -kár,hogy ezt nagyon kevesen látják..
Aki Én
@sgl: nem képtelenek kezelni, hanem nem akarják kezelni.
Nincs ellenzékünk.
Béla333
Elfogadom, hogy Gyurcsány kezéhez nem tapad semmiféle közpénz lenyúlás - közvetlenül.
Felesleges ezt bizonygatni.
De amikor borítani kellett volna, akkor nem tette, hallgatott. (Most nem a kiszivárogtatott öszödi beszédre gondoltam)
Az meg nem dicsőség, hogy lépni kellett volna, de nem tette meg.

Ha valaki lát, a szeme láttára követnek el egy bűncselekményt, de nem szól senkinek, akkor azt fel lehet menteni azzal, hogy egyébként ő maga nem követett el bűnt? Szerintem nem.
És aki ezt nem képes végiggondolni, az sohasem fogja megérteni, hogy itt van egy Gyurcsány, aki jelentkezik a hatalomra, mégsem állnak mögé a becsületes emberek tömegei, vajon miért?
fergeteg
Balosok ! Jön nektek Gyurcsány. Az a Fidesznek lesz igazán jó. Úgyis a Fidesznek dolgozik bukása óta.
csak úgy....
"Ez a srác tényleg azt hiszi, hogy Orbán belebukik( bármibe) és végre tényező lesz.
Halucinál és a választók felé olyan jövőt kínál amiben magától megszűnik a jelenlegi diktatúra.

Hár Ferkó rossz hírem van. Ez a rendszer már túl van azon a ponton amikor megbukik magától (valamilyen támogatás elvesztése után). És attól is nagyon messze (becslésem szerint minimum 15 évre), hogy belülről akarják megbuktatni.

Ez a rendszer olyan stabil, hogy már nem lehet megbuktatni sem kívülről sem belülről.
MINDIG lesz végtelen forrás a propagandára. És arra, hogy a függőségek megmaradjanak. Meg persze arra is, hogy őfelségének legyen jól fizetett autóval, stábbal, fizetésekkel ellátott díszellenzéke. Mint pl. ti.

Szóval ne reménykedj. Nem leszel tényező. A barátaid sem. Kálmán Olga férje sem lesz több egy helyi lap jelentéktelen vezetőjénél. Ez a rendszer marad. Neked is köszönhetően."
(Beszarion Dzsugasvili / 444)
Peller Anikó
@Béla333: "lépni kellett volna, de nem tette meg"

Pont lépett Béla ! Értetlenkedsz, mantrázod amit a stiffer a fejedbe vert. Pont lépett, és ez volt az öszödi beszéd Béla. Belebukott, mert tisztességes. Mert azt gondolta az övéik között van és a többiek is tisztességesek valamennyire. De pont nem, mert például a Silly Katyalin most is élvezi az árulásának fidesznyákos jól fizetett gyümölcsét.

És ezért lépett. Lelépett az emeszpéből és ezért alapított egy másik pártot amely most 30%-os saccra. Az emeszpé meg nulla százalékos, saccra.

Béla, kérlek.
Peller Anikó
A fidesz legnagyobb félelme a Gyurcsány, mert tisztességes. Kikezdhetetlen. Nem él vissza a ráruházott hatalommal. Mindenben ellentéte a cigány fidesznek.

A fő bűne, hogy a tisztességes, ami nála csaknem szinonímája a naívának, sajnos.
verőce21
Feri, hazudtatok reggel, délben és este... Mi változott...? :)
csak úgy....
@verőce21: a fideszékkel semmi,hiszen ök is csak hazudoznak,lopnak,csalnak..
BabyShark
Állítólag fent van, de mégsem!
www.szabadeuropa.hu/a/orban-svjac-munka-dokumentum-szamla-penz/32009014.html
"Ez már adhat értelmet annak, miért lett volna szükség munkavállalási regisztrációra. Ráadásul Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke 2017-ben azt állította, hogy olyan titkos dokumentumokat látott, amelyek azt bizonyítják: Orbán Viktornak van vagy volt egy titkos svájci bankszámlája. A volt miniszterelnök azt is mondta, hogy az egy európai és egy távol-keleti bankhoz köthető, ám semmiféle bizonyítékkal nem tudta alátámasztani állításait. Később Vona Gábor, a Jobbik akkori elnöke is beszélt arról, hogy valaki felajánlott neki egy dokumentumot, amely Orbán titkos svájci bankszámláinak létét bizonyítaná – de ő nem bízott meg a forrásban, ezért el sem ment a felajánlott találkozóra. A nálunk lévő dokumentum lenne a kulcs a titkos svájci bankszámlához?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.