Információink szerint brüsszeli tárgyalásai alatt az unió igazságügyi biztosa arra kérte Varga Juditot, hogy Magyarország mérlegelje a csatlakozást az Európai Ügyészséghez. A tárgyalást egyébként a magyar miniszter kezdeményezte a bizottsággal azért, hogy személyesen számoljon be a magyar kormány azon terveiről, amelyekkel a blokkolt uniós pénzekhez való hozzáférést próbálják elérni. Szerdán találkozott Brüsszelben Varga Judit igazságügyi […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Alighanem forró krumplit nyomtak a nagyságos miniszterasszony markába! Nosza szaladjon haza, mielőtt kihűl és nyomja Orbán markába, hátha megérti az üzenetet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Shikari: Gondolkozz még nem tört ki a háború 2021.10.15-én de már árstopot vezetett be. Miért is vajon mert lové az nincs de így a megemelkedett más áruk áfájával tud pénzhez jutni. Nem hajlandó az EU normákat betartani. Ez is jobban növelte nálunk az inflációt. Egyszerű gazdaságtan.
Shikari
@szaboria1: Miért volt árstopp? Meg a spekulánsok rárepültek a benzinre!
Csizmás Kond
...európai ügyészség...sokan alig várják hogy a romániából megszökött hülgyeméby szabja meg a magyar törvényeket...de szerintem ők fognak ajvékolni a leghangosabban a végén...
Csizmás Kond
@Csizmás Kond: bocsi...hölgyemény akart lenni.
percsi
Spórolni kellene már nagyurak!
A kormány minden bőrt lehúz az emberekről, mégsem tudja fenntartani az országot, hetente koldulni jár a kolduskirály. Félő, hogy hamarosan jönni fog az orosz-kínai végrehajtó, és foghatjuk a vándorbotot, kilöknek az országunkból, emigrálni fog a magyar nép. A fidfanok keletre, az ellenzékiek a hanyatló nyugatra.
Gazella
@Qqberci: szept 30: mióta mondom én ezt az Európai Ügyeszségbe lépés nélkül nuku pénz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.