Információink szerint brüsszeli tárgyalásai alatt az unió igazságügyi biztosa arra kérte Varga Juditot, hogy Magyarország mérlegelje a csatlakozást az Európai Ügyészséghez. A tárgyalást egyébként a magyar miniszter kezdeményezte a bizottsággal azért, hogy személyesen számoljon be a magyar kormány azon terveiről, amelyekkel a blokkolt uniós pénzekhez való hozzáférést próbálják elérni. Szerdán találkozott Brüsszelben Varga Judit igazságügyi […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Alighanem forró krumplit nyomtak a nagyságos miniszterasszony markába! Nosza szaladjon haza, mielőtt kihűl és nyomja Orbán markába, hátha megérti az üzenetet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
"arra kérte Varga Juditot, hogy Magyarország mérlegelje a csatlakozást az Európai Ügyészséghez."

Így mondják kultúráltan, hogy ha nem csatlakoztok, nincs lóvé...
szaboria1
@Shikari: Gondolkozz még nem tört ki a háború 2021.10.15-én de már árstopot vezetett be. Miért is vajon mert lové az nincs de így a megemelkedett más áruk áfájával tud pénzhez jutni. Nem hajlandó az EU normákat betartani. Ez is jobban növelte nálunk az inflációt. Egyszerű gazdaságtan.
Csizmás Kond
...európai ügyészség...sokan alig várják hogy a romániából megszökött hülgyeméby szabja meg a magyar törvényeket...de szerintem ők fognak ajvékolni a leghangosabban a végén...
Csizmás Kond
@Csizmás Kond: bocsi...hölgyemény akart lenni.
percsi
Spórolni kellene már nagyurak!
A kormány minden bőrt lehúz az emberekről, mégsem tudja fenntartani az országot, hetente koldulni jár a kolduskirály. Félő, hogy hamarosan jönni fog az orosz-kínai végrehajtó, és foghatjuk a vándorbotot, kilöknek az országunkból, emigrálni fog a magyar nép. A fidfanok keletre, az ellenzékiek a hanyatló nyugatra.
Gazella
@Qqberci: szept 30: mióta mondom én ezt az Európai Ügyeszségbe lépés nélkül nuku pénz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.