Információink szerint brüsszeli tárgyalásai alatt az unió igazságügyi biztosa arra kérte Varga Juditot, hogy Magyarország mérlegelje a csatlakozást az Európai Ügyészséghez. A tárgyalást egyébként a magyar miniszter kezdeményezte a bizottsággal azért, hogy személyesen számoljon be a magyar kormány azon terveiről, amelyekkel a blokkolt uniós pénzekhez való hozzáférést próbálják elérni. Szerdán találkozott Brüsszelben Varga Judit igazságügyi […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Alighanem forró krumplit nyomtak a nagyságos miniszterasszony markába! Nosza szaladjon haza, mielőtt kihűl és nyomja Orbán markába, hátha megérti az üzenetet!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Alighanem forró krumplit nyomtak a nagyságos miniszterasszony markába! Nosza szaladjon haza, mielőtt kihűl és nyomja Orbán markába, hátha megérti az üzenetet!
vitriol
varga asszonyság kapja elő a hegedűjét és gyakoroljon /önmérsékletet/!
Nessy
Itthon már nagy sikert jelentett be! Szokás szerint!
roccobaba
Ez az. Itt ...#$zta el sz EU. Ugyanis az EU-pénzek felhasználásának biztosítása érdekében kötelezni kellett volna minden tagállamot az ügyészségbe való belépésre. Meg sem fordult a fejükben, hogy közülük bárki is ekkorát alakíthat, mint Uralkodónk. Most már mosdatnák a szerecsent, amikor ő játszik velük kénye-kedvére...
Yoda69
Mint ahogy már eddig is tettek rá egyértelmű utalasokat csak valahogy ezt nem érzékelik a fideSSben.
balos
Ideje lesz elemet cserélni a robot--Ká-ban!Nem bírja,ha őt baszogatják!
Clavigo
@Shikari: De azért a pénzük is kellene... Te tényleg ilyen hülye vagy ,,vagy képzed is magad ?
szaboria1
@Shikari: A nép meg beledöglik a magas inflációba veled együtt. Vedd már észre Orbán csak egy szélmalom harcos, mint Donki Hote.
simmering73
@KisTehen: Nem kötelező, te marha. Nem is lesz lóvé.
simmering73
@Shikari: Mit törődsz te Amerikával és az EU-val? Vesszenek. Lényeg, hogy mi jól vagyunk, dübörög a gazdaság, kolbászból van a kerítés, mi vagyunk a fény a kontinens egén.
Sámannus
Rátok pénzt és az igazságot nem lehet bízni. Gazságügyi minisztereket nem tudnak alkalmazni.
simmering73
@KisTehen: Ellensúly? Egy súlytalan kötőfék, bocikám.
Clavigo
@Shikari: Születésed óta egy csődtömeg vagy... Rajtad már nem lehet lerontani semmit semm.
Peller Anikó
Arcátlan gazságügyi minihiszterünk pontosan tudja, hogy ők maguk gazemberek, lopnak csalnak hazudnak. Cigányország berendezkedése a lopás és a hatalom erőszakos megtartása körül forog.

Orbán V. Vagyona 1800-2000 milliárd forint + Svájci és offshore bankszámlák. Milliárdokat loptak el elsősorban az EU-tól kapott közpénzből.. Ezek egy része Felesége, Apja, Tiborc és Strómanjai, Mészáros L, Garancsi, Flier, Szijj L, Paár A, Barkász S, Kékessy D, Vajna, Habony, Vitézy T. nevén van. Pénzét Svájci és Hongkongi Bankokban tartja. Saját nevén van a XII.Cinege utcában egy háza, amit 2002.V-ban vásárolt 75 millióért, 183 nm, 1300 nm telken. A házat 2004.I-2005.XII. kőzőtt 90 millióért átépitették 420 nm-re. 2001-ben vásárolt Erdélyben Zetelakán egy Kastélyt, tőbbszáz ha földdel. 2013-ban vásárolt egy házat Felcsúton 18 M-ért, ahol Felesége és Apja házával a 3 házat egybenyitották, 7000 nm-en, és előttűk van Lévainak 6 ha földje. 1993-ban a Fidesz Székház eladásából /697 M/ vásárolta Apja Bányáit. 1997-ben Felesége nevére vásárolt 8 ha szőlőt Tokajon, melyre Orbán 2001-ben 41 M ft állami támogatást adott 2001.IX. Felcsúton Felesége nevére házat vásárolt, 2677 nm-en. 2008.VIII-ban a XI.Gellérthegyen 91 nm-es lakást vett Ráhelnek, 40 M-ért. 2011-ben a mellette levő 66 nm-es lakást is megvette Fiának, Garancsi nevére Orlay u 3. 2.emelet. 2001.IX-2010.IV. kőzőtt 38 ingatlant vásárolt Felesége nevére. 2011-ben Apja nevére vásárolta meg a Hatvanpusztai József Főherceg Majorságát 13 ha-on, 5 Műemlék épűlettel és Viztoronnyal. A Majorságot 2012-ben felújitották és átépitették Tőbbszáz M-ért Lévai vezetésével. Pintér S-al kőzősen vásároltak egy Horvátországi szigetet, az Adrián. 2013-ban Apja nevére vásárolt az Alcsutdobozi Rézhegyen Őrőkpanorámás nyaralót. 2016.III. Barátja Bőjte Cs, nevére vásárolta meg a Gyergyószárhegyi Lázár Kastélyt. Tiborc nevére vásárolta: a Keszthelyi Jachtkikőtőt, Fűrdőház, Recepció, Bár 515 nm, részben állami Bankhitelből. A Keszthelyi kikőtő és a Via Hotel...
Pálinkás Pál
helyes..,de nem kérni kéne...ez lenne az első alapfeltétel a pénzhez...
Peller Anikó
A Keszthelyi kikőtő és a Via Hotel kőzőtt 2.5 ha terűleten 175 Luxusapartmant épitenek. 165 ha földet Mányban, 497 M-ért, és 193 ha, 261 M-ért Bicskén.2015.I. Pálinkafőzdét vettek. 2014.XII. Seregélyesi Kastélyt. 2015.IX. A volt Postabank Székházat a József Nádor téren. Informatikai cégeket. 2015.IX. Bodajki Hochburg - Lamberg Kastélyt, 29 M-ért. 2015.XII. Turai Schossberger báró Kastélyát, 10 ha Parkkal, 98 szoba, Pálmaház, 200 M-ért. 2016.II. Városligeti Fasorban Spitz Villát, 40 szobás. 2016.X. Mahart Székház Tropicana épűletét, 2 milliárdos állami hitelből. 2016.XI. Komáromi ipari Parkban ingatlant, 1 milliárdért. 2016.XII. Visegrádi Kastélyszállót. 2017. Dorottya utcában és a Nagymező utcában Luxushotelt. Pollack Mihály téri Mélygarázst."

És az utolsó 5 év még benne sincs a felsorosolásban. Érdekelne például a 94 tonna fekete szén holléte amelyet a MNB trezorjában őriztek még tavaly júniusban is amikor azt megtekintette azovi.

Na és faszparasztok a manyupot még nem is említettem. Az cirka 3000 milliárd. Tudod az hány nokiás doboz faszparaszt?

m.facebook.com/istvan.orsos.5095/posts/pfbid06vnV3gzHqsBY5848kNDTUnHQX1T815RWB58VqZE7kU7zthZuk9m31T8zDEZnB5VVl
szaboria1
@Shikari: Inkább a hazug Orbánnak köszönd meg, hogy ennyire hatalom mániás lett. Nem hallgat a mások véleményére. Tegnap Gulyás csak dadogni tudott arra kérdésre, hogy mindenki egyet ért e Orbánnal a kormányból. Pedig Ő a miniszter elnökséget vezető miniszter neki igazán kellene tudni mi zajlik a kormány ülésen.
szaboria1
@Peller Anikó: Hiába hivatkozunk a fidesz fanokat nagyon bekábító szerezték.
amortizáltok
igéretekkel nem volna baj mert a CSILLAGOS EGET is odaigérik, aztán ha megvan a pénz akkor másnaptól ujra elfelejtkeznek az igéreteikről és minden megy a régi uton ha pénzt kapnak akkor pár hónapig NEKIK itthon HAWAY lesz a nép meg naponta NÖVEKVŐ nyomorban mert ők bárók és grófokká változnak ujból . EZT NEM KÉNE SEM megvárni sem hagyni.Lassan a házak ablakait is kilopják hogy fagyoskodjon a nép a 10 köbméteres tüzifával is mindenki átverésén dolgoznak, a szálitoik mert azt is ök intézik. pont az Alföld ről mesélnek ilyeneket a déli határvidéken.
Qqberci
"arra kérte Varga Juditot, hogy Magyarország mérlegelje a csatlakozást az Európai Ügyészséghez."

Így mondják kultúráltan, hogy ha nem csatlakoztok, nincs lóvé...
szaboria1
@Shikari: Gondolkozz még nem tört ki a háború 2021.10.15-én de már árstopot vezetett be. Miért is vajon mert lové az nincs de így a megemelkedett más áruk áfájával tud pénzhez jutni. Nem hajlandó az EU normákat betartani. Ez is jobban növelte nálunk az inflációt. Egyszerű gazdaságtan.
Csizmás Kond
...európai ügyészség...sokan alig várják hogy a romániából megszökött hülgyeméby szabja meg a magyar törvényeket...de szerintem ők fognak ajvékolni a leghangosabban a végén...
Csizmás Kond
@Csizmás Kond: bocsi...hölgyemény akart lenni.
percsi
Spórolni kellene már nagyurak!
A kormány minden bőrt lehúz az emberekről, mégsem tudja fenntartani az országot, hetente koldulni jár a kolduskirály. Félő, hogy hamarosan jönni fog az orosz-kínai végrehajtó, és foghatjuk a vándorbotot, kilöknek az országunkból, emigrálni fog a magyar nép. A fidfanok keletre, az ellenzékiek a hanyatló nyugatra.
Gazella
@Qqberci: szept 30: mióta mondom én ezt az Európai Ügyeszségbe lépés nélkül nuku pénz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.