Ahogy arról korábban beszámoltunk, a DK bejelentette, hogy a párt elnöksége arra kérte fel Dobrev Klárát, hogy "alakítsa meg a magyar történelem első igazi árnyékkormányát és mutassa meg: van kormányzóképes alternatíva, van remény és van kiút a megélhetési válságból, amelybe Orbán Viktor taszította hazánkat". A bejelentést Kocsis Máté sem hagyta szó nélkül.

Kocsis Máté keményen beleállt Gyurcsányékba: “olthatatlan hatalomvágya odáig vitte a bukott miniszterelnököt, hogy az asszonyt előretolva megpróbálja újra”
Fotó: Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban tartott pódiumbeszélgetésen az erdélyi Tusnádfürdőn 2022. július 22-én. MTI/Veres Nándor

Először azt hittem, amikor ma Gyurcsányék bejelentették, hogy árnyékkormányt alakítanak, ez valami poén. (Molnár Csaba paródiába illő Gyurcsány-majmolása ezt a hitet csak erősítette. Egészen szürreális volt.) Azóta meg csak telnek-múlnak az órák, és egyre inkább úgy fest, ezt teljesen komolyan gondolják.

- fogalmazott Kocsis, majd zárójelben megjegyezte, még mindig várja a DK cáfoló közleményét. Úgy gondolja sokan tűnődnek azon, mégis hogyan gondolják Gyurcsányék

néhány hónappal az irtózatos pofon után, amit a választóktól kaptak, hogy úgynevezett árnyékkormányt alakítanak. Ha feltételezzük, hogy tényleg nem vicceltek (most már úgy fest), akkor próbáljuk megérteni a helyzetet!

- írja közösségi oldalán.

Mint fogalmaz,

jelenleg Gyurcsány pártja a legerősebb, legszervezettebb, legütőképesebb politikai közösség a baloldalon, amelyik jelen pillanatban is “készül”. Igen, a kormányzásra, és nem a süllyesztőbe. Ez azt jelenti, hogy olthatatlan hatalomvágya odáig vitte a bukott miniszterelnököt, hogy az asszonyt előretolva megpróbálja újra. “Így vagy úgy”, ahogy fogalmazott még a múlt héten. Abban reménykedik, hogy ha netán valamiért idő előtt menne a jelenlegi kormány (nem fog), akkor ő és az emberi azonnal beülhetnek a helyükre. Elég csak elképzelni is, hogy ez mit jelentene a mostani európai válság kellős közepén. Megszorítások, adóemelések, családok kifosztása. Mindenki ismeri a módszereiket

- írja a Fidesz frakcióvezetője.

Kocsis szerint szimbolikus, hogy épp az „őszödi hazugságbeszéd” kiszivárgásának évfordulójára időzítették az árnyékkormány bejelentését.

Legalább mindenkinek módja lesz visszaemlékezni, milyen is volt, amikor ez az alak belehazudott egy nemzet “arcába”. Amikor megverette a honfitársait, amikor lovasrohamot vezényelt ellenük. Aztán meg tönkretette az országot, és megbukott. A magyarok a saját bőrükön tapasztalták meg, milyen egy Gyurcsány-kormány: mindent elvettek. Nyugdíjat, bért, családtámogatásokat. Most meg árnyékkormányt alakít. Nem vicc.

- tette hozzá.

Forrás: Facebook

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Akkor most már mindenki képben van, mi történt volna, ha áprilisban nyerünk. A Kossoth téren rohadnának a szarkupacok, autók égnének és pogromok zajlanának.
Meg kellett várni, amíg Orbán 100 %-ban kimutatja a foga fehérjét, itthon is, az EU-ban is. Most, hogy nem titok többé, milyen modell megvalósításán ügyködik az Európát letörpéző óriás , hogy kitette az asztalra az EU-ból való kilépés lehetőségét, amennyiben anyagilag már nem éri meg neki, igen, végre elő lehet, és elő is kell állni az egyelőre árnyék-, majd valódi kormány felállításával.
Az egész társadalomnak tudnia kell, hogy Orbán nem Magyarország érdekeit tartja szem előtt, hanem kizárólag a hatalmát félti, és terjesztené ki minél szélesebb körben.
Véget kell vetni annak a gyakorlatnak, hogy mi vagyunk Orbán és sleppje nettó befizetői, véget kell vetni ennek a röhejes és ártalmas múltidézésnek, annak az erkölcsi kuplerájnak, amivé a Parlamentet, a hazánkat , minket, állampolgárokat degradáltak.
Kocsi Máté pedig nyugodtan hitet tehet Dúró Dóra előszobájában, és tiszteleghet a Horthy-szobor előtt, akár a karját is lendítheti mint ahogyan azt képeken is láthattuk.
1944. óta ilyen szégyen nem érte Magyarországot, mint 2022-ben. Egy olyan csoport bitorolja a hatalmat, amely kiközösítést érdemel, megvetést , a közügyektől való sokévtizedes eltiltást.

Ezt a gyalázatot, amit Orbán-kormánynak hívnak, egy asszony fogja felszámolni, és ebben a támogatója vagyok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
117
Kocsis Máté kislány...
Arról baszol!
Logogrif
Mátéka ! Irány az általános iskola ...tanulni, tanulni,tanulni. Sosem késő!
Lepényleső
"Mást vádolnak azzal amit ők követnek el!"?
bence
@Nyírfa: ! Mint ahogyan még nagyon sokan mások is !
Nyírfa
@bence: Ebben a pillanatban az ismert politikusok közül senki nem alkalmas kormányalakításra, kivéve ezt az egy asszonyt.
És, ismerve az árnyékkormánya összetételét, őt illetően is kétségeim támadtak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.