Váratlanul kormányinfót hirdetett meg a kormány szombat délutánra - írja a Telex.hu.

Nagy bejelentésre készül a kormány? Szombat délutánra kormányinfót hirdetett meg
Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2022. szeptember 8-án. MTI/Máthé Zoltán

A lap azt írja, délután 13 órakor kezdődő tájékoztatóra szombat reggel érkezett a meghívó,

ami annyiból érdekes, hogy a kormányinfót megelőző kormányüléseket általában nem szombatonként tartják.

Hogy miről lesz szó, azt még nem lehet tudni, de két hét múlva, október 1-jén jár le a benzinárstop és az élelmiszerárstop, amivel a kormány jóval a piaci ár alatt tartja az árakat.

Az árstopok jövőjéről Gulyás Gergely a szeptember 8-i kormányinfón azt mondta, azokról a kormány a következő két hétben dönt.

Annak is mostanában kell kiderülnie, hogy a közoktatásban elmarad-e az őszi szünet.

Emellett az Európai Parlament csütörtökön elfogadott egy jelentést, ami megállapítja, hogy Magyarország folyamatosan távolodik az Európai Unió alapértékeitől, és a teljes értékű demokrácia helyett 2022-re már inkább a „választási autokrácia” jelző illik rá. 

Forrás: Telex

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
"Én már csak azt várom, hogy Feri mikor esik ki az Apró villa hetedik emeletéről... Na jó, hagyjuk a tréfát!

Orbán rendszere hónapokon - ha nem heteken - véget ér. Ezt államcsődnek nevezi a szakirodalom. A magyar államnak ugyanis elfogyott a pénze és ha az Unió nem küld azonnal tengernyi pénzt - és nem fog - , akkor az állami létnek annyi. Az erre utaló, ezt bizonyító jelek számosak. Már piti dolgok zajlanak: például a magyar gabona exportja több devizáért, mint amennyiért ukrán gabonát vásárolunk. Tessék csak a CIB Banknál kérdezősködni: évtizedek óta finanszírozzák a magyar gabonaexportot...

Ugyancsak jelzés értéke van annak, hogy egy árva szó sem esik a nyugdíjak elinflálódásának kompenzálásáról. Miért? Mert már nincs pénz rá. Esetleg arról, hogy a NER legnagyobb bankja (már nem az OTP!) bezárja a kistelepüléseken működő ATM-jeit. Mert a működésükhöz szükséges energia drága. Persze. Bár szerintem ez leginkább a vidékiek bankszámláinak befagyasztása.

Szerencsétlen tanároknak fogalmuk sincs, hogy az ő problémájuk valahol a finanszírozási piramis alján van. Nem csak azért nem ad neki a csuti, mert nem akar adni, hanem azért sem, mert nem tud. Ahogy az ár befagyasztásokat sem képes már fenntartani. Folyt...
Macskaszem
...folyt. Az élelmiszer-energia infláció, a meredeken emelkedő lakhatási költségek, a zuhanó forint árfolyam (a 11.8%-ra emelt alap-kamat kb. 8 napig tudta felszínen tartani a forint árfolyamát), a külkereskedelmi egyenleg negatívba fordulása, a külföldi hitelezők hitegetése, az uniós pénzek elmaradása, az elképesztő költségvetési hiány, a megkezdett beruházások (finanszírozásának) leállítása: mind-mind annak a jele, hogy az állam már ma, valós csődben van.

A csuti már csak 2060-ról tud delirálni a saját híveinek - azt is csak szűk zárt körben, a nyilvánosság teljes kizárása mellett (mert kiröhögné őt nyilvánosság). A katonák, rendőrök, TEK-esek, határvadászok és titkosszolgálati besúgók fizetésének emelése azonban arra utal, hogy a csuti fél egy holnapi Pozsgay féle népfelkeléstől. Amihez már csak az állam csődjét kell nyilvánossá tenni."
117
@Nyírfa: Jó pedofil lesz belőle, ahogy korosodik. (ez csúnya volt? - majd pár év múlva kiderül...)

(nem az a baj, hogy ezek buziznak, hanem az a baj, hogy ezek a buzik buziznak!
egyébiránt felhívnám a buzizók figyelmét, aki úgy állítják be, mintha csak a "buzulás" lenne egyedül megbocsáthatatlan bűn, hogy a buzikkal együtt a buzizók is mennek a pokolba - egyéb halálos bűnök miatt!

Ehhez persze érteniük kellene, hogy mi is a "pokol" valójában?...)
polgarb
@KisTehen: Rosszul látod tehén ott csak te fogsz szaladgálni meg a 3mill. birka!!
gina
Idegesek a tolvajok hahhahha, sz@rba vagy zsiros cigus??? jelentgess ha akarsz,, remélem egy pennyt nem kapsz szemét tolvaj

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.