Váratlanul kormányinfót hirdetett meg a kormány szombat délutánra - írja a Telex.hu.

Nagy bejelentésre készül a kormány? Szombat délutánra kormányinfót hirdetett meg
Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2022. szeptember 8-án. MTI/Máthé Zoltán

A lap azt írja, délután 13 órakor kezdődő tájékoztatóra szombat reggel érkezett a meghívó,

ami annyiból érdekes, hogy a kormányinfót megelőző kormányüléseket általában nem szombatonként tartják.

Hogy miről lesz szó, azt még nem lehet tudni, de két hét múlva, október 1-jén jár le a benzinárstop és az élelmiszerárstop, amivel a kormány jóval a piaci ár alatt tartja az árakat.

Az árstopok jövőjéről Gulyás Gergely a szeptember 8-i kormányinfón azt mondta, azokról a kormány a következő két hétben dönt.

Annak is mostanában kell kiderülnie, hogy a közoktatásban elmarad-e az őszi szünet.

Emellett az Európai Parlament csütörtökön elfogadott egy jelentést, ami megállapítja, hogy Magyarország folyamatosan távolodik az Európai Unió alapértékeitől, és a teljes értékű demokrácia helyett 2022-re már inkább a „választási autokrácia” jelző illik rá. 

Forrás: Telex

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
@nagy-barom: A kis tehén nick neved már avitt lett!Mint láthatod az irány a sztyeppe!Szóval ott végre lesz élettered,hogy szaladgálj a többi marhával!
balos
A bejelentéssel együtt lezárják a határokat kifelé,hadd jöjjön az olcsó munkaerő befelé!
Néro2
Bejelentik a nemmegszorítások megszorításának le emelkedését.
Esetleg , hogy Nagy Orr Bán annyi fizetést vesz fel áldásos kormányzásáért amannyit egy két elődje mint miniszterelnök mert felajánlja a rezsicsökkentés megmentésére.
Vagy elárverezik a hatvanpusztai geciendát Lölövel meg a többi negyven rabló harácsaival együtt visszateszik a közpénzt a közkasszába Kuszaszem a-lapítványaival egyetemben és így helyrebillen a költségvetés előre két évre.
Mondjuk ezen intézkedések után Prüsszelnek az a pár garasnyi pénze nem is nagyon hiányozna.
Sőt nettó befizetővé válnánk izibe.
De inkább ráhagyom az álmodozást Tehenész Gergelyre meg a vízhordó lánykára az elmúlt száz év legsikeresebb 12 évének továbbálmodására 2060-ig miközben meghosszabbítják még ráadásként Bicskéig is.
117
fosó-üzemmód - mert kell adni a hívek szájába egy cumit, amit szopogathatnak
Nyírfa
Az ok: Dobrev

Meg lehet ijeszteni valakit, ha nincs vaj a fején? Ugye, hogy nem.
Nyírfa
Gulyás csak kigombolta a zakóját, vagy már ő is ilyen hasas?
Macskaszem
"Én már csak azt várom, hogy Feri mikor esik ki az Apró villa hetedik emeletéről... Na jó, hagyjuk a tréfát!

Orbán rendszere hónapokon - ha nem heteken - véget ér. Ezt államcsődnek nevezi a szakirodalom. A magyar államnak ugyanis elfogyott a pénze és ha az Unió nem küld azonnal tengernyi pénzt - és nem fog - , akkor az állami létnek annyi. Az erre utaló, ezt bizonyító jelek számosak. Már piti dolgok zajlanak: például a magyar gabona exportja több devizáért, mint amennyiért ukrán gabonát vásárolunk. Tessék csak a CIB Banknál kérdezősködni: évtizedek óta finanszírozzák a magyar gabonaexportot...

Ugyancsak jelzés értéke van annak, hogy egy árva szó sem esik a nyugdíjak elinflálódásának kompenzálásáról. Miért? Mert már nincs pénz rá. Esetleg arról, hogy a NER legnagyobb bankja (már nem az OTP!) bezárja a kistelepüléseken működő ATM-jeit. Mert a működésükhöz szükséges energia drága. Persze. Bár szerintem ez leginkább a vidékiek bankszámláinak befagyasztása.

Szerencsétlen tanároknak fogalmuk sincs, hogy az ő problémájuk valahol a finanszírozási piramis alján van. Nem csak azért nem ad neki a csuti, mert nem akar adni, hanem azért sem, mert nem tud. Ahogy az ár befagyasztásokat sem képes már fenntartani. Folyt...
Macskaszem
...folyt. Az élelmiszer-energia infláció, a meredeken emelkedő lakhatási költségek, a zuhanó forint árfolyam (a 11.8%-ra emelt alap-kamat kb. 8 napig tudta felszínen tartani a forint árfolyamát), a külkereskedelmi egyenleg negatívba fordulása, a külföldi hitelezők hitegetése, az uniós pénzek elmaradása, az elképesztő költségvetési hiány, a megkezdett beruházások (finanszírozásának) leállítása: mind-mind annak a jele, hogy az állam már ma, valós csődben van.

A csuti már csak 2060-ról tud delirálni a saját híveinek - azt is csak szűk zárt körben, a nyilvánosság teljes kizárása mellett (mert kiröhögné őt nyilvánosság). A katonák, rendőrök, TEK-esek, határvadászok és titkosszolgálati besúgók fizetésének emelése azonban arra utal, hogy a csuti fél egy holnapi Pozsgay féle népfelkeléstől. Amihez már csak az állam csődjét kell nyilvánossá tenni."
117
@Nyírfa: Jó pedofil lesz belőle, ahogy korosodik. (ez csúnya volt? - majd pár év múlva kiderül...)

(nem az a baj, hogy ezek buziznak, hanem az a baj, hogy ezek a buzik buziznak!
egyébiránt felhívnám a buzizók figyelmét, aki úgy állítják be, mintha csak a "buzulás" lenne egyedül megbocsáthatatlan bűn, hogy a buzikkal együtt a buzizók is mennek a pokolba - egyéb halálos bűnök miatt!

Ehhez persze érteniük kellene, hogy mi is a "pokol" valójában?...)
polgarb
@KisTehen: Rosszul látod tehén ott csak te fogsz szaladgálni meg a 3mill. birka!!
gina
Idegesek a tolvajok hahhahha, sz@rba vagy zsiros cigus??? jelentgess ha akarsz,, remélem egy pennyt nem kapsz szemét tolvaj

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.