Orbán 16 éve még azt kérte az EU-s képviselőktől, hogy ne adjanak pénzt a szerinte korrupt magyar kormánynak – emlékszik vissza Hadházy Ákos közösségi oldalán.

Hadházy: Orbán 16 éve még azt kérte az EU-s képviselőktől, hogy ne adjanak pénzt a szerinte korrupt magyar kormánynak
Fotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, az ellenzéki összefogás zuglói képviselőjelöltje az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. MTI/Illyés Tibor

Mint írja, az internet szó szerint megőrizte a beszédet, az egyik részlet így szól:

"A kommunizmus a saját országaiban évtizedekre intézményesítette a korrupciót, az erkölcsi relativizmust, a szegénységet, a kiszolgáltatottságot, a hamis adatokat szolgáltató kormányokat, a felelősséget nem ismerő politikusokat és a politikai hazugságokat. (…) Ezért kell az Európai Uniónak világossá tennie, hogy nem nyújt segédkezet semmilyen megfontolásból sem a hazug és csaló, a kommunizmus erkölcsi örökségét máig fel nem adó kormányzatoknak. "

- idézte fel Hadházy a 24.hu cikkéből.

Természetesen az akkori kormánypárt reakciója ugyanúgy nem volt igaz, mint ahogyan a megöregedett Orbán által mostanra kiépített propagandagépezet vádjai sem. Az ellenzék nem a pénzek megvonásában érdekelt, hanem abban, hogy az EU ADDIG ne adjon pénzt, amíg pl. nem csatlakozunk az EU Ügyészséghez vagy a közmédiát nem konszenzusos vezető vezeti, vagy a bíróságok függetlensége nem biztosított

- írja Hadházy. Úgy gondolja a beszédet érdemes egy másik gondolata miatt is elolvasni.

Arról szól ugyanis, hogy a gaz kormány számára a gazdaság mindennél fontosabb preferencia. Nos, az azóta diktátorrá váló, akkor éppen polgári demokrata Orbán az amerikai trumpistáknak írt okosságaiban kerek-perec kijelenti, hogy a kormányzásnak egyetlen célja a gazdasági növekedés kell, hogy legyen.

Forrás: Facebook

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Az internet világában nehéz "a múltat végképp eltörölni"! Pedig a fidesz nagyon szeretné! A saját szövegeit, tetteit lelkesen letagadni minden áron! Persze manapság már semmiért vállalnak felelősséget, hanem a pancser "kormányzásukért" Soros, Gyurcsány,Brüsszel, és lassan a marslakók a hibásak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Baker
@KisTehen: Ahogyan az Orbán kormány is hazudozik, velejéig korrup és antidemokratikus! 12 éve hazudozik az EU-nak és az országnak is, de az EU és az ország is rájött erre.
Toller Béla
Most a Hadházy lesz az ellenség ? Röhejes lenne, macsek ! Azzal kellene foglalkozni, hogy miért megy ez az ország a nyílt fasizmus felé, miért bűzlik benne minden állami megmozdulás, miért nincs szemernyi hozzáértés a döntésekben ? Miért rohad mindem alapvető rendszer, miközben egy pintér nevű rendőr itt már a kultúra és az egészségügy, az oktatás mezőit is felügyeli ! Hogyan süllyedt idáig egy valamikor vidámnak és nyíltnak mondott ország ? Gyurcsány idején még voltak barátaink a világban !
Németh István
ÉS az akkori Orbán Viktornak minő igaza is volt! Mert a moslék csürhe, az aljas ganaj tolvaj, hazudozós banda amit kaptak az sem voltelég, eladták az ország számos vagyonát, kincseit, amf hitelt vettek fel amelyet el is tüntettek - majd az Orbán Kormány fizette vissza!!! - a lakosságot kiforgatták a vagyonaikból értékeikből! Most is ezt csinálnák! A rezsicsökkentéssel, az ársapkával, az adókedvezményekkel, a családi kedvezményekkel való degradálásaik, elutasításaik a nyilvánvaló nemzeti ellehetetlenülést hoznák! EZT AKARJÁK!!! MERT URALKODNI, CSAK AKKOR LEHET, HA KÉNYSZER HELYZETET TEREMTENEK >> hát ez a céljuk!
@Nessy: @namihami: @Baker: @Maccska: @Toller Béla: Ha nehéz is gondolkozni nem szégyen az ha netán megpróbálnátok! A maki geci igazat szólt az esetben, hogy mit is kért az Orbán Viktor 16 éve - csak a barom, akkor még nyilván üsző volt és a felfogókája a patája alatt leledzett! Mára már rá is eresztett egy jó meleg szénás spriccnit!
bence
Na viktor ! Ezek mind rád vonatkoznak amiket akkor mondtál ! Remélem olvasod és mielőbb takarodsz ! Nyűg vagy az emberek nyakán egy élősködő parazita !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.